Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 355
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, не нам какъв е тоя вирус ли е, грип ли е? От понеделник Тея е с температура, продължава да вдига 40 градуса цяла нощ, снощи я втрисаше, повръщаше и беше с диария. И най=лошото кашля като магаре.А е на антибиотик от 3 дни. О седмица не сме спали, нито ние, нито тя.

# 211

Ифф, имаме подобен проблем, само че Криси кашля 2 дни, първия ден го водихме при докторката - и тя каза че гърлото е добре, гърдичките са добре и може би има задни сополи, предни нямахме никакви, пратих го на ясла. Втория ден беше леко топъл, но аз реших че пак нищо му няма и пак го пратих. Взех си го вечерта, явно доста е кашлял, имаше и доста по-висока температура. Лелката не ме поглежда, него не го поглежда, а той милия я гледа в очите и чака тя да му каже нещо, като дете след като е направило беля виновен чака да ти види реакцията.... нищо от нейна страна, нито дума...педагог от класа. На мен също нищо не ми каза нито кашлял е, нито има температура, нищо.

Та лекарката каза че си имаме бронхит. Много бързо се разви. Сега една седмица ще сме си в къщи на антибиотици и инхалации със вентолин, та за целта си купихме инхалатор. Мои колежки правят инхалации на децата с физиологичен разтвор. Ако има от кого да вземете временно провайте дали ще се получи, защото на Криси (след крещенето докато свикне с инхалатора) му се отрази доста добре. Мисля че ще има ефект при сополи и червено гърло доста добър, стига детенцето да позволи да му се правят тези инхалации.

ами дадоха ми инхалатор сега на 1,2ч с физиологичен разтвор ,харесва му ,даже сам си го слага,дори заспива  Laughing вчера цял ден,днес продължавам,но си кашля ужасно.3седм какво е това нещо незнам
Да ви питам може ли да давам марсиянци -жилираните бонбони??

# 212
Да се включа относно инхалаторите. След дълго чудене, вчера взехме инхалатор - пандата на ПИК. Педито ни каза за кашлицата да слагаме физ. разтвор и капки Проспан. За хрема - само физ. разтвор. А ако има спазми, тогава Вентолин. Да знаете само, че не всеки физ. разтвор става за инхалации. Аз го разбрах, след като взехме един вид и после се наложи втори да ходя да взимам.
Давам желирани марсиянаци от една седмица - от тези с ехинацея, вит. Ц и цинк. Peace
Иначе грипът е ужасен - след седмица на един аб, на каката се наложи да и изпишат втори, защото се влоши за един ден и започна яко да кашля. ooooh!
Хайде, лека вечер и да се пазите от гадните вируси Wink

# 213
Здравейте и от нас със Филип или както той си вика "сисип" Wink

Първо  честит 8ми март на всички малки и големи мацки Wink (малко на патеричка).

Днес е денят на майката (по света), не знам дали тук го празнуваме, но все пак честит ден на майката Simple Smile

Филип от 2 дена ми кашли и  го моря с черна ряпа дано да не гадният грип  Praynig Иначе вече май му харесва в ясата, понеже вчера и вика "одим адина"  Blush Blush Blush
От яслата за 8ми март ни бяха  направили картички, което ми стопли душата, а ММ беше научил Филип да ми каже "Честит празник мамо" Wink 

Искам да попитам някой летял ли е в страната със самолет и знае ли какви документи трябват за него на летището Simple Smile

# 214
  • Бургас
Здравейте! Не съм писала от дете, но съм редовен читател.

ANGYA, летяхме мин.година с вътрешен полет. На отиване нищо не ми поискаха, на връщане - искаха копие на акта му за раждане. Не носих, но пак ме пуснаха  Wink Така че, вземи, за всеки случай.

# 215
Здравейте днес нашия батко става на 9 години.
Ние сме добре,бяхме на село и падна голяма игра.Опитва се да казва все повече думички,повечето бебешки,но се старае детето.Вече почти изцяло се храни сама и малко се цапа,но сравнение с баткото направо е супер.

# 216
  • София
Роси, да ти е жив и здрав рожденика Simple Smile

Иве, страхотни снимки Simple Smile

Кали, разказвай за партито Simple Smile

НИе отново сме си вкъщи , защото Гоги е с хрема и зачервено гърло. Този път ще се лекуваме с хомеопатия.

# 217
Здравейте момичета Hug

Роси,жив и здрав да ви е големия батко! HugЧестит празник  bouquet

Надявам се болничките да са по-добре милите,и Мишето,и Тея!Дано и Гоги бързо се оправи!

Цвети,без думи съм:)Беше уникално изживяване за мен,обожавам си я тази музика,макар и напоследък да не съм я надувала в нас JoyВърнах се няколко години назад,яко подскачане,викане:)Като излезе той,си признавам,че ревнах..просто голяма емоция и факта,че бях там..след толкова време неизлизане никъде:)Поревах си:)Само дето Ая се събудила по едно време,половин час преди дс си дойдем и усеща,че е баба Кате при нея.Пита Мама,мама,размрънкала се..Баба ми й казва,че пишкам а тя скача от леглото да ме търси.Та бабата измисля някаква история,че са ни се обадили от един магазин,че само тази вечер ще има едни специални бонбони като коледните JoyИ чели приказки:)Връшам се и тя първа ме чува по стълбите и вика Бабо Кате ей тва мама:)Едвам я усмирих да спи.Не беше будувала нощем никога така:)Но съм щастлива,че отидохме:)

Хубав слънчев ден!

# 218
Кали, още два пъти като излезеш и Ая ще спре да се буди.... Mr. Green Стига да има навити баби-гледачки, които да четат приказки посред нощ. Wink

Сияна също не я отмина гадният грип. Миналият вторник ми я върнаха от яслата с Т. За първи път беше с 39 градуса температура, стигнахме и до АБ.... 2 дни, докато беше с Т само ми висеше на врата, хленчеше и си лежеше, това беше много показателно, че не е добре, защото тя да се спре и да легне, не е било никога. Но вече е добре, утре ще я пратя на ясла. Аз и затова не съм писала, защото си бях с нея у дома, болничен и не ми оставаше време да включа компа.

Иначе е много забавна, четем едни списания Бърборино и има едни кратки приказки, които тя вече знае наизуст. И като застане с книжка в ръка и започне да си " чете", ама с интонация и импровизира, много ме разсмива...Като намеря време, ще кача клипче във Фейса.

Всички болни да се оправят, скоро и зимата ще свърши и дано да е и  краят с постоянните болести.

# 219
Здравейте и от нас,
ние от днес сме на ясла и се надявам този път да походи повече, че вече не виждам накъде ... сутринта го пуснах здрав пък да видим  Simple Smile
Кали, много се радвам за теб. За това ,че си се престрашила да отидеш и да се повеселиш. Радвам се ,че и Ая е слушкала въпреки среднощносто събуждане. Ще свикне, няма накъде , вие също сте хора и имате нужда да излизате.

Цвети, дано хомеопатията помогне. Нямам думи просто , мине седмица две и айде болни тези деца. Аз също сериозно съм се замислила за хомеопатия ,защото направо сърцето ми се свива с тия сиропи и лекаства , които давам почти постояно.

Бебеш, надявам се ,че Тея е вече по-добре и е преборила високата Т. Ужасна работа значи... бързо да оздравявате всички в къщи.

Роси, честит рожден ден на баткото. Да в много весел, щастлив и му желая много успехи във всичките му начинания, които му предстоят тепърва. Весел празник Simple Smile

Поли, много готино това ,което пишеш. Ей ,страхотна е Сиси. Ще чакам клипчето , сигурна съм ,че е много сладка Simple Smile

Ние изкарахме супер тези 3 дни. бяхме на Говедарци и уж отидохме с нагласата за кротка почивка с каране на ски , но се получи супер весел купон на 8-ми март. Не очаквахме ,но хотелчето, в което бяхме, така добре се беше подготвило за купон и празненство ,че и нашата компания се включи . Децата и те се веселиха много, едвам ги сложихме да си легнат към 12ч и аз за пръв път се престваших да оставя Ники и Алекс да си спат сами в стаята , но много добре се прествавиха. Явно са били доста уморени ,защото не мръднаха докъто не се пробрахме с баща им. Абе беше си голям купон, аз също не се бях веселила така от години ( може би 3 ) Другите дни се отдадохме на ски и съм много доволна ,че и аз покарах доста в неделя, а и баткото се понаучи за 2 дни. Бих казала ,че много добре се справя детето. Скоро ще си имам компания и ще си ходим заедно да си караме Grinning общо взето това от нас, мога да ви пиша още много ,но ще обобщя само,че си изкарахме невероятно. 

Сега съм на тема концерт, че плауваме един в петък и много се вълнувам. Не съм ходила на такива концерти от 10години и цял ден слушам и заучавам песни Simple Smile)) Абе човек със свободно време, какво да ви кажа Wink

# 220
Ние сме все така, смениха ни днес АБ, ако до сряда не се оправим влизаме в болница. Правиха ни и снимка, двустранна пневмония. Яко кашля милата. Дано аугментина я оправи че не ми се лежи в болница. А аз взех че прихванах и аз съм на легло, ама за мен болничен няма  Twisted Evil Ще си почивам като умра  Laughing

# 221
  • София
Ех, Бебеш, дано не се наложи да стигате до болницата. А на теб бързо оздравяване.

Кали, аз също съм голям фен на този тип музика, много ми е в кръвта. Радвам се, че сте си изкарали добре. А Ая ще свикне постепенно.

Аз на 8-ми излизах с приятелки и ходихме в едно много приятно ресторантче в центъра и си изкарахме екстра. Те след  това продължиха в един пиано-бар, а аз се прибрах ,едвам гледах накрая.

Иве, аз съм много навита Гоги да се научи да кара ски и най-вероятно догодина ще го записвам на ски-училище. В събота се качихме на Алеко с лифта- за Гоги беше страхотна атракция, пързаля се с шейна и се зарива в снега - голяма радост.

# 222
Бебешондел, бързо оздравяване и да се разминете с усложнения и болница  Hug
Мишето е по-добре, кашля все още и като го духне вятър - сополите текват...все още пие сиропчета и се надявам скоро да отшуми всичко... Praynig

rosikosefi,  newsm59 на детенце! Много здраве и късмет на всички пожелавам  Hug

# 223
Здравейте! Не съм писала от дете, но съм редовен читател.

ANGYA, летяхме мин.година с вътрешен полет. На отиване нищо не ми поискаха, на връщане - искаха копие на акта му за раждане. Не носих, но пак ме пуснаха  Wink Така че, вземи, за всеки случай.

Мерси за отговора Wink И аз си мислех, че е нещо подобно.
Понеже ние ще пътуваме без таткото дали ще ми трябва и бележка от него, все пак само до Варна ще летим  newsm78 newsm78 newsm78
 Hug Hug Hug Hug

# 224
Едва ми аз имам пълномощно, но на него пише, че имам разрешение да я извеждам извън страната без него не виждам защо ще ти искат след като няма да напускате страната.

Общи условия

Активация на акаунт