И понеже много спонтанни само с дамска чанта с пижама и четка за зъби! Останалото удоволствие беше за мен- посрещане, нощувка, вечеря, закуска, придружаване по задачи и накрая изпращане.
Та така, оф топик беше
но пак онези следят и като се светне, хоп - на вратата, вярно, с ядене и пиене, ама тя казва - ние нямаме минутка да се видим двамата, да се изкъпем спокойно, бе както се казва, по гащи да си ходим вкъщи - вечно има народ у тях. И колко пъти са им казвали - не е удобно сега, не, влизат си, казват, ние е тук ще си седим, няма да ви пречим
затова уважавам личното пространство дори на най-близките си, само с предварителна уговорка. Ако не нещо непредвидено, ще звънна по телефона, ще питам, като директно ще си кажа, че е непланирано, да не се притесняват да откажат, но никога няма да цъфна на някой на вратата.
Сетих се за един купон в сестрата на мъжа ми. Гаджето ѝ живееше в друга страна, пуска мейл - идвам еди кога си, елате да ме вземете от летището, но не ѝ казвайте, че е изненада. И ние се разбираме с нея за купонче у тях, но нищо не казваме. Взимаме го от летището и там. Тя отваря вратата, но тичаше на някъде и само каза влизайте и отмина. Но явно с периферията го мерна, и се върна с ей такива очи
обаче това е друго, ние знаехме, съквартирантката ѝ знаеше, няма риск, не е като да цъфнеш на вратата на гаджето и вътре да има друг

Предполага се, че хората, които идват в нас ме познават достатъчно, за да знаят,че аз бих ги сметнала за малоумни и неуважаващи ме, ако го направят. За това, че на друг подобно нещо му харесва нито правя проблем, нито се потрисам. 

Препоръчани теми