Явно и аз така правя и затова не ме отразява никак:)А и точно както си го написала...вече даже не се ядосвам реално..просто ако иска нещо опасно повишавам една идея тон и съм сериозна:)Нооо с променлив успех;)Даже като не й давам нещо е започнала да ми казва Няма нио мамо,поко...Няма нищо,споко:)Разбива ме направо.И друго любимо..Казва й половинката снощи,че ако хвърля така оше от масата разни неща и хляб,ще я свали оттам..А тя..Айде тати,мах Ая,айде носи ей там:)И това с един предизвикателен поглед:)Уникална направо..според него приличала на мен като се рязправяме за нещо:)
А за работата..не ми е залипсвала тя...просто контактите с хора
Но аз съм все затворена..само още малко да отрасне..и да почнем да се виждаме с повечко хора..може и на мен да не ми се почва вече:)Аз и затова не мисля за градина още,просто ми се струва ,че става все по-хубаво заедно.Ще я дам когато поиска да е с деца за повече време и видя,че играта по площадки и клубчета не й стига.
.

честито за розовия памперс 
това става, когато гледа филмчета, които харесва - позволявам му да гледа, защото иначе много се сърди и отказва дори да яде
Мисля, че това започна, когато отсъствам съботите и неделите, в които съм на очни...наблюдавам го за сега и само му казвам, че това е лошо и ще го боли коремчето...за каката съм купувала горчив лак си спомням...и сега съм в чуденка дали да го пускам на яслите и дали няма да му причиня така още по-голямо безпокойство
което е друг въпрос.Ако можех да си го позволя финансово бих ги гледала не до 18 а дори до 20 год.та и още едно бих гледала,но пусти пари все не стигат.
ейй неиздържам вече,след 3седмично кашляне,изпити 3 сиропа и куп др неща ,кашличцата по-намаля и вчера го пуснах на ясла и цяла нощ не съм спала ,не спря да кашля -едно такова сухо