”никид, аз не разбрах, за какво "домче" става въпрос от септември?”
Кате, не съм Никид, но да кажа, че така наричат детската градина в Ямболско, свекърва ми е от там и съм го чувала.
Ох, като слушам вашите разкази за тези почивки и така ми се иска вече, ама като ми остана малко отпуск и гледам максимално да го разпределя. Мислехме тази събота, неделя и понеделник да отскочим първо някъде из балкана, че ни е по наблизко, но то пък го дават валежи и се отказахме. Сега се организираме за другата седмица пак така за три дни да ходим на едно еко селище в Медвен, с кръстниците ни, които също са от Ямбол, а това селище се намира кажи речи на средата на пътя между Ямбол и Разград, а пък и на 15-ти имаме годишнина от сватбата. Дано е хубаво времето и изкараме добре. Морето ще е август, но още не мога да реша къде. И ние две поредни години бяхме в Албена и наистина за деца там е супер и цените са приемливи, но ние не обичаме на едно и също място, защото вечер си правим “нощни разходки”, както ги нарича каката и искам да опознаваме нови места. Предложенията в Царево ми допадат доста, но с тези две деца искат да сме в апартамент, нищо че едното дете така или иначе си спи при нас и двете заедно ядат по-малко от един възрастен, ама няма как ........ За Ахтопол още се чудя, и докато се чудя, то ще свършат местата ......

само дето мога да добавя,че всеки ден минавам 25км в едната посока

благодаря за офертите