Пролет иде, слънце грее - декемврийче пак щурее -22

• 64 384
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Кали, всъщност на този етап съм изключително доволна от хомеопатията. Миналата седмица когато Гоги беше болен след като ходихме при педи веднага се обадих на хомеопатката и и казах симптомите и тя ми каза какво да направя и какво да дам. Това в понеделник и ако щете ми вярвайте във вторник вечерта нищо не течеше от носа, а преди това беше река, тогава тя ми каза да разредя приемите и докрая на седмицата да продължим лечението. На следващият понеделник се чухме и тя ми каза да намаля още дозата и да я давам до вчера и да приключвам. Самото интервю беше около два часа, което на мен ми дойде в повече , а и на Гоги, който започна да руши, но в крайна сметка мина. Тогава го прегледа и ми даде едно пликче пълно с пликченца с гранулки хомеопатични лекарства и като и се обадих да и кажа че е болен ми каза да му дам от еди-кое си в еди-какъв си разтвор. Незнам при по сериозни състояния как би подействала например висока температура и кашлица.

# 301
Аз махнах памперса първо когато беше будна слагах и само когато спи.После видях,че памперса е сух когато спи следобяд и махнах и него.Така стана и с нощния,просто изведнъж спря,когато и се пишка се буди и пишка в гърнето.

# 302
  • София
здравейте Simple Smile

Не си спомням дали съм ви споделяла, но миналата година юли месец Гоги изкара много тежко един чревен вирус и оттогава започна да спи при нас и така до преди 5 дни. Преди две седмици прибрахме ритуално бебешкото легло за малкото сестриче и купихме ново, което сглобихме  и Гоги започна да си спи там. От време на време през нощта промрънква, но аз се пресягам и го хващам за ръчичката и се успокоява. Много съм доволна, че това ми беше голяма драма.

Росикосефи, и при нас така се случи с памперса по време на сън. Само дето лелите в яслата не смеят да го оставят без памперс, за да не се изпуснел.

# 303
Цвети, може и да си казала преди, но ми се губи- може ли да кажеш коя е хомеопатката? Искам да опитам с големия, че той тази година за пореден път беше с пневмония в болница и е по принцип проблемен с една ларингитна кашлица твърде често..

# 304
  • София
лекарката се казва Галя Колева в МЦ Хирон.

# 305
Кали ,ние също като росикосефи . Не се напишквал нощем , само 1 единствен път. Преди да легне пишка в тоалетната (имаме стъпало и пишка прав като мъжете ахахх ) и после ляга и не пишка до сутринта.

# 306
Роси и РосиSimple SmileБраво за успехите нощем!Аз като гледам как си го пълни хем не пие вода..Неото каза няколко вечери да е суха,махаш го.Ама май не виждсм изгледи.Дали пие повече течности вечер,отколкото трябва..ама пък да я лишавам от вода?Понякога и чай си иска по някое време,правим лайка,мащерка.Не знам.Пишка във ваната като я мия вечер..и след малко заспива,но си мисля,че два пъти си пишка нощем:)

Цвети,супер за успеха с хомеопатката.Аз някак съм твърдо убедена,че помага това нещо и живот и здраве ще опитаме.Първо ще пробвам с кожното й проблемче.На крачетата няма нищо вече месец някъде,но пък на едната бузка стои еднл червено малко петънце,ту повече,ту се скрие..Може би с това ще стартираме.А браво на Гоги и за самостоятелното спане:)Като гледам Ая как се пристрасти да сме на едно легло,хич не го виждам скоро,да не кажа,че явно ще е когато реши сама да ме изрита и че е голяма:)Така на една приятелка на 3 и нещо изведнъж й казала нейната:Мамо,айде излизай от стаята ще спя #CrazyА до вчера се приспивали и те като нас:)

Бисе,кал сте вие?И ти не си писала скоро Hug

Хайде да минава и тоя студ,че вече ми дотегна яко!Пък днес ми е тъпо,че бяхме канени на РД на един близък приятел..за пореден път половинката ще ни отчита сам...Няма как да я оставим вечерта ,а и няма на кой.Така ми се щъква малко пак:)

# 307

Хайде да минава и тоя студ,че вече ми дотегна яко!Пък днес ми е тъпо,че бяхме канени на РД на един близък приятел..за пореден път половинката ще ни отчита сам...Няма как да я оставим вечерта ,а и няма на кой.Така ми се щъква малко пак:)
Къде ще е РД? Не може ли да отидете заедно 3-та?
 Поне ние правихме няколко опита със Сияна  с посещение и на ресторант и на гости и вече нямаме проблеми. Миналата година пищеше, ако отидем на непознато място ooooh!, но вече и е интересно. Последно ходихме миналата седмица на сестра ми на РД, беше в заведение, но нали вече не се пуши в ресторантите, навсякъде е ОК.
Ами Сияна се размаза от кеф. Laughing Разглежда менюто, поръчва си сама сокче. Rolling Eyes Бях и взела разни дребни нещица за игра, книжки и т.н...
Беше повече от добре, имаше и други деца и тя ходи и се заигра и с тях.
Просто единственият минус е, че си тръгваме първи от събирането. Но предпочитам така, отколкото да си седя в къщи, а другите да празнуват.
Защо не пробвате този вариант? Може пък на Ая да и е интересно...Още повече, че доколкото си спомням, тя не си ляга в 9 часа да спи...Тъкмо ще се умори и ще спи по-добре. Whistling

За памперсите, аз го махнах около Нова година, защото не се беше напишквала нощем близо месец. От тогава само една нощ се е изпуснала, като даже и не разбрах. Тя промрънка на сън, че я сърби и сутринта се прехвърли в нашето легло на сухичко и си доспа...Чак като се събуди и видях, че се е напишкала... Joy

Тази сутрин много се смях с нея. Давам и да хапне нещо леко преди яслата и я питам какво иска за закуска, като и изброявам 3 неща... Тя каза, незнам. След точно 10 секуни изтърси : Имам една идея, да закусвам мляко с бисквитки. Това беше едно от моите предложения, но тя така го каза, все едно тя го е измислила... Joy Joy Много е забавна вече, такива неща казва от време на време, чак оставам без думи...

# 308
Кали,и ние така няколко пъти сме ходили на заведение с Аля,обикновено има деца и те с каката се гонят ,обикалят по масите,ако има музика -танцуват,до около 10часа сме изкарвали.
 Поли,много са сладки в тази възраст.Аля ми е много забавна като ми каже "Абе мамо,не така" ,от известно време вкарва думи като обаче,сигурно,може би,понякога ги вкарва в изречения,които нямат нищо общо с  думите и много се смеем.

# 309
Цвети Hug

Кали, добре сме, благодаря че питаш:-) след  рождения ден на бебо изкарахме много тежък месец с болести-всички деца едновременно и продължително, големия в болница-не искам да се сещам.
Сега са здрави, яслата много се харесва..моя младеж отдавна говори и по много, комуникацията ни е на високо ниво Joy.. Бебо проходи преди месец и сега всеки щъка в най-разнообразни посоки:-))))

# 310
second не мога да си представя какво е у вас  Joy

Ние за сега сме добре.Ходи си на ясла с желание, даже има няколко приятелчета, за които говори непрекъснато.Вчера сутринта, докато го водих на ясла ми каза :"Мамо, искам и аз на работа.Ще кажа,мамо айде чао, отивам на работа за шест дни!"  Joy Това пък за 6 дни от къде го измисли Joy
Днес имат рожденичка в групата и ще празнуват  Laughing
Аз толкова имам за чистене, че е нещо страшно.Всяка сутрин като се прибера, след като заведа Тони на градина, и като видя апартамента и ...Разхвърля всичко за отрицателно време и после не оправя, докато в градината ги карат след като са си играли с някоя играчка после да я оставят там от където са я взели.А у нас хвърля, мята играчки навсякъде.Като бойно поле е ,само че от играчки.
За памперса - до никъде не сме.Ходи и си пика в тоалетната,нямаме проблем с това, но как му сваля памперса и почва едно напикаване...не че му се пишка, но пикне само колкото да намокри гащите и аз го преобличам постоянно.Това го върши у нас.Ако например ходим до магазина или на разходка се стиска,не знам какво е това нещо.Като се събуди ,памперса е сух и веднага отиваме в тоалетната, но изобщо не ми казва кога му се пишка.Мисля си, че вече толкова е свикнал с него и така му е по-лесно.Само да се стопли времето и повече никакви памперси  Naughty .Сега ме е страх да не се разболее, че бяхме 3 седмици на антибиотик и вече ми омръзнаха тези болести, лекарства  Close

# 311
ох милото днес го удари в ушите и неможе да стане от кревата,лежи в 1 поза,чакам да се събуди и отиваме до исул,леко да го повдигна и започва да реве  Sad

# 312
Калита на всяко детенце по различно време му"узрява" пикочния мехур.При вас или спи много дълбоко или му трябва още малко време.
Секънт не ти завиждам,а ти се въсхищавам,на мен по някой път с двете ми е доста трудно.
С бибата ударихме на камък,скрих любимата и дадох другата резната отпред,разбра,че е по различна и вика мамо късано бибата,казах и ,че едно куче без да иска я е скъсало,а другата я е изяло,прие го и продължи да си спи с резнатата биба,но заспа доста по късно.Да имате идеи какво да правя по нататък.Хем не искам да я стресирам прекалено,хем трябва да я махаме вече.

# 313
Ифф,ходихте ли на лекар?Как е милото Макси?

Поли,Мари, честно казано ако е в някой хубав ресторант или на домашна сбирка някъде ,деца ако има,винаги бих я завела вече,то си личи,че ще издържи и ще й е забавно даже.Но беше след 20.30 купона в един бар..с цел напиване:)Общо взето мисля,че там и не спазват стриктно забраната за цигари..Та нямаше как..Тати отиде за 2 часа,ни е си се гледкахме,както винаги:)Но сега пролетта вече ще е съвсем друго,като може и навън да се седи:)

Росикосефи,взела е наистина да спинка дълбоко вече нощем,пу пу..след всички мъки с това спане нейното:)Сега има нощи дето почти не мръдва.Не смея да се кефя...А сега и зъби растат,но друго е.

Секънд,дано са останали зад гърба тези зимни неволи! HugИ да са добре всичките младежи!

Поли,много готино как се е сетила за мляко с бисквитки JoyХахаха!Много са сладки!И Ая така ни застрелва всеки ден с нещо ново.И наистина вкарва едни Май да,май не,Ааа мамо не така,Да даааа примерно като й казвам,че няма нещо дето иска,прави ни забележки ако някой каже Гадно,щото аз й казвам,че е лоша дума JoyОпитва се някакви случки да разказва ама така артистично,че ни скъсва от
 смях.Тя определено все още не говори колкото Сиянка,но наистина с всеки ден стават все по-готини:)

Приятен ден и дано е последния с такъв студ!

# 314
Кали ми кво...чисти са му ушичките нищо му няма,каза че е от зъбите ,а само единя долен кътник едвам е подут,представям си като почне да избива и да къса венеца  ooooh! иначе си го боли стои кимнат на 1 страна ,само спи лежи.Да му давам панадол,нурофен.

Общи условия

Активация на акаунт