Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 315
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Миналата година поръчах подобен модел и бяха уголемени 42 отговаряше на 43 .Сега поръчах един номер по малки надявам се да не съм сгрешила  Praynig                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
И да се оплача от Амазонците да ми олекне.Поръчката ми от 7.02 още не е изпратена и парите не са блокирани,а срока и беше 9.02 и очаквана доставка 13 - 15.02.Писах им и отговора е,че обувките не били налични и щели да се забавят с изпращането.Вече за втори път ми се случва,първият път след три месеца чакане ми ги отказаха дано и този не стане така,че много си искам обувките.

Dzuls, същият случай и при мен. Имам поръчка от 7.02 със срок за диспач 9.02. Вчера още не бяха изпратени и реших да им пиша. Отговориха ми като на теб - че най-вероятно артикула не е наличен и така...трябва да почакам докато е наличен или да канселирам поръчката и да поръчам, когато се появи. Rolling Eyes
За щастие след 2 часа имах мейл, че най-сетне поръчката ми е диспачната. Grinning Дано скоро ти я пратят и на теб! Hug

Иначе някак не ми се връзва - какъв е смисълът тогава да пишат..."only 1 left in stock" и т.н. като накрая се оказва, че пак не е сигурно, че ще имат наличност... Tired newsm78

# 601
  • Варна
Миналата година поръчах подобен модел и бяха уголемени 42 отговаряше на 43 .Сега поръчах един номер по малки надявам се да не съм сгрешила  Praynig                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
И да се оплача от Амазонците да ми олекне.Поръчката ми от 7.02 още не е изпратена и парите не са блокирани,а срока и беше 9.02 и очаквана доставка 13 - 15.02.Писах им и отговора е,че обувките не били налични и щели да се забавят с изпращането.Вече за втори път ми се случва,първият път след три месеца чакане ми ги отказаха дано и този не стане така,че много си искам обувките.

Dzuls, същият случай и при мен. Имам поръчка от 7.02 със срок за диспач 9.02. Вчера още не бяха изпратени и реших да им пиша. Отговориха ми като на теб - че най-вероятно артикула не е наличен и така...трябва да почакам докато е наличен или да канселирам поръчката и да поръчам, когато се появи. Rolling Eyes
За щастие след 2 часа имах мейл, че най-сетне поръчката ми е диспачната. Grinning Дано скоро ти я пратят и на теб! Hug

Иначе някак не ми се връзва - какъв е смисълът тогава да пишат..."only 1 left in stock" и т.н. като накрая се оказва, че пак не е сигурно, че ще имат наличност... Tired newsm78
И аз в отбора. Поръчката ми е от 30-ти, а доставката ми е до 13-ти. При мен парите са блокирани от момента в който потвърдих плащането, но движение на пратката няма.

# 602
Днес трябва да ми дойдат сандалките на Dolly DO)))
Искам да питам за тези http://www.javari.de/Tom%20Tailor%20Granby%20513750023042%20Snea … RL=%2Fmythings%2F мнения, моля?  Praynig

# 603
Ронка, blue eye, как е номерацията при Рокпорта? Виждам, че е изписано "от Адидас", а за мен те са определено умалени поне с 0,5 номер.
Рокпорт определено вървят леко уголемени. Гледай английската номерация.
Да, и според мен са леко уголемени. Peace Подметките на адидас са изключително меки и удобни. Peace

# 604
# 605
Дали някой има код за френското javari?

# 606
10ENPLUS
Амазон до колко време отговарят? Писах им в събота и още нямам отговор Crossing Arms Днес заявих връщане на елемента и поисках да ми възстановят пощенските...дано ми отговорят скоро.

# 607
Ронка,в събота си писахме с тях и получавах отговор на 2 часа,преди малко  им писах отново.

# 608
Днес получих тези ботички 38 - много ми харесаха но са ми малки - ще пиша и в другата тема.
https://www.javari.fr/dp/B0058T87Z8

# 609
Момичета,
Случайно да знаете дали този модел мъжки обувки на Kappa, си отговарят на номерата:
http://www.javari.fr/Chaussures-homme-Chaussures-basses-A-lacets … 43%26pageCode%3Dd

Благодаря предварително

# 610
10ENPLUS
Амазон до колко време отговарят? Писах им в събота и още нямам отговор Crossing Arms Днес заявих връщане на елемента и поисках да ми възстановят пощенските...дано ми отговорят скоро.

кода важи да избрани неща  ето тук

# 611
Ронка,в събота си писахме с тях и получавах отговор на 2 часа,преди малко  им писах отново.
Благодаря ти! Преди малко им писах пак и веднага ми отговориха. Очаквам потвърждение, че ще ми възстановят и пощенските...Дано Praynig

ПП. отговориха ми, че ми възстановяват сумата, а аз да направя с елемента каквото намеря за добре. Peace Доволна съм, че няма да се занимавам с изпращане. А синчето ще ги поноси малко тази година и за догодина ще търся други...

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 11:41 от Ронка

# 612
  • Златна Добруджа
Ох, тази тема не действа добре на съдържанието на картата ми  Mr. Green

Едно евтино предложение Quiksilver 4.5 UK Youth за 7 паунда
Hush Puppies 2.5 UK Toddler на цена 9 паунда

# 613
  • София
Получих тези
Някой се чудеше за цвета на лентичката, същата е като на снимката. Тъмно, малиново, розов цвят така го определих аз  Laughing

# 614
  • София

Благодаря ти  Hug  и аз си стискам палци да ми ги изпратят,но не ми се вярва.
Миналият път ги питах как така ги поръчах,а изведнъж не са налични,като от време на време се появяваха разни бройки(същият номер)в сайта разбира се на по висока цена.Първо доставчика им бил виновен и глупости от този род и след 3 месеца се оказа,че имало едни(поръчаните от мен),но били дефектни
Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт