след малко тръгваме при лекарката да го види, че не ми се рискува да лекувам само с тетрисал и шуслерова сол 4; пробвах и с черна ряпа, но няма ефект за сега...оплаках се
след малко тръгваме при лекарката да го види, че не ми се рискува да лекувам само с тетрисал и шуслерова сол 4; пробвах и с черна ряпа, но няма ефект за сега...оплаках се
)) Водих ги по разходки, набесняха се и после няма по-послушни!!! Тази тегава зима и на децата се отразява.
))
)) Доста ненужни гъзарийки. Винаги ми е било проблем не сгъването, а вечното товарене и разтварване по колите. Ако измислят модел дето сам се мята в багажника бих се изръсила прилична сума за удоволствието 
Аз ходих по обяд ако е разстроена да я взема , но не
В петък на тържеството за баба Марта само моето ревало...И само тя не е получила мартеничка, защото не дала баба Марта да я доближи.
много мъчителна хрема... за нея лекарката изписа коларгол и виброцил да редувам, тетрисал за почистване, проспан заради кашлицата, която е от хремата, три дни нурофен...а днес тръгваме за Пампорово и дано поне децата се забавляват, само се моля мишлето бързо да се съвземе...и където моето мишле ми се муши тази сутрин и аз съм с гърлобол...пълна програма ще има само бързо да минава 

Иначе говори все повече.Драска и тя,опитвам всеки ден да намирам някое ново занимание подходящо за възрастта й.Само да се стопля и ще е много пп-лесно и хубаво!Препоръчани теми