Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 956
  • 839
  •   1
Отговори
# 585
Bibi2202 Здравей  Simple Smile Правилно го пишеш, колпоскопията не е страшна нищо не се усеща..биопсията има едно леко боцване за момент и всичко свършва. Надявам се след изследванията ВСИЧКО да е наред! Минах през същите неща и резултати като теб и се разминах само с едно горене:)) Пожелавам ти успех!

# 586
Sweethoney благодаря ти много за окуражителните думи. Когато чух думата "биопсия" ми се подкосиха краката, честно казано, но после прочетох темата и видях, че се прави редовно и не е фатална диагноза все още.

# 587
Спокойно Simple Smile И аз бях така като тебе, дори след като ме успокоиха, че не е страшно треперех  Grinning нормално си е. Естествено, че не едно от най-приятните усещания, но повярвай ми докато чакаш резултатите е по напрегнато  Hug

# 588
zizivoli, , смело момиче си  Hug
Освен мен и Утопия друг чака ли хистология, че нещо се заблудих вече  newsm78

# 589
Сега видях резултатите от ЧПВ-то, имам положителен 31  Cry (като най-гадните са 16, 18, 31 и 45)

Обадих се и в кабинета - хистологията е готова - изрязано до здраво!!! След 3 месеца на преглед и това е newsm44

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 11:07 от utopia

# 590
Утопия, това нищо не значи  Hug На теб за кво ти трябва да си изследваш типовете? Нали лечението е едно и също  newsm78 и при нискорискови, и при високорискови

# 591
Еми ей така, за да се притесня и да ходя често по прегледи, друг смисъл няма.

# 592
Еми ей така, за да се притесня и да ходя често по прегледи, друг смисъл няма.

Иииииииииии, айде стига  Hug Аз живея като в мъгла докато чакам хистология.....Сноще се одрах от рев  newsm45....днес работя, защото иначе  #Crazy

Малеееееее, колко съм смотана  Crazy
ЧЕСТИТОООООООООООО   bouquet  bouquet
Прегръщам те  Hug Hug Hug Hug

# 593
Ами на мен в кабинета по телефона само това ми казаха: изрязано е до здраво, всичко е наред, но чакам да ми го пратят на мейла да го видя черно на бяло Simple Smile

# 594
utopia  честито!   bouquet Радвам се за теб Simple Smile)) Дано от тук нататък всичко да е наред Simple Smile

# 595
Ще споделиш с нас хистологията нали?   newsm78 Utopia

# 596
Момичета, аз здраво се психирах, ето ми хистологията:

"връх на конуса- б.о.
конизирана маточна шийка -carcinoma in situ с обхващане на жлезни ходове"

Хем ми каза мацката по телефона, че е изрязано до здраво, хем като го видях това, още не мога да се осъзная, че всичко е наред. Нали всичко е наред, б.о. значи, че е до здраво?

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 11:58 от utopia

# 597
Имам излязла хистология, след няколко часа ще знам резултата  Confused Треперя.............Излизам.

# 598
Utopia,всичко е наред,важно е,че е хванато навреме и е изрязано до здраво.
Сега си отдъхни Simple Smile

Nefertari,мила,сигурна съм,че всичко ще е наред при теб,ти дори нямаш ЦИН група дисплазия.Чакам да се похвалиш с добрите резултати Simple Smile

Аз съм ту по-добре,ту супер се стресирам,още повече като знам,че ще чакам цял месец с дисплазия ЦИН 3 Simple Smile,която кой знае дали няма да излезе нещо мнооого по-неприятно...

# 599
Линето, и аз чаках цял месец, но слава Богу всичко е наред. Макар че ако бях чакала още малко... Praynig

Нефертари, за теб съм убедена, че всичко ще е наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт