Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 305
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 810

ОО сините ми допаднаха. Дали си отговарят на номерата? Отговарят на моите изисквания за бързоходки)))) След като Том Тейлъра не ми го хараесахте хихихи  Mr. Green

# 811

ОО сините ми допаднаха. Дали си отговарят на номерата? Отговарят на моите изисквания за бързоходки)))) След като Том Тейлъра не ми го хараесахте хихихи  Mr. Green

до колко съм информирана .. си отговарят съвсем точно

# 812
  • Бг
Цената е 32 лири, но като ги сложих в кошницата, станаха 55,99.
Къде греша?

Фокси, виж да не си избрала не икономичен вариант на доставка или пък продавачът да не е Амазон. И аз ги сложих сега в кошницата и на мен ми ги даде 32 лири.

И едно предложение от мен, за почитателките на такъв тип сандал, само 39-ка, за 29лири.

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 12:15 от Alexa_a

# 813
Тези са голям боклук, не се лъжете по фасона.

Какво означава Lacets на френски? Гугъл го превежда като дантела, но явно, че не е.
Само за пример: http://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__s/279-0026046-8765029/?ons … 36%26pageCode%3Dd

Според мен става въпрос за връзки.На англ.думата е почти същата.

# 814

Не съм имала обувки от марката, но моя приятелка-да. Много дървени...а и са изкуствени. Аз не бих си дала парите за нещо подобно.

# 815
Какво означава Lacets на френски? Гугъл го превежда като дантела, но явно, че не е.
Връзки(за обувки).

# 816
  • Някъде там...
Само за пример: http://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__s/279-0026046-8765029/?ons … 36%26pageCode%3Dd
Връзки(за обувки).

Потвърждение и от един френскоговорящ - връзки за обувки значи думата.  Peace

# 817
Ей, ама лесно ме разубеждавате))) Дайте някакви подобни бързоходки за около 25 евра, моля  Praynig

# 818
http://www.javari.fr/Ganter-Giulia-Weite-1-203627-2099-Sabots/dp … 1&discount=30
Момичета някои има ли опит  с такъв тип кожена стелка? Почти всичко което харесам за майка ми е все така? Имам чувството че е трудно за поддържане..като се набие с прахоляк и влага мога да си представя какво ще стане.

# 819
  • Там, където ме обичат
Къде греша?
И аз ги сложих и си е 32 лири. За кой размер става въпрос?

Бижу, грешката е в мен. Имала съм забравени други неща в кошницата. 
Който не гледа, е така.  Embarassed
Не съм поръчвала от амазон до сега, колко струва доставката и за колко време пристига?

# 820
  • Бг
Ей, ама лесно ме разубеждавате))) Дайте някакви подобни бързоходки за около 25 евра, моля  Praynig

Тези бяха похвалени от Мирама, и мисля още от някой, но не си казала кой номер търсиш, и за това не знам, дали цената на твоя номер ще е 20 евро.

Къде греша?
И аз ги сложих и си е 32 лири. За кой размер става въпрос?

Бижу, грешката е в мен. Имала съм забравени други неща в кошницата. 
Който не гледа, е така.  Embarassed
Не съм поръчвала от амазон до сега, колко струва доставката и за колко време пристига?

Фокси, директната доставка до Бг на тези е към 7 лири, до английски адрес е безплатна. Ако поръчваш директно до БГ, горе-долу за 7-8 дни ще дойдат в най-добрия случай.

# 821
Ако продавачът е Амазон, както в случая, безплатна доставка до английски адрес. До България - ще видиш в някой от етапите на плащането. Ако е с превозвач около 10-12 дни, с пощата до тук - божа работа... Може и за 5 дни, може и за повече, може и никога.

Някой има ли тези http://www.javari.de/Bronx%20353-726C01%20Damen%20Boots%20Schwar … RL=%2Fmythings%2F да даде мнение. Въобще, събирам мнения за тях! Simple Smile

# 822
  • sofia
Някой има ли тези http://www.javari.de/Bronx%20353-726C01%20Damen%20Boots%20Schwar … RL=%2Fmythings%2F да даде мнение. Въобще, събирам мнения за тях! Simple Smile

Нямам ги, но много ми харесват! Ако имаше и бели..ех? Heart Eyes

# 823
  • Sofia
Момичета, днес моята презадоволена душа е пълна. Направих си труда ДА СНИМАМ последните пратки, които взех от превозвача днес. Имам няколко детски от предишния курс, които са дълбоко прибрани за следваща зима и не съм ги снимала. Останалото е UK3, всичко е уникално доброо, на последните съм сложила и линкове.
Остава един основен проблем - кога и къде да обуя и сложа всичко  Crazy

Мустанг  Naughty

# 824
  • Златна Добруджа
Французите ме ядосват  Crossing Arms Имам 3 поръчки от тях. За едната плащането мина без проблем, за тези следващите ми отхвърлят картата. А тя е една и съща...  ooooh! Пари има.

Общи условия

Активация на акаунт