Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 773
  • 839
  •   1
Отговори
# 795
Utopia,след консултация с д-р Карагьозов,за мен-лазерна конизация,в края на месеца.Дата незнам още-в зависимост от цикъла.

# 796
Стискам палци!

Аз искам да питам малко неудобен въпрос - в момента пия хапчета за отлагане на цикъла и докторът ми беше казал да очаквам кървене между 10 и 14 ден след конизацията, така и стана, започна кървене, тооочно намаля и пак почна, пък и е силничко на моменти, с малко съсиреци Embarassed Предполагам, че е нормално, ама реших да ви питам, а и все се чудя дали пък случайно това не ми е цикъла и как ще разбера като ми дойде истинския цикъл, много съм зле Embarassed

# 797
Докато пиеш хапчета няма как да ти дойде цикъла, в момента в който ги спреш и ще дойде - най-вероятно кървенето е от конизацията. Peace

# 798
  • Пловдив
    Мили, прекрасни момичета, благодаря за милите думи, наистина се почуствах добре дошла, нищо че поводът е такъв, целувам ви всички  Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet. Мен ще ме конизират със скалпел, така било по-добре, датата е 10.04, щеше ми се да е по-скоро, ама трябва и с цикъла да се съобразим, дано ми дойде по график, гадината Mr. Green, че ще се разправяме после. Сега седя и си чакамда мине времето и си се нервя къде кротичко, къде не Crazy. Абе да питам , след биопсията, която беше преди седмица ми тече една такава белезникава течност, няма зацапване почти никакво, докога ще е такова Thinking.
    При мен прегледа , и въобще цялата тази работа стана адски набързо, от доктор на доктор, и като ми казаха "конизация" и аз -ами добре, и се изсулих от болницата и нито съм питала след това, ама как , кой и така. Трябва ли да да си чакам да дойде датата, нещо трябва ли да питам, пълна невежа съм Embarassed Хубав и спорен ден на всички, много сте добрички и съпричастни Hug, на всички пожелавам да сте много, много здрави и щастливи, скъпи дами  Flowers Bouquet Kissing Heart Flowers Bouquet

# 799
Besty, мерси мила, и аз така мисля, ама вече се изнервих, 19ти ден е и продължава да тече какво ли не, аман вече. Пък и секс ми се доправи Laughing

# 800
забравих да спомена че от конизацията минаха 28 дни.                                                                                    Стискам палци на всички на които им предстои Peace

# 801
На мен пък нищо не ми е текло  newsm78 и ми закъснява с 2 дни, а Ганчева е неоткриваема

# 802
то не че на мен кой-знае какво ми е текло но веднага след операцията ми на 20.02 ми прокарви на 21.02 потече много леко за 3 дни после спря на 15 ден пак зацапах няколко дни и оттогава само леко бяло течение досега 28 ден

# 803
Здравейте аз съм с ин ситу и скалпелна конизация.Осем месеца след операцията резултата от цитонамазката ми е ПАП 1 обаче пък сега се боря с ендометриоза.Едно оправиш друго цъфва на хоризонта.  bouquet

# 804
erika,браво за ПАП 1 дай боже всекиму,и другото ще пребориш Peace

# 805
  • Пловдив
Ерика, минала си през конизациятя с успех , супер, много се радвам за теб!  bouquet Стискам палци да преодолееш и това препятствие, то също е лечимо, пожелавам ти спокойстиве и сила и  Hug Hug Hug

# 806
Благодаря   bouquet  HugПървата цитонамазка след операцията не отидох да си взема резултата от страх Grinningм но на тази събрах смелост и е имало защо.

# 807
  • София
Ерика, страхотен резултат!
Дано  се реши и другият ти проблем, пожелавам ти от сърце!
 Аз миналата седмица бях при Дянкова за контролен преглед за втори път след конизацията. Сега чакам резултат от цитонамазка, но след проведения пълен преглед- вагинален ехограф и  колпоскоп, нейното мнение е, че нямам никакви поводи за притеснение. Дано е така!

На всички, на които им предстои конизация- всичко да минава и заминава и скоро да се похвалите с добри резултати!

# 808
  • Пловдив
Валенцето Hug, от твоите уста - в Божиите уши Simple Smile. Целувки и само положителни емоции пожелавам   bouquet

# 809
  • София
Вале,радвам се за теб!Цитото и то ще е наред! Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт