Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 60 057
  • 839
  •   1
Отговори
# 360
Върнах се на работа още на следващия ден .Честно казано се изненадах от това колко добре се чувствах след манипулацията.Полежах 15-20 мин. и си тръгнах, дори не съм лежала в болницата.За всеки случай си купих болкоуспокояващи ,но не допрях до тях.Предполагам че до голяма степен заниси от упойката , тъй като бях заедно с едно момиче/тя беше за друго , но преди 3 години й бяха правили конизация само че в Плевен/ -тя каза че след нейната 1 час не е можела да се опомни.На мен лично за пръв път ми правят някакъв вид операция при който да се налага пълна упойка, та бях доста притеснена какво да очаквам.
Изпитах известно разочарование , че доцента не се появи макар и за 1 мин. да попита как сме , да каже какво да очакваме, при проблеми как да реагираме.Бързичко ни изпратиха по живо по здраво, ама карай-важното е да няма усложнения и резултатите да са добри

Аз се върнах на работа след 2 дни, макар че ми даваха 1 месец болничен. Излязох много бързо и безпроблемно от упойката, но останах 1 нощ в болницата. Иначе станах веднага. При мен обаче Корновски дойде и ми каза няколко добри думи, което ми беше много нужно в оня момент.

zizivoli, къде те оперираха? Аз бях в Майчин дом.

# 361
Дъждовно време и zizivoli, вашето LEEP ли беше или скалпелна конизация?

# 362
  • София
Утопия,успех.
Нефертaри,утре ли те приемaт?Прaви ли изследвaния някaви или всичко ще е нa деня?

# 363
Утопия,успех.
Нефертaри,утре ли те приемaт?Прaви ли изследвaния някaви или всичко ще е нa деня?

Да, предварително правих тестовете за упойките. Според това какъв е резултата се назначава терапия. Аз например имам т.нар "противоалергичен чадър" - 3 дни преди конизацията трябва да пия ксизал. В деня на операцията трябва да ми сложат час и половина по-рано 1 инжекция метилпреднизолон/урбазон/ и 1 такава с алергозан. Докато това време минава се прави кардиограма и ПКК.
Сами разбирате, че това е строго индивидуално.......Имам зверска алергия към лекарства и особено към антибиотици  Confused
Димяни, това че аз съм така, не значи че и ти ще си.....Споко  Hug

# 364
Момичета,аз не пиша хич редовно,но всеки ден ви чета.Чета всеки пост,всяка история и съпреживявам.За мен сте много полезни!  bouquet
Успех на всички!

# 365
Дъждовно време и zizivoli, вашето LEEP ли беше или скалпелна конизация?
В Майчин дом да.И аз малко се изненадах от отношението, но може би е имал причина да постъпи така.Последното което чух да казва доцента беше адресирано към асистираща лекарка -нещо от рода , че ще режат дълбоко  Cry, каквото и да означава това /скоро ще разберем/.Моето беше LLETZ .На мен също ми даваха болничен ,от който не се възползвах.

# 366
LEEP и LETZ е едно и също

# 367
Момичета, пихте ли антибиотик след процедурата?На мен ми изписа Диклацин С 300, който днес свърши.Предполагам , че с това лечението завършва, защото не помня да ми е казвал да пия нещо друго ?Все още имам от бледо до по-наситено червено  зацапване с различен интензитет -по-скоро слабо ,пак само предполагам че е нормално поне от товма , което съм чела.

# 368
да аз до днес всащност за 5 дни пих Ципрофлоксацин 500мг ,след конизацията

# 369
да аз до днес всащност за 5 дни пих Ципрофлоксацин 500мг ,след конизацията
благодаря  bouquet

# 370
нали затуй сме тук за да си помагаме,до колкото можем де Hug

# 371
Успех на всички с предсотящи продецури и резултати.
Стискам палци на всички! Simple Smile

# 372
При мен имаше някакъв технически проблем, чух да споменават електронож.

# 373
  • София
Нефертaри.докторa още нищо не ми е кaзaл зa изсл но ние имaме време още ,a и след две седмици ще се видим зa микробиология.... спомням си сaмо,че кaзa ,че ще ме приеме предния ден и ще ми бъдaт нaпрaвени вс изсл тогaвa..... хм....

# 374
  • София
Nefertari,успех! Hug Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт