Не почнах досега ,но май ще приключва хремата,въпреки че чат пат си потича нослето и хърка малко като спи.Неото каза да не помислям да й я водя или на УНг за това,че имсло пак доста вируси та по-добре не за нещо дребно.А и пак си казва,че може би е от зъбите.А тя е щура за 10,яде си,пу пу.Иначе май и ние влязохме в пубертета или е от зъбите:)Инати се,като я гушкам и не ще нещо,се отпуска като дроб да не мога да я вдигна и се хили:)Отговор за всичко е Не не или не мамо,Ая..тя да прави всичко.И като се ядоса ,хвърля разни неща или се опитва да ни пляска.Половинката взе да й обяснява че не бива,повтаря Не..повече почна..сега сме пак на моя принцип Игнор:)Та това около нас.Добре че ми се калиха нервите за тези 2 год,че на моменти направо ме сърби да й се навикам едно хубаво,ама търпя все още.Поне лесно й минава засега.Ама аз май ще почна Мента глог и валерияна.
Иве,тази лелка направо е ужасна.Как може всеки път едно и също???А и какво ви е нарочила или с всеки така се държи?Отврат!Оф тия градини са голяма гадория значи.Вместо човек с усмивка да отива и да знае,че си води детето на хубаво място,то все да ти е свито...Аз разглеждам тук там разни частни,ама то зависи и от района,а има вероятност да се местим след някое време та не знам.
Ая снощи ме сащиса..сами сме си,яде и ме води да ми сипе вино от един шкаф.Всяка вечер отбелязва Тати пие биа,мама пие ино,Ая пие тай:)Та сипваме си и си казваме наздраве..Оставям чашата и тива дете като я грабна и надигна:)Мк отпи си едн амощна глътка докато се опомня:)Глътва и прави една физиономия..викам си горчи й..И я питам Защо пийна ,то горчи..А тя Неее,мамоооо,кусно:)Та вече сме пробвали какво е ,добре че беше домашното ни:)После си викам да взеем да й стане зле,ама нищо,даже заспа по-късно:)
Момичета,четох пак от този Др Михайлов..хомеопата.Сок от моркови било много полезно.Аз от известно време всеки ден цедя някакви,сега ще ги засиля още повече.В
Вчера ми дойдоха едни био зеленчуци и плодове от това Моравско село,не са хич лоши,та ще стискам сокове яко.
И за тази клеева тинктура се кълне човека,че била най-мощния имуностимулатор.Децата дето ходят на градина,трябвало задължително да пият.А и другите-защо не.Та май ще почна да давам вече.То зимата мина ама все пак:)И другото пишеше-много излизане на чист въздух,а лятото колкото се може повече на море,планина,село,сред природата.
Хубав ден от нас!
.

Трябваше да стартира приемът от 1.03, но фирмата, която изготвя софтуера не е готова и се отлага началото до неизвестна още дата...
Както и на никой не са ясни критериите, по които ще се класират децата. Та аз стоя на тръни и дебна всеки ден дали ще се пусне актуална информация и да кандидатствам. Абе лудост някаква!!!!
Все ми казва,че не можел да ме познае как се ядосвам за дребни неща,че преди съм била такова перде.Еми да ама то не може по 24 часа да си лепнат само с едно детенце в бебешки пубертет и да си съвсем спокоен:)А и стискам зъби прд нея да не повишавам тон и като заспи вечер,взема че си го изкарам:)