Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 081
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Добро утре/ден Simple Smile
Честита баба Марта на всички!
При нас - първи ден на градина  Party Отидохме с мерак с бати, обухме се , вкарах я вътре и разбира се започна да реве като  магаре  Laughing Аз стоях от вън и слушах /така се бяхме разбрали с госпожата/, в 9:30 спря да плаче и в момента виси в ръцете на госпожата  Laughing Ще ходя да я взимам като се наобядват. Понеделник пак. Еееех то било хубаво детето ти да е на градина  Whistling

# 166
  • Ямбол
Честита Баба Марта и от мен!!!
Всички да са румени и червени Simple Smile
Аз също напоследък съм възторжена от "свободата"докато тя е на ясла  Wink

# 167
Честита Баба Марта,мили момичета!Бъдете здрави и много усмихнати! Hug

Прекрасен ден днес,направо пролетно стана изведнъж:)

Пламс,благодаря ти Hug

Бебеш,дано свиква бързо Тея!Дано като и Явор е там да е по-лесно за нея.

Направо не мога да си представя какво би било да разполагам отново с време,че дори и до обед само..бих свършила хиляди неща:)Всъщност първо бих си помързелувала на воля:)Ще пия дъъъъълги кафета до разтреперване Joy

# 168
ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА!
Нека всички да сме здрави,живи,весели ,засмени и много щастливи!

Чета редовно,но все не смогвам да пиша.

И двамата са болни,но вече са по-добре.
За ината при нас е същото, както го е описала MAMA_IVA .Сега кака му пие антибиотик като се тръшна,че иска шишето думи нямам.И той иска все неща, с които не може да се играе.   С кака му нямах такъв проблем.Дано този период отмине бързо.
Не ходи на ясла,до септември месец ще се гледаме с него.Тогава ще го пусна на ДГ.
Дано има повече слънчеви дни отсега нататък.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 18:13 от kup74

# 169
Здравейте и честита баба марта, аз изпуснах доста теми, но сега се записвам и се надявам, че няма да изпускам повече.

За яслата ходим с голямо желание даже сутрин тича до там и няма търпение да влезе.  Laughing

# 170
  • София
Здравейте Simple Smile

Честит 3-Ти Март Simple Smile

Днес ходихме в зоопарка и беше страхотно Simple Smile Гоги много се забавлява - тича с всички тичащи деца независимо дали бяха в нашата или друга посока, попързаля се и подивя както си му е редът. Обядвахме в едно заведение, хапна добре и най-важното без протести и като се прибрахме заспа буквално в движение Simple Smile.

Лек и сполучлив ден.

# 171
Здравейте,най после сме здрави.Трудничка си е втората годинка,но си има и плюсове,вече може да каже горе-долу къде я боли.При нас е едно и също.Градина както вече казах няма да видим,от една страна е хубаво,че ще си е с мен и няма да изживява стрес толкова рано,но от друга страна,поне според мен,няма как да я науча на толкова неща,на които ги учат в градината.Хубавото е ,че успявам да я събирам с дечица,за да има контакти,защото и това е много важно.

# 172
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5569811&vesti

Леле, какви ли колички ще има след 10 години.... tsvety_georgieva, ти имаш шанс да пробваш нещо такова.... Mr. Green

# 173
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5569811&vesti

Леле, какви ли колички ще има след 10 години.... tsvety_georgieva, ти имаш шанс да пробваш нещо такова.... Mr. Green

уникално готино нещо Simple Smile

# 174
Ех Поли, аз също влязох за да ви покажа точно този линк ... уникално нещо е наистина. Останах без думи като я видях.

# 175
  • София
Поли, незнам за това бебе дали ще се възползвам, но живот и здраве за третото може би ще стане Simple Smile

# 176
Момичета не знам как се навивате и за повече от две деца аз след това раждане не искам и да чувам само като си помисля за нещата, които преживях тръпки ме побиват. То не бяха кръвоизливи, кюртажи, шевоше, 1 час под упойка да ме шият не могат да спрат кръвта не мерси ще се задоволя с две деца.

Желая лека бременност и безпроблемно раждане на всички, които чакат бебенце дано нещата наистина да минат гладко.

# 177
Ех Поли, аз също влязох за да ви покажа точно този линк ... уникално нещо е наистина. Останах без думи като я видях.

Ивче, явно и ти като мен имаш "много " работа, та ровим в едни и същи сайтове... Wink

# 178
Роси,ще се справите със сигурност,дори може да я научиш на много повече неща ,отколкото в детската градина.А за социализирането ,като я извеждаш редовно сред деца няма да има проблеми в това отношение. Hug
 И аз както съм писала май няма да пускам Аля на детска,ще я обучавам аз,в такава възраст са,че бързо попиват всичко,вече знаем няколко песнички,познаваме и няколко цвята,и можем да броим до 10,сега е на тема изрязване и се учи да реже.Обожава да кара кънките на кака си,редовно я обувам с тях,а тя върви ,справя се чудесно.Иначе  редовно сме по парковете, в началото е малко срамежлива в контактите си с децата,но бързо и се изпарява срамът.Толерантна е спрямо другите,винаги изчаква децата да минат първи на люлка или пързалка,общо взето нямаме проблем със социализирането.
  За третото детенце,живот и здраве май ще заложа на носене със слинг,в периода в който носех Аля със слинг ми беше изключително лесно. Hug
  Капри,да ти кажа по време на второто ми секцио си помислих,че никога повече няма да се подложа на това.Първо не можаха да ми вкарат спинала в гръбначния мозък,ръчкаха много,а аз се тресях от болка и изтръпване,после пък започнаха да режат ,а упойката не ме беше хванала от дясната страна на корема ,още има Simple Smile.....ще  го спестя.Та не съм се отказала от трето детенце,само че ще дам всичко от себе си да се роди естествено. Hug

# 179
Ивче, явно и ти като мен имаш "много " работа, та ровим в едни и същи сайтове... Wink
Мани, мани не остана неизровен и непрочетен сайт ... чак ме е срам  Embarassed

Роси, не се тревожи ,че няма да ходи на градина още някоя и друга година. Така и така от 5 годишни трябва да тръгнат. А пък и като имаш възможност да си я гледаш няма по-хубаво нещо. Сигурна съм ,че ще научи много, много неща стига да имаш време да се занимаваш с нея. А и бати си има , който допълнително олеснява нещата. Аз също вярвам и съм сигурна ,че в градините ги учат на много неща, но ако може майката да си седи в къщи и да си гледа детето е в пъти по-хубаво и добре.

Бързо оздравяване на всички . Вече ми писва от тези кашлици и хреми. Алекс също не беше много читав сутринта. Вчера нищо му нямаше , беше префектен ,а сутринта се закашля нещо и няма спиране. Направо много се изнервих. Ами пуснах го ,защото не мога да си позволя да го оставя в къщи, пак болничен и накрая да се окаже ,че си е бил здрав. Пък да видим довечера дали няма да ми трият сол на главата. Миналата седмица бяха благосклонни, ама в четвъртък имаха куклен театър, в петък - тържество за баба Марта. Явно бяха празнично настрояни.

Ние плануваме в края на седмицата да ходим малко на планина, евентуално да покараме ски и шейни и да видим най-после сняг тази зима. няма угодия, сега мрънкам ,че няма сняг, ама определено ми се иска да се попързаляме , пък и въздуха да сменим. така че стискайте ни палци да сме здрави.

Общи условия

Активация на акаунт