Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 902
  • 839
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен Simple Smile) Много здраве в новата тема Simple Smile)) Hug
  bouquet

# 61
Антибиотик ми изписаха наи после ципринол вече пишкам горе долу нормално леко ме пари но е поносимо течението го няма от сутринта но живея на страх да не получа силен кръвоизлив ох вече не знам седя и си чакам на страх дали ще потече

# 62
Ех,аз с един супер тъп въпрос,ама...след биопсия кога може секс  Embarassed?

На мен ми казаха една седмица след биопсията, правих си секс, нищо не се случи, но вече беше минало кървенето и подръпването ниско долу, разбира се.

# 63
  • София
Аса75, опитай се да се свържеш с доктора и му задай конретни въпроси. 1, 2, 3... ако трябва си ги напиши. Или пък с медицински секретар някой, ако не можеш да откриеш доктора. Той не ти ли даде координате, ако нещо се случи?
Ю.Николова, бързо възстановяване!  Hug
Aqks, послушай останалите и отиди да те види лекарят, който те е конизирал.

br, звучи ми странно, честно казано, дори и наистина да нямаш изменени участъци, с такава висока група да те оставят без никакво лечение.  newsm78 Ако наистина се касае за възпалителен процес като по учебник, би трябвало да се лекуваш. Казвам ти го от опит. Минах през 5-има лекари. И единият първо не видя нищо на колпоскопа, после пък видя. После следващият взе биопсия, пък каза, нищо ти няма обикновено възпаление, живей си живота... Да, ама поне това разбрах от тази тема, че тези възпаления се лекуват, за да не станат хронични и да не се задълбочат. Със същата група като твоята съм и повярвай ми, лекувам се вече от 6 м. като най-вероятно конизацията няма да ми се размине. Най-малкото, което можеш да направиш е да се консултираш с 3-ти лекар.
bonbolina, на мен ми казаха 1 м. никакъв секс и басейни.  

# 64
Здравеите и от мен похвалих се че съм добре след конизацията да ама НЕ онзи ден прокървих доста отидох в спешното в пирогов направиха ми тампонада която трябваше сама да махна сутринта като се събудя махам я аз до тук добре намаше кървене обаче после цял ден не мога да пишкам по две капки и страшно парене от долу вечерта пак в пирогов сложиха ми катетар изпишках цели 600грама оказа се че било цистит ново20 сутринта ставам и пак кървене за секунди чак ми потече по крака вече не знам имам чувството че ще ми изтече кръвта бавно но славно мн ме е страх това кръвотечение било нормално егати нормалното даите съвет при вас така ли течеше
Aqks, Задължително се консултирай с лекар. На мен ми бяха казали, че кървенето не трябва да е по-обилно от цикъл и бяха изписали Дицинон с уговорката да го пия, само ако се наложи. Съжалявам, че цитирам име на лекарство, тъй като не съм лекар, но го правя като косвено доказателство, че при обилно кървене трябва да се взимат мерки.

Цитат
bonbolina, на мен ми казаха 1 м. никакъв секс и басейни

И на мен така ми бяха казали. (д-р Ганчева)

# 65
Мерси за отговорите ,момичета!
На мен ми каза акушерката 4-5 дни и затова реших да ви попитам/естествено ако няма оплаквания/.Аз почти нямах кървене,само два дни ми зацапа и толкова.

# 66
  • София
Момичета,сефте ми излиза такъв ферман изписан като заключение от цитонамазка!
 Докторът ми ще е в болницата чак на 13-ти,а на мен ми се иска да знам всичко ли ми е наред.
 Групата е втора
 Левкоцити +++,единични еритроцити,повърхностни и групички от интермедиерни и ендоцервикални епители,лактобактерии.

# 67
аса 75 написах ти лично съобщение.

# 68
lia_st Sweethoney радвам се да ви видя и се надявам, че сте добре Hug Hug Hug

*Bubble* не виждам да пише нещо притеснително, но все пак лекаря трябва да си каже мнението. Peace

# 69
Здравейте и от мен!Първо искам да благодаря на всички момичета,които бяха до мен през цялото това време,за куража които ми давахте  и да ви кажа ,че много ви обичам!  bouquet
Не съм писала в темата,но не спирах да ви чета!Бях изпаднала в една такава депресия,и за това реших,че е по-добре вместо да надувам на хората главите с глупостите си ,да си стоя кротко и само да чета,без да задавам глупави въпроси и да се излагам. Hug
Сега да кажа какво се случва с мен : На 16,01 ме  конизира д-р Кабаков в онкологията в Хасково.Хистологията ми излезе - карцином ин ситу - изрязано до здраво.  Hug Мисля че тук е и  мястото да му благодаря-страхотен човек и професионалист!След 2 седмици съм на контролен преглед.Надявам се всичко лошо вече да е зад гърба ми!Пожелавам на всички здраве и много,много сили!!!И много,много  поводи за усмивки  Laughing  Laughing  Laughing

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 01:48 от червенокоса вещица...припряна

# 70
  • София
Здравей червенокоса вещица...припряна!Пожелавам ти от сега нататък само здраве и спокойствие! Hug Peace

# 71
Искам да попитам за кондиломите след конизацията няма ли да се махнат имам още два и какво се случва после ако пак отслабне имунната система пак ли конизация не знам имам хиляди въпроси извинете ме че постоянно досаждам но наистина не знам какво следва а незнанието води до притеснения благодаря ви за всичко ако не бяхте вие щях да полудея ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН.

# 72
червенокоса вещица...припряна радвам се, че всичко е изрязано до здраво. Оттук нататък много здраве ти пожелавам и само хубави резултати. Peace

# 73
 besty , bonibon 44 Hug Чакам от всички само хубави новини от тук нататък.
При мен конците още не са паднали и направо вече откачам.Когато постоя права повечко време,или се разчистя например  и почва да ме наболява,по скоро ме дърпа долу в ляво.Дано като отида на контролен да ми ги махне  ooooh!Вече съм като някое кърваво чудовище  Laughing Миналия ден ми и дойде,и с тези превръзки вече....от декември до сега ми идва вече в повече  Blush
Да ви питам нещо ,аз пак с моите размисли.......снощи си мислех доста - сега нали всичко е изрязано до здраво,обаче се  чудя-аз така или иначе HPV  тест  аз не направих.Ми ако вируса е активиран какво става?След хикс време пак ли изменения на клетки?Или трябва да се тествам на определен период? newsm78 Все си мисля че няма смисъл от този тест.И какво ако знам че е активиран вируса и е  в мен/активен/.Обаче това ме гложди много.Дали след време пак няма да се получат дисплазии,изменения.Как да разбера активирал ли се,и изобщо имам ли го,имала ли съм го ......и кога трябва да вземам превантивни мерки? SickЩе питам доктора си като отида на контролен,но вие как мислите?
В момента пия изопренозин 3 х 2 за 2 седмици,2 ще почивам и така 3 месеца.Превантивно,защото имунитета ми е под всякаква критика.Имам чувството че в Бургас да духне вятър и аз ще съм настинала . ooooh!

# 74
  • София
За съжаление рецидив винаги може да се получи,но в повечето случаи конизацията води до пълно оздравяване.Важното е имунната ти система да е на ниво.На мен след конизацията също ми се срина имунитета,но при този стрес...Не знам какво да ти кажа,освен редовни прегледи с колпоскоп и цито и много хубави мисли в главата! Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт