Отговори
# 120
  • София
Аз също съм навита за срещичка,но толкова рано за нас е мисия невъзможна  Embarassed Ние тогава ставаме.Нали сме си поспалани  hahaha Ако някой остава до по-късно може да се присъединим някой от дните по-късно.

# 121
А някой да има по- голямо дете, което е ваканция  и иска да излезе в четвъртък с него ? Party

# 122
  • София
Аз днес бях в Южния от 14 до 16, утре съм пак там, но не знам дали ще мога преди обяд, ако успея - ще ви звънна Hug Ако някой ще ходи след 13 да пише Party

# 123
  • София
Аз за утре е възможно да имам промяна в плановете, че баща ми е вдигнал много високо кръвната захар, а Пепи е при нашите и може да се наложи да ходя да го взимам. Ще видим.

# 124
Ха, веднъж да не прочета и айдее... Аз днес се бях запътила към парка следобед, ама реших, че ще вали и циклих в близката градинка, ама утре може пак да се пробвам Crazy без друго режимът ни е както дойде Blush

# 125
За утре предиобед някой;)

# 126
За утре предиобед някой;)
Хммм за парка ли ?

# 127
Наааблюдавам какво ще се разберете Wink !

# 128
Наааблюдавам какво ще се разберете Wink !
Наблюдателка такава  Party Ами кажи и ти нещо де, къде , как , защо ?  smile3534

# 129
Предиобед няма да успеем, че съм голяма мотла  Embarassed ама тъй към обяд...
Днес стигнахме и до парка, оглеждах се наоколо, ама никой не познах  Rolling Eyes

# 130
Ми маскирали се бяхме  Joy И аз по обедно ги виждам нещата... Ама кой знае Wink

# 131
Айрънче за нас май вече всички знаят...че по-рано от обед не отлепяме  hahaha hahaha hahaha, ама айде наистина! Трини, ти в колко най-късно можеш да останеш? Някакъв компромисен вариант?

# 132
Айрънче за нас май вече всички знаят...че по-рано от обед не отлепяме  hahaha hahaha hahaha, ама айде наистина! Трини, ти в колко най-късно можеш да останеш? Някакъв компромисен вариант?
Ми аз най-късно 1 трябва да отшумя безславно;((( има ли някой, който иска с нас първа смяна от към 10:30-11:00???? Иначе за където кажете Embarassed

# 133
Еееее излагате се моля  Crossing Arms Naughty

# 134
Еееее излагате се моля  Crossing Arms Naughty
Joy Ей малкотооо, да не убиждаш smile3533 Арее утрее?

Общи условия

Активация на акаунт