Не знам, някакъв вирус ли е това, но масово се случва в Б-с и Коцето го мина това.
mari:), радвам се, че сте изкарали хубаво и пътя е минал добре

Ние едвам до село си стигнахме,верно държа се добре,но не иска в стола,а това ми е проблем голям.За дълъг път не ставаме и туй то...Аз седя с нея,пеем,разсейвам я да гледа неща...ама не минава време лесно...а и тя все си е готова да мрънка в колата:)Та давай идеи! :hug:15 часа-шапка им свалих,а и на вас с таткото де.
Също вика на баба ми:Мама не съ(р)ди Ая,мама пави беежки (забележки)
Защото тия дни й казах,че като повиша тон аз не й се карам ,а правя забележки за нейно добро:)
Ако едното заспи, другото задължително е будно и всява смут
))) Сега пускам таблета с филмче и мируват за Х време. Но като цяло обичам да пътуваме, поне сме свикнали и изброените дреболии ги приемам леко.
Оправихме се ние! Вече не сме затворници с тази карантина:)
Иначе се е случвало като се пребираме от яслата да ми мрънка и понеже аз карам и няма как да го забавлявам, му пускам любимото му Ню погоди на телефона ми. Получава се ,но това е за 10-15 мин....
и много слънчеви дни ви желая!
Явно си е до дете..тя просто е много палава,трудно се заседява с някаква игра,все е в движение,и може би това допринася да й е трудно да седи в стола дълго време.А и аз както винаги се предавам лесно,вземам я,половинката почва да кара бавно-бавно,защото ни е страх да не е обезопасена..А тя това и чака:)Не обича да се кара "бъзо"...
Щом се засили колата и повтаря Тати,не каай бъзо:)Явно има проблем с вестибуларния още,както предполага неото,и не й е комфортно,особено по завоите...самомказва Мамо,гадно...Иначе както Мари пише,и аз се запазявам всеки път с много нерви и добро настроение,но май не е само това:)Вземам чай,любимите краставици и моркови,солетки...но в един момент не ще нищо.
.
за което се надявам да ме извините.