Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 316
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 585
Момичета от голяма поръчка, която направих сега виждам, че едните ми чехли са шипнати отделно и за тях няма проследяваш номер.....със същата пратка ли да ги чакам или по пощата ще дойдат?
От кой сайт ти е поръчката?
От немския
Всичко ще дойде с DHL, дори и да е разделено на две.

# 586
  • StZ
Аз да споделя, че два чифта кецове един модел, но различни цветове от немско пристигнаха едните по пощата, а другия с ДНЛ....поръчките бяха една след друга

# 587
  • София
Момичета от голяма поръчка, която направих сега виждам, че едните ми чехли са шипнати отделно и за тях няма проследяваш номер.....със същата пратка ли да ги чакам или по пощата ще дойдат?
И ако , да аз съм дала друг адрес, на който съм писала офис сграда. Сега как да ги търся по пощите като съм задала ПК 1000?
Благодаря
Зависи откъде са изпратени. Аз получих пратка, поръчана от немско, чрез роял мейл - в пощата с известие. Видях, че в контото не се появи #, не ми се занимаваше да им пиша, но си я получих без проблем и закъснение.

# 588
  • София

[/quote]Всичко ще дойде с DHL, дори и да е разделено на две.
[/quote]Благодаря Бижу!  Hug

# 589
Pepine86 - Благодаря! Утре ще се възползваме и от кода!  bouquet

# 590
Тези хора ще ме побъркат вече, моя номер постоянно е на хубава цена.  Rolling Eyes
Я кажете - този ток - облечен ли е?  bouquet

да
Една колежка си поръча подобни на марката - ужасно твърди, едва се прибра от работа, целите й крака станаха в мехури.
Shocked Странно за първи път виждам подобен коментар за Рокпорт.
Аз съм супер доволна от марката. Меки, удобни, сякаш са изляти по крака ми.

# 591
  • Стара Загора
Аз също съм учудена за Рокпорта,имам 2 модела и са супер удобни,доволна съм Peace
https://www.javari.co.uk/dp/B0032Z8FPW?ie=UTF8&pf_rd_r=0RKX9 … p;pf_rd_s=right-1
http://www.javari.de/Rockport-Locklyn-Pendant-Sandalen-Fashion-S … 1&rnid=brands

# 592
  • Пловдив
Ронка, blue eye, как е номерацията при Рокпорта? Виждам, че е изписано "от Адидас", а за мен те са определено умалени поне с 0,5 номер.

# 593
Ронка, blue eye, как е номерацията при Рокпорта? Виждам, че е изписано "от Адидас", а за мен те са определено умалени поне с 0,5 номер.
Рокпорт определено вървят леко уголемени. Гледай английската номерация.

# 594
взе ми думите от клавиатурата Simple Smile
аз съм си харесала ето това:
http://www.javari.de/Rockport-Presia-K71759-Damen-Klassische/dp/ … aterial=669028031

и се чудя дали да не си поръчам 37,5 (често съм междинен номер /37-38/, макар, че има марки, които даже и 37 са ми леееееко свободни)
И да питам по-разбиращите:
този модел ще стане ли за нормален към широк крак (стъпало)

Някой да има от този модел? Иначе, гледам, че за Rockport има добри отзви  newsm78

Бижу, както винаги навреме   bouquet
ама как да гледам английската номерация, като поръчвам от немския  newsm78

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 09:04 от *Мариана*

# 595
страхотния   каприз    вече 2 седмици си седи в  германия и не мърда .. от 3 дена си пиша с немците и ми казаха че DHL го е върнал  но не разбрах защо ... сега трябва да го поръчвам на ново защото не  те можели да ми го изпратят вече   ooooh!

DHL много ранобудни днес   получих тези тамариски  за приятелка  довечера  като и ги дам ще  кажа  дали си отговарят  за  тесен крак са   но горе широчината за прасеца може да се  регулира

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 09:24 от pepine86

# 596
  • Бургас
Добро утро!
Случайно да сте поръчвали ето този модел:
http://www.javari.de/Zap-Cabilao-AW12TH852-Fashion-Stiefel/dp/B0 … L=%2FshoppingCart
Отговарят ли си на номера, за какъв прасец са?
Благодаря Ви!

# 597
  • София
Миналата година поръчах подобен модел и бяха уголемени 42 отговаряше на 43 .Сега поръчах един номер по малки надявам се да не съм сгрешила  Praynig                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
И да се оплача от Амазонците да ми олекне.Поръчката ми от 7.02 още не е изпратена и парите не са блокирани,а срока и беше 9.02 и очаквана доставка 13 - 15.02.Писах им и отговора е,че обувките не били налични и щели да се забавят с изпращането.Вече за втори път ми се случва,първият път след три месеца чакане ми ги отказаха дано и този не стане така,че много си искам обувките.

# 598
Момичета видях в София обувки на Манас. Който има мерак да ходи да пробва. На витрината пише 50% намаление, но не съм влизала, че с малко дете не съм за пробване на обувки, то не нося и токове.
Има и други марки, но не съм обръщала внимание.Това е кв.Хладилника. До "Кошарите" много близко.
На голямо кръстовище на Черни връх и Вапцаров....три магазина са един до друг- оптика, детски дрехи, обувки...наистина много добре изглеждат на живо...доста модели имаше сложени на витрината.

На същата улица наблизо има и обувки на меррел в един магазин.

Оф и да не забравя моля  кажете кой марки детски обувки са за деца с по-пухкави крачета. Аз на мойто купих ботуши тимбърленд...след десетина дни сигурно ще дойдат с превозвач, но вчера видях че са за нормален крак:( Намазах и от онези от 9 паунда 7,5 номер. Но кел файда. Изнамерих няколко марки за широк крак, но мисля че има някой, който не са опоменати че са такива. Гарвалин например не ми е ясно стават ли.

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 10:13 от dalil

# 599
  • Пловдив
Рокпорт определено вървят леко уголемени. Гледай английската номерация.
Бижу, благодаря   bouquet
Добро утро!
Случайно да сте поръчвали ето този модел:
http://www.javari.de/Zap-Cabilao-AW12TH852-Fashion-Stiefel/dp/B0 … L=%2FshoppingCart
Отговарят ли си на номера, за какъв прасец са?
Благодаря Ви!
Ето, в Амазон има таблица с обиколката на прасеца.

Общи условия

Активация на акаунт