Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 781
  • 839
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз имам раничка,доколкото знам с нея няма как да имам PAP1.
С доктора ми си говорихме че е добре да пуснем една микробиология,не сме говорили подробно,но на предната ми от ноември месец левкоцитите бяха "умерени" това пишеше.
 Благодаря ви за отговорите  Hug Аз много се филмирам на тази тема и се извинявам ако прекалявам.

# 511
Аз имам...пардон имах раничка в продължение на 4-5 години и винаги, винаги съм била ПАП1! Което, както се оказа, не е гаранция. На твое място бих си направила задължително колпоскопия заради раничката.

# 512
  • София
Аз имам...пардон имах раничка в продължение на 4-5 години и винаги, винаги съм била ПАП1! Което, както се оказа, не е гаранция. На твое място бих си направила задължително колпоскопия заради раничката.
Правя си при всеки гинекологичен преглед и докторът ми твърди че раничката не трябва да се пипа към този момент,другия месец имам час и за д-р Карагьозов и последната дума е негова,решила съм си че него ще послушам по отношение на раничката.

# 513
aca75 за пръв път чувам на някой да му дойде два дни след конизация, то вътре имаш рана все пак и на нея й трябва време да зарасне... не знам какво да кажа. Аз също пих 10 дни хапчета, за да отложа цикъла, въпреки, че до менструацията имах около 17 дни, но при мен имаше доста кървене.

Sweethoney  Hug от една страна се радвам да те видя, от друга - не толкова, защото явно имаш проблем. Не знам от какво е течението ти, но със сигурност не е нормално да е постоянно. Аз преди конизацията имах от време на време някакво, но се след това мисля, че ми се появява само около овулацията. Но то аз си имах хронично възпаление.

Относно противозачатъчните не знам какво да ви кажа. Пила съм доста време и бях много доволна докато ги пиех. Когато реших да имам дете, ги спрях и веднага забременях. Всичко беше ок по време на бремеността. В последствие заради киста пак пих няколко месеца, миналата година пак. И в крайна сметка от тях ми изчезнаха кистите поне засега. Но пък ми се появи друг мамологичен проблем, за който е много вероятно да е от хапчетата. Така, че мой съвет е да ги пиеш при необходимост. Колкото са добри и нямат нищо общо с тези преди години, толкова си имат и странични ефекти като всяко лекарство... Rolling Eyes

А левкоцитите са признак на възпаление.

# 514
besty  Hug проблемите май май...нямат край...Противозачатъчните ги пия от страх да не ме резнат 3-ти път...не съм усетила странични ефекти за сега. Предният път Гиздов ми каза да го подсетя да прегледа и гърдите ми утре... до сега никога не съм ги преглеждала...ще видим как е полужението там утре... За сега се старая да събера 2 години трудов стаж на високи осигуровки заради майчинските сега се осигурявам на 1100...още малко ми трябва да станат 2 години...а с моя приятел сме заедно от 10 години...караме 11-та и вече си ни е време аз съм на 25 той на 29...но това течение ме притеснява надявам се да има решение ще видим какво ще каже утре след прегледа Simple Smile))

# 515
Sweethoney достатъчно дълго сте заедно, за да помислите за детенце и не го мислете много, защото когато решите, че сте готови не се знае колко бързо ще стане. Пожелавам ти много здраве, да минава това течение и скоро да се похвалиш с хубавата новина. Wink Hug

Относно гърдите, задължително е да се ходи на преглед независимо, че нямаш оплаквания или си на тези години. Аз съм на 28 и открих проблем без дори да подозирам. За съжаление границата много е паднала. Sad

# 516
След като препатих с моята несериозност...се се сетих да обърна внимание на много неща....надявам се всичко да е наред утре Simple Smile Надявам се силно и при теб нещата да са добре  Hug Стана късно и вече ще лягам....утре след прегледа ще докладвам Wink Лека и спокойна нощ на всички  smile3507

# 517
Момичета,добро утро  bouquet
Аз днес ще мина през др.Станков,за да взема резултатите и следва мъчителното чакане от 10 дни,докато ми дойде часа при др.Карагьозов в Токуда.
Чудя се-с ЦИН 3 съм,да чакам ли за Токуда или да действам, да търся друг лекар за по-скорошна конизация? Чела съм,че конизациите се правят в първите чисти дни след цикъл,на мен в момента ми свършва,което значи,че ще се проточи всичко във времето,...
Каша ми е в главата,излишно е да ви казвам.
Благодаря ви,че ви има,чета старите теми,и всички сте ми безкрайно полезни!

# 518
lineto, добро утро! 10 дни имаш до часа при Карагьозов? Нищо не са 10 дни, освен това той е специалист, на когото можеш да се довериш  Peace Изчакай си ги спокойно и давай, не прави грешката като мен да изгубиш месеци в търсене на лекар и да чуваш невероятни мнения  Crazy
Аааа, виждам, че ти свършва сега цикъла  newsm78 Не знам, но едва ли за месец може да стане нещо по-сериозно, освен това Карагьозов може да използва това време за някакво лечение примерно - глобули и т.н. Аз съм останала с впечатлението, че си вече конизирана. Обърквам се понякога, извини ме за което.
Момичета, на мен днес ми е 6-ти ден, чувствам се добре, имам зелена светлина от Ганчева да се върна на 06,03 на работа. 7 дни мързел стигат  Mr. Green

# 519
Момичета, обадих се в Майчин дом-резултатите ми са пристигнали.В 3 часа отивам да чакам доцента да си каже присъдата!
Междувременно в петък вечерта имах спешно ходене до АГ-то.Както си седях кротко с приятели и си се майтапихме, изведнъж усетих изтичане .Вднага отидох до тоалетната-един съсирек/средно голям / изпадна,а кръвта тече  ли тече и една такава ярка.Уплаших се да не съм направила кръвоизлив,толкова кръв не ми беше текла.Обадих се на личната и тя ме прати в АГ-то щото там имало само спешен АГ.Той се оказа ,че е за спешен прием и първоначално искаха да ме препратят там където са ми правили конизацията-т.е.Майчин дом , но аз се примолих на доктора да ме прегледа .Добре че беше печен доктор, каза ми че няма страшно , просто към 10-11 ден конците се разграждали и други обяснения които не разбрах.Успокои ме де, и пари не ми взе даже.Та така, за онези които наскоро претърпяха конизация- не се шашкайте.На мен нямаше кой да ми обясни подробно какво да очаквам-освен това предната вечер в четвъртък ходих на танцова, а може би не трябваше и се притесних че може там да съм се натоварила и да съм направила белята.В крайна сметка получих забрана от мъжът -цитирам:"Докато не ти разлешат да правиш секс, няма да ходиш и на танцова "За мен това е по-лошо от липсата на секс и едва ли ще стане точно така .Та, стискайте палци за днес -дано не получа някой нов удар , че нещо психиката ми последно време хич я няма.
И още-по разписание вчера трябваше да ми дойде/пия Логест и съм много точно / , ама дали ми дойде -то с тези кървища през последните дни не мога да разбера кога от какво кървя.Абе няма друго живо същество , което толкова много и дълго да кърви и да оцелее като жената Grinning

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 09:25 от zizivoli

# 520
Lineto, аз чаках цял месец с ЦИН3, защото Славчев ми каза, че не е чак толкова спешно и няма страшно. Недей за 10-20 дни да откачаш според мен, Карагьозов е много сериозен лекар поне по прочетеното тук Simple Smile

# 521
Здравейте,момичета!
Четох по-напред че сте си взели стъклата с биопсията.Вие ли ги поискахте или те ви ги дадоха?Защото моите май са ги изхвърлили/по техни думи/-възможно ли е или са длъжни да пазят материала известно време?

# 522
Вече и аз мисля, че е от горенето...то не остана друго май след като нямам бактерии Thinking Все пак ще отида при Гиздов утре сутрин да ме погледне пак, защото ме притеснява, че при горенето течнието беше доста воднисто а сега си е доста гъсто и бяло.... имам чувството, че никога няма да се отърва от него! При един от прегледите пък лекарката ми каза, че течението спирало в мено паузата!!! Shocked....
Ако микробиологията не покаже нищо може би се каса е за най-обиновена цервикална слуз.Много жени бъркат обилната физиологична цервикална слуз с бяло течение/което е предизвикано от бактерии/.БЯлото течение се променя в хода на цикъла.Аз имам обилна слуз още от дете и съм се примирила.След цикъл течението става жълтеникаво и обилно,воднисто,около овулация се стяга и придобива консистенция и вид на белтък,след овулация става гъсто и кремообразно.
УСпокоявам се,че по-добре така,отколкото да имам сухота на влагалището.

Колкото до противозачатъчните-аз не бих пила,защото са хормони и влияят на шийката на матката,като за жени с проблеми на шийката са дори противопоказни.

# 523
Здравейте,момичета!
Четох по-напред че сте си взели стъклата с биопсията.Вие ли ги поискахте или те ви ги дадоха?Защото моите май са ги изхвърлили/по техни думи/-възможно ли е или са длъжни да пазят материала известно време?
По закон се пазят най-малко 10 години. Те ти принадлежат, защото това е част от тялото ти! Аз си поисках, но много трудно си ги взех - оказа се, че моите не знаели къде са  Shocked След 2-дневно ходене си ги намерих сама в клиниката по патология в болница Лозенец  #Crazy
Ако някой ти откаже да ти ги даде, търси си правата.
zizivoli, големи премеждия бре  Praynig Да пишеш да резултатите, предчувствам, че ще са ти добри  Peace

# 524
[[/quote]
zizivoli, големи премеждия бре  Praynig Да пишеш да резултатите, предчувствам, че ще са ти добри  Peace
[/quote]
Амин дай Боже!Благодаря ти ! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт