Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 941
  • 839
  •   1
Отговори
# 615
  • Wolwedans
Nefertari, всичко е наред миличка Hug Hug Hug Чудесен резултат! Имаш просто полип, от тези дето ЧПВ ги предизвикват.
Utopia, и твоя резултат е супер. За това се опитвах в предните си постове да ви обясня, че и при дисплазия 3-та степен и при Ca in situ, поведението е едно и също. На практика ти си вече един здрав човек.
Зизиволи, с теб сме миличка! Хубаво е, че си се успокоила и вече си убедена, че постъпваш правилно.  Къде ще е операцията- в Окръжна или в Майчин дом? В Терапията преди по-голяма оперативна интервенция често поставяме епидурален катетър за постоперативното обезболяване-  да не ги боли първите няколко дни след операцията, маха се към 3-4-я ден. Може да попиташ дали имат такава практика в Окръжна и в Майчин дом. Стискам палци!
И мен ме е тръшнал такъв жесток грип. Не мога да се надигна от леглото, имам 39 градуса. Утре трябваше да съм на колпоскопия, но ще отложа за другата седмица

# 616
  • София
Нефертaри,кaзaх ли ти Simple Smile много се рaдвaм.....

# 617
Нефертaри,кaзaх ли ти Simple Smile много се рaдвaм.....
Имаш бейлиса  Drunk

# 618
Много се радвам за добрите резултати!

Аса, недей така, много често просто се правят на интересни и не ги казват по телефона, особено пък на сестри. Най-вероятно всичко е точно Hug

# 619
Цитирам

Приемна диагноза : Papilloma coli uteri

Хистология :
1. Енцоцервикална лигавица без изменения
2. Многослоен плосък епител от ектоцервикс с акантоза, паракератоза, койлоцитоза, базалноклетъчна и папиларна хиперплазия. В малък участък на субепителното пространство - кавернозен хемангиом.

Окончателна диагноза : Доброкачествено новообразувание на шийката на матката

Звучи ми добре май.....

newsm53

Браво и ти като мен с папилом. Всичко е наред, дишай спокойно. Hug

bonbolina аз пак ще ти напиша, че за мен умерена дисплазия не звучи добре и пренебрежимо, но не мога да коментирам повече. Затова има лекари.

# 620
  • София
Бонболина,от постовете ти, аз разбрах по друг начин нещата.Умерена дисплазия е съмнението на доктора и за това ти е взел биопсия.Резултатът от биопсията, обаче показва-хроничен цервицит и койлоцитоза.За това и трябва да се следиш редовно, за да не се стигне до дисплазия. Peace

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 19:50 от bonibon 44

# 621
Много се радвам за добрите резултати!

Аса, недей така, много често просто се правят на интересни и не ги казват по телефона, особено пък на сестри. Най-вероятно всичко е точно Hug
По телефона не коментират, сестрите на място също не коментират. Единствено лекарят. Моята я нямаше и звъннах на ЛЛ и й прочетох какво пише. Тя ми каза, че няма проблем. Странно ми е, че не се споменава дисплазия, нито някаква нейна степен, не се споменава за ръбове - нито чисти, нито нечисти  Mr. Green Защо ли е така?  newsm78 Аса75, нямам намерение да те успокоявам, защото няма смисъл - от личен опит зная  Crazy Да знаеш, че съм с теб!!!!  bouquet

# 622
момичета много ви прегращам Hug преди 10 мин.говорих с професор Горчев. Имала сам карцениом ин сито но било изрязано до здраво Praynig но ме претесни че каза че сам имала няколко вариянта от тук нататак и като отида в Плевен ще ги опсадим. Три пати го питах дали е чист върха,направо сам изкукала, целувки от мен Hug

# 623
  • София
Браво!Аса,радвам се за теб!Важното е,че всичко е изрязано до здраво!Сега го отпразнувай!Прегръдки Hug  bouquet Hug

# 624
момичета много ви прегращам Hug преди 10 мин.говорих с професор Горчев. Имала сам карцениом ин сито но било изрязано до здраво Praynig но ме претесни че каза че сам имала няколко вариянта от тук нататак и като отида в Плевен ще ги опсадим. Три пати го питах дали е чист върха,направо сам изкукала, целувки от мен Hug

Бравоооооооооо   bouquet Поздравявам те! Днес избихме рибата с теб и с Утопия  smile3521 zizivoli, всичко преживявам с теб, миличка! И съм убедена в добрият финал на този неприятен филм!!! Прегръщам те!

# 625
  • София
На скоро и аз са сблъсках с такива неприятности, но за щастие ДНК анализът показа отрицателни
резултати на 12-те изследвани типа Simple Smile
На всички желая много, много здраве Hug

# 626
Здравейте момичета  Hug аз ей така само да споделя че ми е много кофти..тъкмо се възстанових от всички здравословни проблеми и днес останах без работа  Cry Имам чувството че все нещо трябва да има за да не сме щастливи....
Много се радвам за добрите резултати днес зарадвах се преди малко като прочетох ! Пожелавам Ви само здраве!!! Hug

# 627
Sweethoney, София не е малка - работа има, стига да търсиш. Аз останах без работа лятото, ей така - изведнъж. Всъщност и за това тогава не направих нищо лятото с моята "раничка"....Както и да е, да знаеш, че всяко зло за добро! При мен така стана и сега ми е по-добре  Hug Така ще бъде и с теб, защото живота затваря 1 врата, но отваря 2 нови такива  smile3521

Момичета, това кавернозен хемангиом ме смущава  newsm78 Знам, че хемангиома е доброкачествен, но заедно с думата кавернозен в гугъл излиза нещо ....кофти  Confused Сина ме беше на 1 годинка като му махнаха хемангиом с ел.бримка и знам, че е доброкачествен. Някой може ли да отговори??

Не знам защо, не мога да се успокоя още, може би съм превъзбудена от всичко

# 628
  • Wolwedans
Sweethoney, София не е малка - работа има, стига да търсиш. Аз останах без работа лятото, ей така - изведнъж. Всъщност и за това тогава не направих нищо лятото с моята "раничка"....Както и да е, да знаеш, че всяко зло за добро! При мен така стана и сега ми е по-добре  Hug Така ще бъде и с теб, защото живота затваря 1 врата, но отваря 2 нови такива  smile3521

Момичета, това кавернозен хемангиом ме смущава  newsm78 Знам, че хемангиома е доброкачествен, но заедно с думата кавернозен в гугъл излиза нещо ....кофти  Confused Сина ме беше на 1 годинка като му махнаха хемангиом с ел.бримка и знам, че е доброкачествен. Някой може ли да отговори??

Не знам защо, не мога да се успокоя още, може би съм превъзбудена от всичко
Аааааа, вече ще ти се карам! Всичко е наред!
Kaвернозен хемангиом са разрастнали кръвоносни съдове, някои от които са разширени, каверна е кухина на латински. Не знам какво си прочела в нета, но хемангиомите, та било и кавернозни са си строго доброкачествени!

# 629
nefertari30 Благодаря ти Simple Smile) И преди ми се е случвало да съм без работа...днес почти веднага се взех в ръце звъннах няколко телефона и от понеделник тръгвам отново на работа.....за полувината пари ,които взимах до сега но пак е нещо....ще кретаме с колкото има!  Hug Пожелавам ти много много много да си здрава!!! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт