Отговори
# 135
Утре в 11 - първа смяна, към 13 втора хахха, идеята е да се засечем всички...айдеее!  1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller да се преброим!

# 136
  • София
Ние този път още ще пропуснем Sad Емма е в период на мрънкане и рев в количката и не ми се рискува чак до парка.По-натам  Rolling Eyes

# 137
Аз да ни преброя нас, а по кое време...знам ли ?  1stroller smile3540 (второто е Викчо)

# 138
  • София
Хайде утре в Южния, времето го дават да е супер Flutter Аз съм се разбрала със stefi_k за 13ч. на входа от към Нишава. Ако някой реши да се присъедини  Hug
Тринити, как са децата?
Миши, ти ще бъдеш ли там? Flutter

# 139
Това за днес нали... да не объркам пак нещо. Аз бих искала и сигурно ще дойда, айде дано повече мами се включат  Peace Peace

# 140
  • София
Elsun, за днес - да  Hug ще се радвам да дойдеш, както и други мами Hug

# 141
Аз няма да се класирам  Cry бях решила, със свеки без свеки да дойдем, обаче тя вече ни направила плана и се уговорила. Най-много това мразя, да ни прави плановете без даже да пита, а тя все така прави.

# 142
А утре ?

# 143
Днес някой за първа смяна има ли???

Белверде-добре са вече;)) благодаря че питаш Hug

# 144
Има за втора... айде кажете ще се яви ли някой?

# 145
  • София
Ние сме в София и как ми се скитори из парковете, ама Тедито е болна  Tired Пет дне беше с ужасна хрема, днес като че ли сополите са намалели, но пък кашля и не знам сега тая кашлица заради гадната хрема ли е или нещата са тръгнали надолу  Rolling Eyes Че не знам и къде да я заведа за да я прегледат евентуално.......... Уффффф
Извинете за мрънкането, все пак се надявам, че времето ще остане все така слънчево и ние най-накрая ще се довлечем на някоя среща  Hug

# 146
Маги, води я веднага да я преслушат, за всеки случай. Hug

# 147
Белверде, прекрасна, благодаря за линка за темата   bouquet
Записссссссссссс  Heart Eyes

# 148
Иииии пак да питам...а днес някой за първа смяна?????
Маги-как сте днес??? На лекар ходихте лу??? Дано всичко е наред Hug

# 149
От колко часа е първа смяна? Идва ми се много, но не знам дали ще успея  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт