Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 809
  • 839
  •   1
Отговори
# 495
  • София
При мен до 10 ден след конизацията имах воднисто жълтеникаво течение,след това стана кърваво като при слаб цикъл,после пак жълтеникаво и така докато ми дойде.Болка и тежест ниско долу също имах.Първият ми цикъл малко подрани и беше много обилен.Не се притеснявай,мисля,че всичко това е нормално. Peace

# 496
И аз имам жълтеникаво воднисто течение.

# 497
момичета и аз прокарвих на вторият ден от конизацията ,но на мен мисля че ми беше цикала понижи аз си бях пред цикал,и два дни направо си ми тече и болка си имах като при цикал,а днес се започна розево такова на 11 ден сам от конизацията и яцниците ми се обаждат от време на време

# 498
Бонибон, благодаря за отговора  Hug
Utopia, Ганчева не ми е казвала нищо такова, все пак мужду LEEP и следващия цикъл има 19-20 дни  newsm78
Аса75Hug

# 499
Здравейте момичета !!  Hug След като ме гори доктор Карамишева и мина страшното, остана само гадното течение , от което НЯМА ОТЪРВАНЕ! Отидох при друг лекар да ме погледне за всеки случай да видя какво ще каже по въпроса за течението (при доктор Гиздов във ВМА) изписа ми глобули за 10 дни 2 хапченца за мен и 2 за партньора....е изпих ги...познайте течение си има пак Sad Утре ще ходя пак при него да видим какво ще каже.....последният път при микробиологията нямаше бактерии но течение си има и е бая обилно....вече ми писна не помня вече от кога не мога да го излекувам...дано утре ми каже нещо смислено защо не подействаха глобулите и намерим решение на проблема...ако не и него ще сменя Sad( Надявам се всички да сте здрави и само хубави новини да чета!!!  Hug  bouquet

# 500
Аз в момента имам нещо като течмение- на моменти жълтеникаво бяло , или пък като разбит на сняг белтък - бяло и ми зацапва понякога бельото. След лазера имах воднисто течение мисля че и след конизация е нормално.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 18:36 от Анонимен

# 501
Аз също имах след лазера воднисто, тя ми обясни, че е нормално...воднистото мина....Сега дори след баня продължавам да имам същото като твоето течение, но е постоянно...мисля, че не би трябвало да е така Sad Много ми омръзна от него...постоянно съм с ежедневни превръзки....

# 502
  • София
Здравей Sweethoney,когато мен ме гориха имах доста дълго време течение,което ту намаляваше,ту се засилваше/близо 3 месеца/.Изписваха ми различни глобули,но от какво спря така и не разбрах,може би е нужно по-дълго време... newsm78 Всъщност като се замисля,след конизацията течението ми спря по-бързо...

# 503
Нефертари, аз ще пия сега от 10ти цяла опаковка противозачатъчни, доки каза, за да дадем време на шийката да зарастне. Много тъпо, ама какво да се прави. Hug

# 504
Вече и аз мисля, че е от горенето...то не остана друго май след като нямам бактерии Thinking Все пак ще отида при Гиздов утре сутрин да ме погледне пак, защото ме притеснява, че при горенето течнието беше доста воднисто а сега си е доста гъсто и бяло.... имам чувството, че никога няма да се отърва от него! При един от прегледите пък лекарката ми каза, че течението спирало в мено паузата!!! Shocked.... ще видим утре дали пак ще съм на хапчета или какво...
Я да Ви питам така и така съм се разписала какво Ви е мнението за противозачатъчните....след като ме оперираха 2 пъти от големи кисти на Яйчниците бяха категорични да не ги спирам докато не реша да забременея...но аз съм си шубе малко...хич не ми се иска, но ги пия.... какво ще кажете?  Hug

# 505
utopiq, ми на мен като ми доиде на другият ден от операцията и ги питах аз си я и чаках,но в Плевен ми отговориха че няма да нарошаваме цикала нищо не разбирам

# 506
  • София
Момичета,на някой излизала ли му е цитонамазка с много левкоцити?

# 507

На мен в последната от януари, ми пишеше левкоцити. Всичко друго беше в нормата.
Пап 2,доколкото знам и съм чувала е признак на възпаление.

# 508
На мен през януари, но следващия месец ми беше конизацията, така че левкоцитите ми бяха най-малкият проблем  Mr. Green

# 509
  • София
Многото левкоцити означават,че има възпаление.

Общи условия

Активация на акаунт