Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 351
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
О мен точно ражданията биха ме спряли,не бяха леки и двете,първото ми е нормално,второто секцио и втората ми бременост не беше никак лека,първата не я усетих,но втората,та ако някой ден имам възможност и аз си мисля за осиновяване,но на този етап е невъзможно.

# 196
Кали, благодаря ти! Hug Оказа се, обаче, че търсят точно обратното на вашето доки - някой, който да не изписва хомеопатични лекове искат. Rolling Eyes Иначе звучи страхотно! Нашето педи (отново на частно Simple Smile ) също е страхотна. Присъства и на двете ми раждания и от там насетне си ги следи и двечките. За съжаление не ни е в града, а е в Пловдив чак и можем да я посещаваме само в събота.
Като споменах раждането - и аз като Калина имах две прекрасни раждания (секцио). Бременностите ми също бяха леки, но и двата пъти качвах по 14 кг. ooooh! . Ако не ме спираха финансите, щях да се навия и на трето здраве и живот. Whistling

# 197
Здравейте,
Алекс от вторник си е в къщи, заради хрема. Аз днес и утре си пуснах отпуска за да го гледам ,че няма вече кой. Само схеми , кой, кога, как и предпочетох да си остана в къщи. Ама ме е побъркал. А излизахме сутринта, после заспа ,но стана към 15ч и до сега направо е във вихъра си . Мислех си ,че като поотрасне малко ще се поуспокои ама като гледам от ден на ден става все по-щур и див . Направо е неконтролируем на моменти. Казвам ви - плаша се вече и какви ли не мисли ми минават. Незнам в яслата как го усмиряват , от време на време подметнат ,че тичал повече и викал ,но едва ли е това чудо , което прави е къщи.
Иначе аз вече се готвя за утрешното ни заминаване. Ще ходим с приятели на Говедарци , малко на въздух и с идея да покараме ски и да качим и част от децата Wink Пък да видим какво ще стане. Разбира се вече в къщи всичко е заринато в куфари и багаж, багаж. Все едно се изнасяме ... Simple Smile)

Кали, весело изкарване утре. Купона ще е велик ,така че не се съмнявам, че ще си изкараш хубаво .Стискам палци вече и да се чувстваш по-добре и разбира се Ая да е солидарна към празника на мама.

Много ми беше интересно да прочета за тържествата на дечицата ви по случай празника на мама.Аз си мисля, че са много малки за такива тържества и то с родители. Но ето ,че вашите са ме опровергали. Браво Simple Smile
Ние нямаме такива работи в яслата, имат си разни тържества по разни поводи , но родителите не се допускат. А и мисля ,че е по-добре. Помня първото тържество на баткото ,беше първа група ,но около 3 и малко . Голям майтап, всички нагласени, седят мирно и тихо на столчета и както се настаниха родителите и г-жата каза.. айде почваме... всички започнаха дружно да реват ... и така цялото тържество. ПО -дисциплинираните си казваха стихчетата през сълзи , но като цяло беше пълен провал. Simple Smile Алекс пък не го виждам следващите 2-3 години изобщо да научи стихче, че да го рецитира.

Много се разписах ,затова спирам и лека вечер. А утре ще вляза да ви честитя на всички специално празника Simple Smile

# 198
Честит 8 март момичета.

Да ви кажа моята непослушка какви ги приказва. Един ден искаше да ходи на гости на баба си и аз й казвам, че ще идем само да накърмя сестра й, а пък тя ми вика " ти няма храниш Николчето!" Питам я защо и тя " ти нямаш цицки!" Направо щях да падна като ми го каза това.

# 199
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ Simple Smile

# 200
  • Ямбол
Честит празник на всички дами!

# 201
Честит празник,мили момичета!Бъдете здрави,щастливи,блестящи и усмихнати! Hug  bouquet Heart Eyes

На всички весел празник днес!

Иве,благодаря ти HugУж закрепих положението:)Дано Ая да е добричка,да:)

# 202
Честит празник, дами!   bouquet  bouquet  bouquet

# 203
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!

# 204
Честит празник мили мами ! Пожелавам на всички да сте много здрави  и много обичани и щастливи!   bouquet

Изпуснала съм ви отдавна и не мога да смогна да прочета ,а и тя не спи следобяд и няма почивка .
За нас какво да кажа ,добре сме ,малко повече си се инати Петето и реве за щяло и нещяло .Например иска да и пусна песничка и като пусна започва да плаче и да казва не искам,спра я започва с искам песничка и така си ме развърта и за повечето неща така прави ,но да ми е здравичка и това ще мине.
Бях подала документи за ясла още лятото ,оня ден звъннах да питам какво става,казаха ми  да се обадя другата седмица ,щяло да има 12 места за ясла и да видим,стискайте палци да ни вземат.
Лека вечер от нас  и целувки за всички мами и малки сладурчета!   Hug

# 205
днес го спрях от ясла,защото само ми викат кашля та кашля ,водих го на док ,тя вика нищо му няма ,няма да го спираш ,а 3 седмице кашля,какво ли непробвах вече и тази ряпа и 2 различни сиропа и какво ли не ,и не и не какво е това чудо незнам,та от снощи се сдобхме и със сополи едвам диша ,грухти,както винаги мен няма да ме пропуснат,какво стана и с мен толкова кекава не съм била  Laughing ,а времето наближава да се върна на работа  Sad а толкова да ме мързи неможете и да си представите  Laughing дано да спре с това боледуване,че незнам как ще е с тия отсъствия ....

# 206
Ние сме същата работа с кашлицата само, че кашля само преди да заспи. Какво ли не давах  и няма спиране. Направо не знам вече.

# 207

Здравейте мили дами и от нас с Вики след доста дълга пауза във виртуалното пространство...

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Пожелавам ви да сте много здрави, много прекрасни поводи за усмивки, винаги добро настроение и разбира се много, много обичани!  bouquet

# 208
Честит празник момичета! Пожелавам ви да сте много обичани и глезени от вашите мъже!

Ифф, имаме подобен проблем, само че Криси кашля 2 дни, първия ден го водихме при докторката - и тя каза че гърлото е добре, гърдичките са добре и може би има задни сополи, предни нямахме никакви, пратих го на ясла. Втория ден беше леко топъл, но аз реших че пак нищо му няма и пак го пратих. Взех си го вечерта, явно доста е кашлял, имаше и доста по-висока температура. Лелката не ме поглежда, него не го поглежда, а той милия я гледа в очите и чака тя да му каже нещо, като дете след като е направило беля виновен чака да ти види реакцията.... нищо от нейна страна, нито дума...педагог от класа. На мен също нищо не ми каза нито кашлял е, нито има температура, нищо.

Та лекарката каза че си имаме бронхит. Много бързо се разви. Сега една седмица ще сме си в къщи на антибиотици и инхалации със вентолин, та за целта си купихме инхалатор. Мои колежки правят инхалации на децата с физиологичен разтвор. Ако има от кого да вземете временно провайте дали ще се получи, защото на Криси (след крещенето докато свикне с инхалатора) му се отрази доста добре. Мисля че ще има ефект при сополи и червено гърло доста добър, стига детенцето да позволи да му се правят тези инхалации.

# 209
Здравейте! Първо с голямо закъснение, но от сърце да пожелая на всички мами и дами здраве и щастие!
Ние се завърнахме от почивката болни всичките и дори за мишлето включихме тежка артилерия АБ. Сега е много по-добре, долекуваме се от хрема, кашлица и висока Т. Ужасен бил този грип  Tired Много трудно е храненето, след два дни свършва приема на АБ и започвам с опашката след АБ и дано няма проблем с храненето и да започне да яде като хората.
Още се чудя дали да го пускам на ясла или да изчакам до септември и направо на градина  Thinking
На болничките да оздравяват бързо  Hug
Слънчев и усмихнат ден !

Общи условия

Активация на акаунт