време много ама а да пиша и нещо друго се загледам в нета и край
Пипи, аз също последно Амбрекс давах и съм доволна. В аптеката ми препоръчаха и Флудитек, ако Амбрекса не помогне
Абе няма сироп вече , който не съм давала, а и да ти кажа не съм и сигурна ,че изобщо трябва да давам. В този ред на мисли , Алекс пак си е в къщи. Вчера МОЙта Любима сестра посрещнала засмяно ММ и му казал : заведете детето на лекар ,че кашля и е хремав и моля ви не го водете утре да не зарази другите деца, защото те всички са здрави... брей ,че как като са здрави изведнъж мойто също здраво дете взе ,че се разболя в яслата ?!?! Ама е на мъжка му работа ,не я попитал
Разбира се снощи и днес нищо му е нямало и ако и утре е добре в петък им го пращам. Имам чувството ,че си измислят защото напследък е станал много щур и е започнал и в яслата да си позволява разните му своеволия и предполагам ,че не отразява много ,много лелките ... голям проблем ще ни е този щурчо
За жегата в яслата нямам думи. Аз напоследък едвам издържам да го преобуя, почвам да се потя и въпреки че седя само в коридора, който уж е по-проветлив , излизам вир вода след 5 минутно застояване. НА Алекс хич не му понася жегата, особено като спи и предполагам ,че от сухия въздух като спи следобед започва да кашля. Ама веднъж си направих устата ,че може би е от по-топлото и веднага ми беше обяснено как децата спяли на 20 градуса
Дааам за малко да повярвам
Цвети ,честити розови гащета. Ех много се радвам, много леко да ти е занапред и Гогито много да те слушка

Ех ,аз днес имах едно излизане по обяд и направо ме хвана и мен носталгията по бебешката възраст .Майки с колички , разхождат се в това хубаво време , супер направо. Тези времена много ми липсват, особено когато Алекс беше съвсем бебенце, толкова послушен и миличък беше и толкова лесно и приятно беше всичко , без нерви
Лека нощ от мен на всички
И това беше:)Сега пак си спи както иска..дано възглавницата помогне да й е добре и да не се върти толкова и то все по корем.
Амбрекс ни помогна, давам го 6 дни и мога да кажа, че почти не кашляме. Ще давам още ден, два след спиране на кашлицата с постепенно намаляне на дозата - знам, че не е добре да се спре изведнъж - съвет от фармацефт.