Човек трябва да e оптимист каквото и да се случва! 
Иве, което казваш ти, че не си ме познала, не знам защо и как ми се е сменило името тук, много странно наистина, рових в настройките на профила и никъде не намерих как пак да си върна са съм Madame Z, ако някоя мама знае, нека моля ви ми каже как да го променя.

Бебешондел, радвам се, че се по-добре вече.

Вчера разбрах,че съседката ми над нас пак е бременна , (има едно момченце на 1.9м) и второто пак ще е момче и горката беше страшно разочарована...
На мен ми бяха пратили една схема за определяне на пола на бебето спрямо годините на мъжа, в момента на зачеването и месеца на зачеване. За Вики ми е вярна. Трябва да я направя в една хубава табличка, че сега е на една снимка с много лошо качество и да видя как да я кача тук, за да кажете дали изчисленията съвпадат и за вашите деца... 
Iron Ladyyyy 
Миналата седмица с болките в стомаха като бях пак така стана...Аз си го отдавам на тоталната липса на социален живот и това,че за всичко съм си все аз около нея.То баба ми все казва Имаме здраво и прекрасно палаво дете...нямаш какво да искаш...ама вие всички мое да ме разберете какво ми е понякога:)Важното е да минават тези моменти и да си добре!
Та ми е ясно как ви е минал следобеда вчера 
, че и очичките плуват, а в понеделник го водих на лекар и то УНГ и ми каза да не давам антибиотик, ама тези капки и сироп нищо не помогнаха, че даже и по-зле май.