В смисъл ако тя спи,вече и аз спя.Страх ме е да не остане мокра дълго време,верно сега е жега,но все пак не е комфортно...Как сте процедирали,които спят без..и майките на по-големи дечица?
Всеки ден от седмицата с различно внуче:)
И ние го мислим за тази година,нали вече разбира:)Ама исках да й е на именния ден..но няма да се върна до София на 30.08..пък то и организация колко има...Та не знам сега...Зима не ми се прави..
ще се пробваме:)
Днес като й казвам,че пак е пораснала с един месец и тя:Айде мамо,айде праи торта Ая..даа,как не???Ая има хепи бъдей:)Разби ме и сега мисля да забъркаме една бисквитена по повода .Сега мисля как да й я украся с подръчни материали..плодове по-точно:)
И ние го мислим за тази година,нали вече разбира:)Ама исках да й е на именния ден..но няма да се върна до София на 30.08..пък то и организация колко има...Та не знам сега...Зима не ми се прави..
И после отивам при Филип да доизкараме лятото на Варна и на есен с песен. Още се чудя дали от 2ри Септември да го пускам или да изчакам към 15ти, но ще видим как ще се възстанови мъжа ми и ще решавам в последният момент.
аз още се чудя?
Препоръчани теми