Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 805
  • 839
  •   1
Отговори
# 720
malinka_kalinka направо се потресох от твоя случай и то не толкова от това, което се е случило /въпреки, че е ужасно/, а от това, че след това никой лекар не е искал да погледне какво се случва. Просто нямам думи #2gunfire Рядко оставам без думи, но аз няма как да ти помогна.
Единствено си мисля, че е добре да потърсиш кадърен лекар, който да се заеме с нещата и да намери решение на проблема та дори ако се наложи да го търсиш извън България. Защото явно най-съкровената ти мечта е да си имаш детенце и затова трябва да се намери решение.

Другото, което искам да коментирам е, че не може да разбираме от всичко и да ти кажа не мога да се съглася, че трябва да знам всичко, което ще ми правят по време на операцията. Това не всеки е готов да изгледа като клип и да го приеме, затова не сме и лекари. Затова са тези лекари и много се ядосвам като прочета такъв пост #Cussing out Аз така и не разбрах кой лекар е направил манипулацията и откъде си толкова сигурна, че в теб е проблема, а не в него. Thinking

И тук за финал ще те подкрепя, че за такива неща не трябва да се бърза, особено при цин 1 нищо фатално не може да се случи за 1 месец, а понякога втората консултация може да ви спаси от такива преживявания, меко казано. Sad Успех ти пожелавам, дано намериш кадърен лекар, който ще се заеме сериозно със случая ти и ще ти помогне, защото всички могат да взимат пари за елементарни неща, но за такива трудни случаи не се намират лесно доктори, които се съгласяват да направят каквото и да било.

nefertari30 Hug  bouquet

# 721
malinka_kalinka, направо съм потресена и аз! Дано нещата се оправят при теб по най-бързия начин! Направо бих ги съдила тия олигофрени, как може такова нещо!!!

# 722
  • София
malinka kalinka, разплака ме. Наистина много ти съчувдтвам и ще се моля да се оправи проблема ти и да се сбъдне съкровена та ти мечта да станеш майка.  Hug
Според мен също името на лекаря трябва да се знае.
Също така, смятам, че лекарите са длъжни да ни информират за евентуалните последствия от подобни интервенции. И какво излиза, че скалпелът май си остава най-сигурен?  newsm78
Не може ли да се консултираш отново с Карагьозов (приема и без час, ако отидеш и чакаш) или пък да отидеш при Горчев в Плевен? Все пак, не те ли третират като спешен случай? Наистина всичко, което описваш е потресаващо!  ooooh! А може би, наистина варианта чужбина също не е за отхвърляне. Много ти благодаря, че сподели, желя ти много, много здраве и да забравиш този кошмар.  Hug

# 723
malinka_kalinka Успех миличка!! Направо нямам думи за случилото се....наистина и аз не разбрах къде се  еслучило това. Надявам се да намери кадърен и съвестен доктор ,който да успее да ти помогне!! Желая ти го от сърце!!!  bouquet Hug

# 724
Понеже се обсъжда вариант чужбина за консултации по нашите проблеми  - от сигурно място знам, че невероятно добра клиника в тази насока има в Берлин. Мога да потърся допълнително подробности за нея.

# 725
malinka kalinka, разплака ме. Наистина много ти съчувдтвам и ще се моля да се оправи проблема ти и да се сбъдне съкровена та ти мечта да станеш майка.  Hug
Hug

И аз бих препоръчала консултация с проф.Горчев в Плевен.Успех.  bouquet

# 726
nefertari30   bouquet правилно си запомнила -на 19.03.Стискайте палци, отправете някоя друга молитва всичко да мине леко и с това лошото да свърши и най -сетне слънцето да се покаже и за мен . Praynig

# 727
Момичета, благодаря ви от сърце. Ще търся варианти. За сега единствено чакам за час. Ако не стане ще търся пак варианти. Писах до клиники в чужбина. Имам отговор само от Турция, че искат да направят преглед, а от Германия, където писах на 4 клиники за сега една е отговорила, че за второ мнение трябва да отида за консултация 1800 евро...което всички разбираме е непосилно просто за преглед. Едно е да ти кажат цена за процедура, друго е всеки да иска да прави преглед, а нещата са ясни. Ще пиша пак по натам, дай боже да се намери начин. Ако същевременно някой е чувал за такова нещо, пишете ми. Благодаря ви и на всички ви желая успех във всичко и много здраве и щастие.

# 728
  • София
Мaлинкa,стискaм ти пaлци нещaтa дa се опрaвят!

Зизиволи,19.03....... ще си моля всичко дa мине леко.Тогaвa имaм рожден ден и дaно деня ти е светъл.

# 729
nefertari30   bouquet правилно си запомнила -на 19.03.Стискайте палци, отправете някоя друга молитва всичко да мине леко и с това лошото да свърши и най -сетне слънцето да се покаже и за мен . Praynig

Стискам палци всичко лошо да минава и заминава  Peace Hug

malinka_kalinka това определено са ненормални цени за преглед. Явно доста си търсила и според мен тук няма по-запознат от теб. В Турция има много добри лекари, които не гледат да ти вземат само парите. Успех ти пожелавам, ние всички тук сме с теб! Hug Hug Hug

# 730
zizivoli, дано всичко приключи с това изпитание,а аз вярвам че ще е тай Hug ще се моля за теб и стискам палци Praynig Peace Hug

# 731
malinka_kalinka, аз честно казано си мисля, че такова срастване не е някакъв невероятно сложен хирургически проблем, че чак клиники от чужбина и торба пари. Все си мисля, че в България се намират добри и съвестни хирурзи, била ли си при някой от тези, които обсъждаме в темата?

# 732
malinka-kalinka, аз бих ти препорачала да се консултираш с професор Горчев,не защото сам оперирана от него но тои има много добра техника а е и много наватре с тези нешта, много сложни продцедури е изваршвал, Hug успех ти желая

# 733
Току-що излизам от преглед при професор Карагьозов, който дори не поиска да вземе цито, след като е правено Януари с резултат 3А, а каза че толква чисто и здраво влагалище и шийка няма как да имат проблем, да си пия Изопринозина и въобще да не обръщам внимание на 45 и 51 вирус, които имам. Били само колкото да ме стресират. Пак попитах дали в канала не е проблема, а според него лошите вируси предпочитали клетките на шийката и не обичали да се завират първо вътре. Е, за мое спокойствие да отида за цито чак Юни при него. Това е от мен!

# 734
  • София
Asinka,поздравления за добрите новини при теб!

Общи условия

Активация на акаунт