Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 364
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, благодаря ви много за хубавите думи!   bouquet Човек трябва да e оптимист каквото и да се случва! Simple Smile
Иве, което казваш ти, че не си ме познала, не знам защо и как ми се е сменило името тук, много странно наистина, рових в настройките на профила и никъде не намерих как пак да си върна са съм Madame Z, ако някоя мама знае, нека моля ви ми каже как да го променя. Simple Smile
Бебешондел, радвам се, че се по-добре вече.   bouquet

Вчера разбрах,че съседката  ми над нас пак е  бременна , (има едно момченце на 1.9м) и второто пак ще е момче и горката беше страшно разочарована... Simple Smile На мен ми бяха пратили една схема за определяне на пола на бебето спрямо годините на мъжа, в момента на зачеването и месеца на зачеване. За Вики ми е вярна. Трябва да я направя в една хубава табличка, че сега е на една снимка с много лошо качество и да видя как да я кача тук, за да кажете дали изчисленията съвпадат и за вашите деца...   Simple SmileSimple Smile

# 241
Момичета, благодаря ви много за хубавите думи!   bouquet Човек трябва да e оптимист каквото и да се случва! Simple Smile
Иве, което казваш ти, че не си ме познала, не знам защо и как ми се е сменило името тук, много странно наистина, рових в настройките на профила и никъде не намерих как пак да си върна са съм Madame Z, ако някоя мама знае, нека моля ви ми каже как да го променя. Simple Smile

Горе в дясно кликваш на името си, после профил = > в ляв0 потребителски настройки и там променяш Име.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 19:51 от Бебешондел

# 242
Бебешондел, радвам се, че се по-добре вече.   bouquet

Вчера разбрах,че съседката  ми над нас пак е  бременна , (има едно момченце на 1.9м) и второто пак ще е момче и горката беше страшно разочарована... Simple Smile На мен ми бяха пратили една схема за определяне на пола на бебето спрямо годините на мъжа, в момента на зачеването и месеца на зачеване. За Вики ми е вярна. Трябва да я направя в една хубава табличка, че сега е на една снимка с много лошо качество и да видя как да я кача тук, за да кажете дали изчисленията съвпадат и за вашите деца...   Simple SmileSimple Smile

Горе в дясно кликваш на името си, после профил = > в лява потребителски настройки и там променяш Име.
Бебеш, мерсииии! Simple Smile Бях почти сигурна, че ти ще ми кажеш, защото помня, че ти си беше променяла името. Малко тъпо даде ми, че Madame Z e заето, ама с една долна черта стана работата Wink

# 243
Здравейте, момичета! Много хубава тема. Simple Smile Моля приемете една нова мама при вас. Hug

# 244
Като ви чета май всички сме на един хал. Моят син е лепнал от яслата едни сополи, съпроводени с кашлица и няма отърване от тях. И с капки и без капки /май по-добре без тях/ все тая. Освен всичко друго вече издивяваме в къщи. Тъкмо се пооправи времето и тръгнахме по разходки и отново в къщи. Лошото е, че и аз нямам помощници /баби и дядовци/, които да ме отменят в разходката или приказки /едните са на село, другите пък все са "ангажирани"/, а аз да свърша нещо след работа. Имам си една кака на 19, ама на нея хич не и е до разходки и игри с малкия, освен това толкова много се карат и дърпат, че си мисля че ако бяха с по-малка разлика щяха да се разбират по- добре. А тати толкова е скапан след работа, че чак ми е жал да го карам да ходи някъде. Милия в "движение" заспива, докато гледа новините. Да се стопля вече и да излизаме навън, че в къщи не се издържа вече. Няма изразхждване тая енергия. Стана много дълъг първия пост. Лека вечер на всички! Simple Smile

# 245
 Hug  welcome Iron Ladyyyy
Ние се повъзстановихме от грипа, но все още накашля Мишето, аз все още имам хрема и заглъхнали уши, каката хрема и кашлица, а тати - гърло, хрема и болки в ушите...всички сме се по-добре, не вземаме антибиотици, но и не оздравяваме сякаш  Tired
Бебешондел, радвам се, че се оправяте  Hug
Времето и тук е много променливо - ту топло, ту духа вятър, ту захладнее...

# 246
Здравейте момичета:)

Маги,надявам се всичко лошо да е отминало и бързо да се възстановяваш!А за депресията..не знам дали нещо конкретно ти я е отключило...нооооо аз и досега имам моменти дето съм на дъното:(Просто изведнъж без нищо...и ми става едно тегаво,тъпо,всичко ме дразни ooooh!Миналата седмица с болките в стомаха като бях пак така стана...Аз си го отдавам на тоталната липса на социален живот и това,че за всичко съм си все аз около нея.То баба ми все казва Имаме здраво и прекрасно палаво дете...нямаш какво да искаш...ама вие всички мое да ме разберете какво ми е понякога:)Важното е да минават тези моменти и да си добре! Hug

Цвети,ние сме си така цялата зима:)Ая става късничко сутрин,съответно заспива след 2.30...и става късничко...до скоро си беше по тъмно понякога:)И не се излиза следобед,само по обед..красота:)Занимавките при нас ако надхвърлят 5 минути...си е за банкет работата JoyТа ми е ясно как ви е минал следобеда вчера HugДа става светло вече и топло да може да се щъка повече навън:)

Пипи,дано вече се закрепите след тоя гаден вирус HugТъпчете яко мед,лимони,портокали,чайове разни,клеева тинктура давай,нали е за имуннната.

Бебеш,дано и вие с Тея се чувствате още по-добре! Hug

Iron Ladyyy,добре дошла и от мен!  :bouquet:19 години разлика ми звучи екстра...особено за хора с ужасно ревливи и неспокойни бебета като моето както беше....За толкоз време би трябвашо да забравя кошмара на първата годинка:)Само дето аз ще съм отдавна излязла от детеродна възраст тогава JoyТа май ще си останем само с нашата хубавица:)

Да ви споделя още две игри дето имаха 5-6 минутен успех Joyв последните дни.Едното е преливане на вода от шишенце в разни чашки,тенджери,после с фуния обратно и така...върху голяма табла ,но имаше и поливане наоколо;)

Другото е намирам всякакви кутийки от кремове,празни или пълни,няма значение..нали седя с нея...шишенца,паста за зъби,абе квото намерите.Аз ги докарвах до десетина.Отварям ги и нареждам от едната страна капачки от другата кутии/шишенца/бурканчета.Идеята е да ги намери и затвори.Изненада ме от първи път всички направи и много й беше готино,че успява,а аз й пляскам и й казвам Браво;)Даже накрая каза Айде пак и повторихме;)

Хубав ден!

# 247

....За толкоз време би трябвашо да забравя кошмара на първата годинка:)Само дето аз ще съм отдавна излязла от детеродна възраст тогава JoyТа май ще си останем само с нашата хубавица:)

Joy JoyКали, грешиш! Медицината напредна, ето че имаме съгражданка от Русе, която роди след 60 години...Никога не е късно да размислиш... Mr. Green

# 248
Благодаря за посрещането  момичета!   newsm03

Днес моя палавник го взех от ясла със съвсем текнал нос smile3506, че и очичките плуват, а в понеделник го водих на лекар и то УНГ и ми каза да не давам антибиотик, ама тези капки и сироп нищо не помогнаха, че даже и по-зле май.

Кали никога не е късно за нищо. Разликата на децата ми е 17 години без два месеца. Каката я родих на 19 и после въобще не сме мислили за второ дете. Млади се оженихме и не успяхме да си похойкаме. После детето порасна, ама ние пак млади и пак ни се ходи, освен това как да си развалиш рахатлъка, като е станало самостоятелно и вече имаш време за развлечения и разходки. Няма го този ангажимент, като с бебета. Е да ама мъжа ми като му щукна друго дете, брей голям зор. Аз се дърпам, той иска. Е навих се аз след толкова мрънкане, ама не успях две години да забременея. То не бе изследвания и прегледи -  и аз и той. И накрая докторката каза няма да стане така. Той на хапчета, ти в болница за отпушване на тръби. Брей! Отказахме се. Детето на 16 , аз на 35 - за кога. И когато изобщо не очакваш се случват хубавите неща. newsm47

Poli.T и аз съм от Русе

# 249
  • София
Добре дошла, Iron Lady Simple Smile Поздравления на теб и мъжа ти, че сте решили да имате второ при такава голяма разлика Simple Smile.

Днес както си рисувахме с водни боички - Гоги какво го прихвана /най-вероятно саклета/ и като започна едно скачане, естествено разля водата.

Кали, направо ти се кефя на търпението. При нас в момента, в който види отворена тубичка ще иска да разбере какво излиза и докато се усетя ще е станало мазало.

# 250
  • Ямбол
Момичета на мен толкова да ми хареса и липсва бременния период,как завиждам на всяка бременна,бих искала ако може цял живот да си се нося с корема.
Мечтая за поне 2,а искам 3 деца.Мъжа ми до преди да родя говореше за 1,но веднага след раждането си промени желанието на 2.
Засега се въздържаме,чак като стане на 4 год.,че и сега правим тотален ремонт на новата ни къща,дано до края на лятото да се приключи,че да може да се нанесем и да сме си сами най-накрая,макар и да сме на 5 мин.от съкровищата Simple Smile .
Вашите деца сънуват ли вечер.Моята спи цяла вечер без да се събужда до сутринта,но последните дни или с писък ми вика,или нещо ми шушука от кошарата на сън.
Няколко пъти ходихме на куклен театър,хареса и ,но и доскучава,обръща се към публиката и ги гледа. Laughing

# 251
Кали,влизам с въпрос към теб ,а и към други майчета,чиито деца стават късно следобяд-После към колко заспивате?Защото при нас това се случва не по рано от 11 часа,а и понякога стоим до 12.Дано лятото оправим пак режима,че съвсем си останах без свободно време.

Никид И ние вече два пъти ходим на театър,но се приема с огромен интерес от Сияна,че и от майка и  Mr. Green И двата пъти си изглеждаме представленията до край.

# 252

Добре дошла на новата мама.  bouquet
Мадам,удивих се от точността на таблицата за смяна на кръвта и пола на бебето.При всичките ми познати излезе точно така.После бях чела статистика ,че по време на войни се раждат повече момчета, моето логично обяснение ,е че мъжете по-често си сменят кръвта/ раните на бойното поле/
 Аз също имах две прекрасни бременности,много леки и приятни.Но операциите хич не са ми приятни,не че не са били леки,но изпитвам стрес,болка,безсилие,и най-вече яд защо не съм успяла нормално.
 Кали,никога не казвай никога Simple Smile,забелязала съм,че тези ,които най-често казват никога...точно на тях се случва някога Simple Smile ,като подарък и урок от Вселената. Simple Smile подаръка ще е чудесен. Hug

# 253
Жожолинка,Ая става към 16.30 че и 17 някой път,вечер гледам към 22 да се мием,къпем...и се помва разглеждане и четене на книги,скачане по леглата...Simple SmileС повечко късмет гася към 22.30,и за 10-ина минути заспива..с галене на лицето, мачкане на уши,вода,бибка друг път...Поне не мрънка или нещо,лежи си и ме мачка:)Но има дни дето Зсспива и в 23,че и минава.Аз също се надявам като се изморява повече навън лятото да почне пак до към 22 да заспива.Но пък то тогава е светло до 9.30...седим на двора на село,ако сме пак..та не знам Joy

Поли,то никога не е късно човек да стане за резил..казваше един познат дядо:) Но единственото,което бих направила в по-късна възраст е да осиновя дете..макар че на 60 и това не бих...дет се вика утре може да го няма човек..какво ще правк това дете?

Iron Lady не е късно никога,но ти си била много млада и второто идва пак в нормална възраст,в разцвета .аз родих сравнително късничко на 29...та на 45 едва ли ще се присетя пак;)А дето Мари казва не бива да се казва никога,и то това си е подарък, всяко дете.Но някак си просто знам,че не искам друго,че искам оттук нататък да гледам само нея и на нея да дам всичко.Да си почина малко от бебешките й истории и просто да й се радвам всяка минута.Абе искам да си живеем живота заедно:)Без да се вкарвам отново за минимум две години в бебешкия филм:)

Приятен слънчев ама бая мразовит ден:)

# 254
Кали,разбирам доводите ти Simple Smile,но имах в предвид ,че може да стане случайно.Аз имам много примери в живота с това "никога" и после ми се дава добър урок от горе. Simple Smile,както и другата крайност,ако искаш нещо много силно и на всяка цена,ако се вкопчиш в него и постоянно мислиш ,че на всяка цена трябва да стане,то обикновено не става,поне при мен е така .Иначе е прекрасно,че си толкова всеотдайна.Това са много хубави моменти,чак ми се иска времето да минава по-бавно за да се наслаждавам по-дълго на всяка възраст на децата.Преди  се дразнех от безсънието ,но сега в него намирам един положителен урок,урок по издържливост и търпение.Всъщност осъзнах ,че дори децата повече възпитават мен,отколкото аз тях.
 В редките/Слава Богу/ циркове и тръшкания по улиците пък също намирам урок за мен-урок по запазване на спокойствие,стоя си търпеливо отстрани да мине бурята,а преди  като си помисля,как се изнервях,притеснявах от хората и други  много подобни чувства.
 С нетърпение чакаме отново хубавото време Hug

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 17:50 от mari:)

Общи условия

Активация на акаунт