) 
Mari, таблицата наистина е много точна. Ще я сложа тук, като я препиша, за да кажат и другите мами, ще ми е интересно, ако се окаже примерно над 80% точност, ще взема както не ме слуша главата да правим второто по графика с месеците, за да стане пак момиченцеее
)))
А за моята операция сега, ми дадоха право на избор с пълна или местна упойка, само че бях болна тогава точно, а и с моята астма и решихме местна. Е, трябва да ви кажа, че по време на работата си бях на 6, после обаче в реанимацията около 2ч докато се "събуди" тялото от гърдите надолу, ако имах пистолет до себе си, щях да се гръмна направо. Такова нещо психически не вярвах, че може да изпитам, просто чувството да искаш да помръднеш и да не можеш, беше нечовешко просто... И само си виках, следващото раждане не 12ч както с Вики, а ако ще и 24ч да се мъча като куче, не искам да го изживявам това с местната упойка, беше страшен кошмар за мен...
Много ми хареса последния ти пост.
Баща ми от дете ми повтаря една приказка: Търпението е меча на самураят! Изключително вярна се оказва, с търпение се постига всичко!Iron Ladyyyy, добре дошла!

никид, и на мен много ми се иска да съм бременна пак, беше си супер хубаво.... еххх
И аз искам 3, живот и здраве!
Вики досега, който я пита братче или сестриче искаш и всеки път отговора е: Братче и Сестриче!
) Дано да успеем да го осъществим това.
до тогава.Мъдър човек е баща ти. 

А след такова дълго прекъсване със сигурност чакаш с нетърпение да започнеш. Пожелавам ти децата да не боледуват често и ти да се развиваш професионално.