Отговори
# 105
  • София
Срещата се отлага значи. Днес наистина е ужасно студено, нещо объркаха прогнозата Confused

# 106
ооо тринити, дано ви се размине Sad
да и на мен ми е много студено и се чудех къде са тези 16 градуса днес...

# 107
Тринити, дано ви подмине!  Hug
Аз до сега се чудих, но излизаме, за да поспи малко навън, че от зъбчето само мрънкоти  Crazy

# 108
Малко от никъде, ама днес понеже ходихме вече на доктор... и сме кажи речи готови за излизане, та някой следобед иска ли да се мотка с нас  Whistling?

# 109
Много ме е яд, че няма как да идвам до Южния, поне засега. Като се постопли още навити за Зоологическата, че до там можем пеш с Явор.  Praynig

# 110
Тринити дано ви подмине гадината  Hug

Айръни, аз и днес съм пас, дале4е ми е за студено време Sad

Тефита, супер идея за зоопарка Simple Smile

# 111
  • София
Момичета,няма ли да има скоро някоя срещичка пак  newsm78

# 112
  • София
Трин, то на Плами в градината от  пролетта все някое дете е болно и често има бележка от кога до кога е карантината. Пък тя още не се е разболяла  Party

и аз се записвам за среща, ама май ще е другата седмица, дават го дъждовно и студеничко  Rolling Eyes

на Гунди, на Вик,, мина ли му операцията? някой чувал ли ги е?

# 113
  • София
Момичета, аз утре мисля да ходя в Южния, ако някой иска  Flutter Само утре го дават да е супер  15 градуса и след това пак се разваля Close Та по обичайното време ще съм там - след 13.00, ще се радвам ако се засечем с някой Hug

# 114
Много ми се иска да успея, обаче нищо не мога да обещая  Embarassed ще направя всичко възможно, а ако успея може да се разходя до Опи-то на нишава и да се наградя с лак  Joy

# 115
Хайде др. седмица да почват срещите , само че съм с Вик и ако някой му доведе дружка ще съм му мнооогоо благодарна. Hug

# 116
  • София
Хайде да почват, дааа, че вече изкукахме Simple Smile

# 117
Бройте ме и мен, сладуранки:)

# 118
Добро утро  Mr. Green

Желаещи за днес?

# 119
Утре срещичка;) ние сменихме режима, защото Маги спи следобедния сън само с мен на спалнята и вече излизаме сутрин, та ДБС ще се присъедини към нас, а ако и някой друг е на линия - да казва. Място за сега май е Южен парк към 10:30...Wink

За Четвъртък, за сега също планираме организацийки, но пак сутрешно Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт