Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 956
  • 839
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, аз здраво се психирах, ето ми хистологията:

"връх на конуса- б.о.
конизирана маточна шийка -carcinoma in situ с обхващане на жлезни ходове"

Хем ми каза мацката по телефона, че е изрязано до здраво, хем като го видях това, още не мога да се осъзная, че всичко е наред. Нали всичко е наред, б.о. значи, че е до здраво?

Можеш да отдъхнеш вече, но не забравяй ходенето на прегледи.  Peace И да, всичко е изрязано до здраво. Wink

# 601
О, как ще забравя, никога вече няма да забравя! Аз една година да пропусна и съвсем в тона на темата! Мерси, чеме успокои и ти, аз още треперя от ужас какво можеда стане за толкова кратко време.

Прегръщам всички и добре, че ви има! Ще си сложа темата в подписа и ще пропагандирам наляво и надясно да се ходи на колпоскопия Hug

# 602
ох момичета,днес сестрами се е обадила за моята хистология ,понежи е искала да ме зарадва но и отговорили че е готова но трябва да се обадя кам 18.00ч да ми го каже професора резолтата те нямали право,направо вече савсем откачих и сам в филма на ужасите Praynig Cry Cry

# 603
Аса,всичко е наред,сигурна съм.Поеми си дъх и мисли,че това е последното изпитание,през което трябва да минеш Peace Praynig

# 604
ох момичета,днес сестрами се е обадила за моята хистология ,понежи е искала да ме зарадва но и отговорили че е готова но трябва да се обадя кам 18.00ч да ми го каже професора резолтата те нямали право,направо вече савсем откачих и сам в филма на ужасите Praynig Cry Cry

От една страна е добре лекарят да ти каже и разтълкува резултата, но от друга той си е твой и имаш право да си го знаеш. Но явно такава им е политиката. Спокойно, има още малко време и ще го разбереш. Стискам палци всичко да е наред! Peace

# 605
благодаря за подкрепата Hug аз почнах да мисля че щом трябва да говоря с професора е лошо Praynig Cry

# 606
  • София
Здрaвейте!

Нефетaри,aсa ще ви дърпaм ушите.... вс ще е нaред.

Утопия,много се рaдвaм!

Зизиволи,успех миличкa с теб сме.

Мен ме хвaнa някaкъв гaден вирус едвaм мърдaм:( Сегa пия лекaрствaтa зa възпaлението и след товa чaкaм цикъл,конизaциятa по мои сметки ще е нaчaлото нa aприл.

# 607
Димяни,ако ште се размина с дарпане на уши твои са Hug дано си права Peace барзо оздравяване,то и моят син го хвана но ще мине

# 608
Ще си сложа темата в подписа и ще пропагандирам наляво и надясно да се ходи на колпоскопия Hug
Поздравления за добрите резултати и с две ръце съм за тази пропаганда.Може да ти пратя моя снимка да ме даваш за пример -хехе/шегувам се /.
Стискам палци за добри резултати на всички ,които чакат все още .

# 609
  • София
Утопия,дaно сaмо дърпaнето дa помогне Simple Smileдръп,дръп........

# 610
Здравейте!
Много се радвам за добрите резултати на момичетата!
zizivoli, всичко ще се нареди!
Аз вчера ходих до моята АГ,видя епикризата и каза същото като лекарят от болницата-другия месец пак цитонамазка,просто ще се следя.Въобще не отдаде значение на придружаващата-умерена дисплазия и ме прати по живо,по здраво да си ходя.Сега се чудя какво да правя-да си стоя на д*пето и да чакам цитото ли?

# 611
Цитирам

Приемна диагноза : Papilloma coli uteri

Хистология :
1. Енцоцервикална лигавица без изменения
2. Многослоен плосък епител от ектоцервикс с акантоза, паракератоза, койлоцитоза, базалноклетъчна и папиларна хиперплазия. В малък участък на субепителното пространство - кавернозен хемангиом.

Окончателна диагноза : Доброкачествено новообразувание на шийката на матката

Звучи ми добре май.....

newsm53

# 612
и на мен ми звучи добре Hug ох аз ще полодея Cry

# 613
Недей, миличка  Hug

# 614
  • София
Utopiq,Nefertari,поздравления за добрите резултати! HugАca,имай още малко търпение,всичко ще е наред!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт