Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 224
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 840
Момичета, днес моята презадоволена душа е пълна. Направих си труда ДА СНИМАМ последните пратки, които взех от превозвача днес. Имам няколко детски от предишния курс, които са дълбоко прибрани за следваща зима и не съм ги снимала. Останалото е UK3, всичко е уникално доброо, на последните съм сложила и линкове.
Остава един основен проблем - кога и къде да обуя и сложа всичко  Crazy

Всички които си ни показала са много хубави, със здраве да си ги носиш Simple Smile

# 841
Благодаря, стоножки Hug Бугатито като че ли.
И на АниК Софтиноса. Те най-ми допаднаха.

# 842
Rocket Dog страхотни ботушки 

# 843
Вчера получих тези боти, №40 https://www.javari.de/dp/B007IET4C6
Много са хубави, но с една идея са ми големички. Аз съм между 39 и 40. Тези въпреки пухчето отвътре са малко големи. Ако някой има 39 от тях пък иска 40 нека ми пише. Иначе и така бих могла да си ги нося, но ме притеснява, че вероятно леко ще се отпуснат и ще ми хлопат.
Би ли измерила стелката на Бугати-то, моля Praynig
Ще се опитам довечера да измеря, че съм на работа сега, но меря с ролетка и не съм сигурна, че ще се справя добре. А и те имат доста пухче вътре.

# 844
Момичета , искам да използвам втори път кода на Амазон за нов клиент , само нов мейл ли да регистрирам , или трябва с друга карта и от друг компютър да поръчвам ? Засича ли IP-то? Благодаря предварително !

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 14:54 от elito_elito

# 845
  • София
Момичета, днес моята презадоволена душа е пълна. Направих си труда ДА СНИМАМ последните пратки, които взех от превозвача днес. Имам няколко детски от предишния курс, които са дълбоко прибрани за следваща зима и не съм ги снимала. Останалото е UK3, всичко е уникално доброо, на последните съм сложила и линкове.
Остава един основен проблем - кога и къде да обуя и сложа всичко  Crazy

Мустанг  Naughty
Anik, моля те да ми пишеш за DAV  Peace как са като номерация?

# 846
# 847
  • Бг
Момичета , искам да използвам втори път кода на Амазон за нов клиент , само нов мейл ли да регистрирам , или трябва с друга карта и от друг компютър да поръчвам ? Засича ли IP-то?
При мен стана само с нов акаунт, нито карта, нито адрес, нито от друг компютър съм пускала.

Пепине, сигурно са пуснати с Роял мейл, търси ги в пощата.

# 848
  • Beyond the Frontiers
Момичета , искам да използвам втори път кода на Амазон за нов клиент , само нов мейл ли да регистрирам , или трябва с друга карта и от друг компютър да поръчвам ? Засича ли IP-то?
При мен стана само с нов акаунт, нито карта, нито адрес, нито от друг компютър съм пускала.

Не знам, но днес имам нов код за -20%на имейл
http://www.amazon.co.uk/gp/browse.html/ref=pe_218521_34495401_pe … /?node=2548064031

# 849
  • Sofia

Абсолютно точни като размер, както са писали в коментарите - като чорап са  Laughing Само че на мен са ми много широки в прасеца и дълги, така че като седна, отзад на свивката на коляното ми се сгъват (ВИЖ ПОСЛЕДНАТА СНИМКА). Мога да измеря височина и широчина на прасеца. Пише на етикета "waterproof luxury" - как да се раздели човек с тях  Mr. Green
The Baroness, точно тези Граундхог са уголемени, дори единственият коментар за тях в Амазон е такъв  Peace

Galactic Voyager, а аз изтрих мейла, без да погледна  ooooh! Joy За javari-то искам, ама...  Cry

# 850

всичките са пуснати с тях .. но ги няма ... казаха ми да чакам до утре и пак да им пиша .. след малко отивам в централна поща и да се разправям че в нашия клон ги няма

п.с. една много красива обувка за мъж ECCO но не и за моята претенция в къщи

# 851

Не знам, но днес имам нов код за -20%на имейл
http://www.amazon.co.uk/gp/browse.html/ref=pe_218521_34495401_pe … /?node=2548064031

Но май е за новата колекция пролет-лято 2013 , доколкото успях да разгледам.

# 852
  • София
Абсолютно точни като размер, както са писали в коментарите - като чорап са  Laughing Само че на мен са ми много широки в прасеца и дълги, така че като седна, отзад на свивката на коляното ми се сгъват (ВИЖ ПОСЛЕДНАТА СНИМКА). Мога да измеря височина и широчина на прасеца. Пише на етикета "waterproof luxury" - как да се раздели човек с тях  Mr. Green
Благодаря  Hug Hug , но не ми е ясна референцията ук = еу на техните модели, в смисъл ти за 36 ук 3 ли взе? Защото пише ук8 = еу 39 и това ме озадачава.

# 853
  • Sofia
Благодаря  Hug Hug , но не ми е ясна референцията ук = еу на техните модели, в смисъл ти за 36 ук 3 ли взе? Защото пише ук8 = еу 39 и това ме озадачава.

Хм, да, UK3=36. Да не е US8, понеже са американска марка  Rolling Eyes Ти в Амазон ли гледаш?

# 854
  • София
Хм, да, UK3=36. Да не е US8, понеже са американска марка  Rolling Eyes Ти в Амазон ли гледаш?
Да, примерно тези http://www.amazon.co.uk/DAV-Rainboots-Victoria-Wellingtons-VI2-G … 77426&sr=1-14

Всъщност можеш да ми помогнеш, ако измериш стелката на твоите. Според таблицата в сайта им трябва да е US 6 EURO 36---9.3" = 23.6 см
Ще съм ти отново много благодарна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт