Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 363
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Не, ANGYA, и ние си бяхме само двамата с малкия - никакви пълномощни, както казва KapriZ.

Madam Z, добре дошла!!! Къде се губите с Вики? Как сте?

# 226
Поли,за жалост май само това е навитата баба за четене на приказки:)Да ни е здрава!Младите баби тотално избягаха от отговорност.А и сега на село почват да имат много работа,градина,дядо ми лозе..та съвсем ще разредят идването..Ама то пък е по-лесно сега като стоим повече навън,скоро и вечер ще се излиза пак.Simple SmileДано поне за Бон Джоуви дойде май месец,че ни се ходи..но да видим...

Иве,ще свикне,ти се знае ама това е да има на кой да се оставя.Вярвам ,че още малко и ще почне и с нашите да остава.

Маги,добре дошли и от мен на вас с Вики HugКак сте?Защо така дълго се губите?

Бебеш,как сте?Има ли подобрение днес?Ей по-лошо от всички болни..няма...Имаш ли поне някой малко да помага?

Ифф,как сте и вие?

При нас нищо особено..разходки,следобед ето я още спи.Таткото ни три вечери е до нощите..днес свеки може да мине да я види.Намираме си занимавки,тия дни й давах да сее брашно и да отсява макарони от него;също да разделя в купички боб,макарони и някакви топчета.Ми какво да ви кажа..тя просто няма търпение да седи на дупето си сладко:)Прави го веднага ,схваща,писва й след 1 минута и почва пресипване,мазане JoyИ щом го е направила веднъж не знам тъпо ли й е ама не хваща пак.Наниза едни гердани веднъж дето нашите й донесоха и край.Пластелина й е скучен вече.Всичко писва вътре:)

Приятен следобед:)

# 227
И нашата млада баба бяга от отговорност. Дядото хич няма да го споменавам:) Аз нямам баби тъй че съм сама. Свекърва ми е далече... Тея е все така зле... И майка ми се разболя... Слава богу Явор го изкара на бързо, ама там започнахме от рано АБ.

# 228
Кали ,ми как да сме, се тъй кашлящи,ето днес пак го водих вика чисти гърдички от вчера 3ти сироп започна е какво е това чудо незнам,на мен поне по-леко ми се размина от обичайното -пфф иначе и ние сутрин и следобед сме навън
ех Бебешшш милата Тея бързо да се оправяте и вие
ейй аман вече с тия вируси,грипове туууу

# 229
За тези, които обичат да слушат приказки:

"Колекция от любимите приказки на Балкантон в mp3 формат от “едно време”. "

http://ljube.com/278/

Едно време я слушах на касета, беше ми любима приказката за  Аладин и вълшебната лампа.

Много хубаво за озвучени приказките, с различни гласове, актьорите са добри. И за по-големи деца стават.

# 230
За тези, които обичат да слушат приказки:

"Колекция от любимите приказки на Балкантон в mp3 формат от “едно време”. "

http://ljube.com/278/

Едно време я слушах на касета, беше ми любима приказката за  Аладин и вълшебната лампа.

Много хубаво за озвучени приказките, с различни гласове, актьорите са добри. И за по-големи деца стават.

Мерси Светле, още утре ще се пробва Simple Smile

# 231
Заслушах се сега и разпознах гласа на Юлиан Вергов в ролята на Аладин. Чудя се той на колко ли е бил тогава, по мои изчисления е нямал 18 години. Аз да съм била на около 6-8 години  Thinking

Сори за спама.

# 232
Катёнок, Kali, мерси момичета за своеобразното посрещане! Simple Smile
Наистина от доста месеци не бях писала в темата, във Фейса следях какво се случва, доколкото има инфо там, разбира се. Трябва да призная, че ми липсвахте всички...    bouquet
Аз ако ви кажа, че съм добре, ще излъжа... миналата година направо си бях ударила на моменти дъното психически, буквално втора следродилна депресия, затова и бях спряла да пиша тук. Сега последното 20 е, че февруари ми правиха операция, която беше абсолютно наложителна, защото иначе нещата можеше да прераснат в рак на шийката на матката... И така, възстановявам се в момента и гледам напред, ако след 4 месеца биопсията покаже добри резултати, може би ще започнем опити за второ бебче живот и здраве!
Вики миналата седмица изкара някакъв гаден гастро вирус - повръщане, много тежко разтройство, темп. и обрив даже, милото не ядеше почти нищо освен някоя друга препечена филия ако я прелъжех и е свалила към 800гр., но вече е добре и хапва със завиден апетит и съм много доволна да я виждам така. Започна от октомври да ходи през ден по половин ден на градина, като аз стоях с нея може би два месеца и половина, с кратка пауза за празниците, когато се прибрахме в БГ. Правеше страшни кризи, повръщания от силен рев и започнахме да правим схема с учителките да я оставям по 10мин сама в групата, следващия път 15мин и така бяхме стигнали по час и малко, в който тя не спираше да се дере докато не ме видеше пак, а това ви казвам ме съсипваше отвсякъде да я слушам така, ама нямаше как. Сега вече сме на етапа, когато като я заведа - ме цунка по бузката и ми казва "Мамо, чао" и влиза в групата, а вечер само повтаря колко е било хубаво в градината Simple Smile Просто чак и аз не мога да повярвам откъде тръгнахме с градинската й сага и къде стигнахме Simple Smile) Доказателство, че всичко се постига с време и търпение. Simple Smile
А иначе трябва да ви кажа, добре че никоя от вас не е стояла с децата в яслите, както мен (направо си бях записана и аз), защото може да се уплашите какво нещо е детската агресия, там се случват такива работи, които никой родител не бива да вижда и да знае, за съжаление са неизбежни, но това е друга тема на разговор...

Имам много да наваксвам с новините около всички вас Simple Smile Хвърлих едно око, че tsvety_geotgieva е бременна, страхотна новина!!! Лека бременност ти желая и едно здраво бебче на финала! Simple Smile

Болничките да оздравяват бързо!

Целувки на всички, обещавам да съм редовна! Simple Smile

# 233
# 234
Здранейте нещо се беше прецакал компа,днес го донесоха и сега не мога да му свикна още,да не говорим,че скайпа въобще не мога да си включа,но иначе сме добре.
Благодаря на всички за пожеланията.Купонът ще е  в Неделя.

# 235
  • София
здравейте, мацки Simple Smile

Маги, искрено се надявам при теб нещата да тръгнат нагоре , бързо възстановяване Simple Smile. Благодаря и хубавите пожелания. Simple Smile

Гоги днес заспа в 11:30 и то докато се върнем с колата до нас , направо ме изуми.

# 236
Гоги днес заспа в 11:30 и то докато се върнем с колата до нас , направо ме изуми.
Ооо Цвети, на нас това ни е любимия номер. Преди висях като луда в колата за да се наспи, защото тръгна ли да го местя и се събуждаше. Сега вече свикна и с местенето и нямам проблеми. Но определено е неприятно , пея , подскачам и се правя на идиот, само да седи буден и два завоя преди къщи се предаде... Grinning
Маги, много се радвам ,че се появи отново. Аз в началото изобщо не включих ,че това си ти Simple Smile Желая ти много положителни емоции занапред и стискам палци всичко да се нареди по най-добрия за вас начин. Целувки на малката Вики. Сигурно много е порастнала Simple Smile

Бебеш, ужасно направо. Много време стана вече , каква е тая Т , каква е тая болест. Милата Тея ,сигурно е много изтощена... за теб пък да не говоря. Дано вече да се подобрява и с идването на пролетта да се закрепят вече тия деца...

Iff, какво да ти кажа , нашия доки преди време ми каза ,че тази кашлица е накакъв мутант и държи по месец -два после. Ние си я влачихме много , какви ли не сиропи не дадох и тъкмо видя ,че се подобрява и спре да кашля и на следващия ден отначало. Последно купих Амбрекс и да чукна на дърво засега не кашля... много съм доволна и от това кремче Низита за носа ,много е готино и много помогна. Благодаря на всички , които го споделиха  Hug

# 237
Ходихме на лекар - по-добре сме, малко живна детето. Продължавам е с аугменитна още 5 дни и пак сме на преглед.

# 238
Бебеш,поглеждам днес цял ден да видя как сте HugМного ама много се радвам,че е по-добре Тея!Дано и ти живнеш малко! HugМного целувки за вас!

Хайде довечера пак ,ако мога като заспи;)

# 239
  • София
здравейте,

Днес това време ми разби плановете. Предиобед бяхме около два часа навън и въпреки, че беше сиво си беше приятно , та добре се разходихме. НО цял следобед сме вътре заради дъжда и досега рисувахме, строихме влакови линии, четохме книжки и какво ли още не и всяко за по 10 минути максимум.

Надявам се вие по-добре да си изкарвате.

Общи условия

Активация на акаунт