Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 368
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 570
  • БУРГАС
А нагоре? уф, извинявай ... не мери по нощите
аз ги чакам в четвъртък чак и нямам търпение вече:-(

Обиколката горе е около 39см.

На каква цена ги взе?

# 571
  • Варна
Мимита, благодаря!  bouquet

# 572
5,5 УК  
ако е от немско, 39ти обикновено пращат 5,5

благодаря   bouquet

А някой да получи ботушите Мартинели, да сподели впечатления и размери  Thinking

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 22:44 от Vanya_P

# 573
Тези хора ще ме побъркат вече, моя номер постоянно е на хубава цена.  Rolling Eyes
Я кажете - този ток - облечен ли е?  bouquet

# 574
Тези много са обсъждани напоследък, искам само да попитам този цвят табако, като на снимката ли е или е по-светъл в действителност?

# 575
Тези хора ще ме побъркат вече, моя номер постоянно е на хубава цена.  Rolling Eyes

да

# 576
МОмичета,Rieker умалени ли са,мъжките? Благодаря !
Мъжът ми има 45 номер тип мокасини, смятам че си отговарят  Peace.

Рийкер си от отговарят. Имаме и мокасини, а също и модели с вързалки.
Препоръчвам обаче от тази марка - естествената кожа. Пффф, да де, естествената си е винаги естествена Simple Smile Изкуствените модели също много добре изглеждат, здрави са и т.н. обаче някак ... простеят.

# 577
# 578
  • София
Момичета от голяма поръчка, която направих сега виждам, че едните ми чехли са шипнати отделно и за тях няма проследяваш номер.....със същата пратка ли да ги чакам или по пощата ще дойдат?
И ако , да аз съм дала друг адрес, на който съм писала офис сграда. Сега как да ги търся по пощите като съм задала ПК 1000?
Благодаря

# 579
  • София

да
Една колежка си поръча подобни на марката - ужасно твърди, едва се прибра от работа, целите й крака станаха в мехури.

# 580
Момичета от голяма поръчка, която направих сега виждам, че едните ми чехли са шипнати отделно и за тях няма проследяваш номер.....със същата пратка ли да ги чакам или по пощата ще дойдат?
От кой сайт ти е поръчката?

# 581
Момичета, понеже не мога да изчета назад страниците, моля ви, кажете ми има ли някакъв код за Amazon.co.uk. Моята абитуриентка си е харесала нещо и не може да се чака Simple Smile

# 582
И още нещо забаравих,а от амазон не съм купувала досега. От Джавари пазарувам с виза карта. В амазон с карта или с ПейПал пазарувате

# 583
  • София
От кой сайт ти е поръчката?
От немския

# 584
Момичета, понеже не мога да изчета назад страниците, моля ви, кажете ми има ли някакъв код за Amazon.co.uk. Моята абитуриентка си е харесала нещо и не може да се чака Simple Smile

заповядай кода е за нови регистрации  до сега не трябва да си поръчвала от тази регистрация !!  - 20 % е  за обувки и дрехи и важи да 5 артикула само  в амазон се пазарува с карти както  при  жаварците

Общи условия

Активация на акаунт