Възпален яйчник

• 398
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Преди 2 седмици бях на гинеголог заради възпалени яйчници. Тя ми каза че са доста възпалени и ми изписа антибиотик фоксеро за 5 дни. Още на 2-ят ден болката спря и се чувствах добре. Още докато пиех антибиотика се разболях, наложи се да пия и Зефацет, а сега допивам Зинат, защото се оказах със възпалени синуси. Всички тези антибиотици са от групата цефалоспорини, пише че са и за пикочната система. Обаче днед цял ден отново усещам болка в яйчниците, възможно ли е те да не действат там и да не съм се излекувала? Не съм в цикъл и овулацията ми е чак след седмица, не е от това болката. Моля ви ако сте имали подобен проблем как се справихте? В понеделник ще отида отново на гинеколог,но след 3 антибиотика, хич не  ми се започва четвърти, дали е възможно болката да е остатъчна или няма вариант? Благодаря предварително.

# 1
  • София
Вярвам, че си уведомила лекарите, че пиеш едновременно няколко антибиотика.
Пребиотик взимаш ли?
Сигурна ли си, че болката не е в бъбреците след всички АБ?

# 2
От лекар са ми изписани всички антибиотици, не съм ги пила заедно, а последователно, 3 антибиотика по 5 дни всеки. Пия пробиотик да. Мина ми през ума, че може вече от тях да са бъбреци, но болката е същата като при яйчниците преди това. Ако продължава ще отида в понеделник, но просто не ми се иска да има и 4 ти антибиотик, а ако не е минало възпалението, това ще ми изпишат.

Общи условия

Активация на акаунт