Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 429
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 450
 Hug  bouquet Hug За ДЕСИ! desi...Деска, хубаво беше ти, че иначе щях да се чудя какво да правя тези Кроксове.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0036OS3MY/ref=oh_details_o00_s00_i00
Да споделя, че получих, поръчаните на 28.01 ботушки, намалени с кода, благодаря на Деси първо, че ги показа, после, че сподели за откритието на отзивите, в които пишат, че са умалени...може и да не са чак толкова, но точният номер щяха да бъдат малки на госпожицата, според мен, аз за справка ги премерих и ми бяха точно, на кутията всъщност не пише 8, а 7-8  Peace
На вид са мн сладурски  Heart Eyes

# 451
  • sofia
Аз да се оплача пък, че чакам да ми диспачнат поръчка от 7-ми (четвъртък). Срокът за шипинг пише, че е до днес (9.02, събота), но още си седи със статус dispatching soon.  TiredЩе чакам до утре и после се чудя дали да не им пиша...Иначе поръчка от тази сутрин вече е диспачната...каква е логиката и има ли такава не знам. Tired

# 452
  • София
Аз да се оплача пък, че чакам да ми диспачнат поръчка от 7-ми (четвъртък). ...Иначе поръчка от тази сутрин вече е диспачната...каква е логиката и има ли такава не знам.
Нещото може да е налично в някой далечен склад, примерно в германия, а ти си ги поръчала от англия или от франция.

# 453
# 454
  • sofia
Аз да се оплача пък, че чакам да ми диспачнат поръчка от 7-ми (четвъртък). ...Иначе поръчка от тази сутрин вече е диспачната...каква е логиката и има ли такава не знам.
Нещото може да е налично в някой далечен склад, примерно в германия, а ти си ги поръчала от англия или от франция.

И аз си помислих за това и съм търпелива. Надявам се до утре вечер да ги пуснат! Simple Smile

# 455
# 456
Ботите са жестоки и са ми в уиша, ама няма с какво да ги облека! Laughing И тези също! Heart Eyes

# 457
  • София
Симпатични спортни Кларск, има номера, 15 паунда плюс 2.95 пощенски до Английски адрес http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005PVPR4I/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A1PLYN9EA3HRBD

# 458
Може ли някоя, която е получила Mjus № 38 или 39 да ми измери стелка, че съм между двата номера и се чудя на кой да  заложа  newsm78

Аз имам Мюс 39 ботуш, но абсурд да премеря стелката.
Взех 39ти номер, с крак 25.5см съм.
Идеални са ми.
И аз мислех да поръчам 39, но за да са ми добре обувките трябва да са със стелка 25 см. Крака си така и не мога да го измеря точно ooooh! Според теб дали ще са ми много големи?
Според мен си вземи 38ми  Peace. 39 ще са ти големи със сигурност. Аз съм с крак 25 и 38 са ми една идея големи (можех сигурно и в 37 да вляза  newsm78)

# 459
# 460
Ботите са жестоки и са ми в уиша, ама няма с какво да ги облека! Laughing И тези също! Heart Eyes
Днес видях една мацка с такива в Мол-а- останаха ми очите. Много са ефектни, забелязват се отдалеч  Simple Smile

# 461
аз на ток повече от 3 см .имам чудна виеща се походка, на тези ще ме забележите доста отдалеч  Mr. Green Ама и аз като Бижу нямам подходящи дрехи и ще се въздържа.

Обаче на тезиако кажете отговарят ли си,ще почерпя виртуално   bouquet

# 462
Амиа се водят уголемени. Моят опит е с едни обувки, 39 поръчах и си ми бяха откровено големи. Върнах ги! Не бих дала съвет да поръчваш номер по- малки, аз самата май не бих рискувала с тази марка. Но пък за ботуши си мисля, че няма да е фатално да са по- свободни. ВЪпреки мнението ми няколко модела на Амиа седят в уиш-а  Mr. Green
А тези отговаряха ли си?
http://www.amazon.co.uk/Moda-Pelle-Womens-Furrie-Trimmed/dp/B003 … pd_ecc_rvi_cart_3
Снежи и аз бях питала преди време за обувки на марката, същите, като тези в линка, но есенни обувки. Не помня и да се е коментирала, явно никой нищо не знае за нея.  newsm78
Да не е спам, но много хубави модели естествена кожа мернах намалени в Тенденз вчера  Peace Ако не бях поръчала амнайсе чифта, щях да се възползвам. Mr. Green

# 463
Здравейте , моля ако някой има наблюдения на тази марка Макарена http://www.javari.de/Macarena-SERRAJE-ARENA-SAFARI2AM-Marron/dp/ … L=%2FshoppingCart , да ми каже как са номерата и стават ли за широк крак.  Praynig

# 464
Цъфси,одма ме отказа.Ще търся из тукашните магазини-пещерските боти ги докарват на визия и цена. Благодаря  Hug

Цъфси и другите босоноги от компанията,почерпете се питка с мед ,утре е Св. Харалампи - за здраве  Hug

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 21:38 от Трапезица

Общи условия

Активация на акаунт