Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 222
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 1 125

Олееее, много са хубави!Има ли шанс да са уголемени?Че е останал номер, който ако си отговарят, ще е точен на моята щерка за момента.

# 1 126
Активен ли е кода за -10% във френското Джавари?

# 1 127
Помагайте! Не мога да реша червените или черните да взема за черно-сива рокля.
http://www.javari.de/Marco%20Tozzi%202-2-22418-29%20Klassische%2 … RL=%2Fmythings%2F

# 1 128
  • София
Момичета, вчера и моите неща дойдоха. Fly-London Отговаря си съвсем точно. Ще станат и на по-широк крак.
El Naturalista УНИКАЛНИ!!! Нямах опит с марката и вашите коментари ме накараха да ги взема. Като се извади стелката, която е около 1.5 см.дебела обувката остава на някаква тънка гума и можеш да я извиеш - все едно да я изстискаш. Ще следя за още намалени неща на марката. Влюбих се.
За детето 1 и 2 Притеснявах се, че Noel ще са малки за следващата зима, след като прочетох коментарите на вече получилите ги, но нашия модел отговаря на номера. Сравнени двата чифта които поръчах изглеждат еднакви по големина, а и на самите обувки пише 22 номер.

# 1 129
Здравейте,
Само такова нещо не ми се бе случвало Simple Smile Имам поръчани детски сандалки два чифта едни и същи паричките са дръпнати 2 пъти в писмото с номера на пратката са и двата чифта. Получавам само едни сандалки и в ордера са описани само едни.
Сега какво следва да направя, да им пиша чрез формата за контакти и да си искам сумата за другите нали?
Много ви благодаря за помощта  bouquet

# 1 130
http://www.javari.de/Marco%20Tozzi%202-2-22418-29%20Klassische%2 … RL=%2Fmythings%2F

Червените! Peace

# 1 131
  • Sofia
Здравейте,
Само такова нещо не ми се бе случвало Simple Smile Имам поръчани детски сандалки два чифта едни и същи паричките са дръпнати 2 пъти в писмото с номера на пратката са и двата чифта. Получавам само едни сандалки и в ордера са описани само едни.
Сега какво следва да направя, да им пиша чрез формата за контакти и да си искам сумата за другите нали?
Много ви благодаря за помощта  bouquet

Това от джавари или от амазон? Ще ти дойдат и другите отделно. В амазон пише как са диспечнати (ако са от там).

# 1 132
Camel кафяво 16 лири

# 1 133
  • Бг

Аз бих взела червените.  

Активен ли е кода за -10% във френското Джавари?

Миоки, по спомени валидността му беше до 12 февруари, но пробвай, може и да ти ловне, както е ставало не малко пъти при джаварци.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 10:03 от Alexa_a

# 1 134
червени чехлички

немците няма ли да ни зарадват вече с  намаление  какво се  ослушват отще

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 10:07 от pepine86

# 1 135
От немското Джавари е поръчката.
Значи да изчакам още малко и тогава да им пиша? Макар, че срока за доставка вече е минал.

# 1 136
От немското Джавари е поръчката.
Значи да изчакам още малко и тогава да им пиша? Макар, че срока за доставка вече е минал.

пиши им щом е минала  датата .. на мен ей сега ще ми връщат пари  от немците за 1  чифт и 2 от францетата ...

# 1 137
Миоки, по спомени валидността му беше до 12 февруари, но пробвай, може и да ти ловне, както е ставало не малко пъти при джаварци.
Греда  Laughing

# 1 138
Здравейте,моля за съвет.Имам поъчка от Амазон без проследяващ номер до адреса на Г. и вчера беше крайната дата за доставката,а нямам потвърдителен e-mail,че е доставена при тях.Случвало ли 
ви се е и как процедирате? Извинявам се,ако не е много по темата   bouquet

# 1 139
Честит празник мили дами!  

Бъдете живи, здрави, щастливи, обичащи  и обичани!

Скрит текст:

Здравейте,моля за съвет.Имам поъчка от Амазон без проследяващ номер до адреса на Г. и вчера беше крайната дата за доставката,а нямам потвърдителен e-mail,че е доставена при тях.Случвало ли 
ви се е и как процедирате? Извинявам се,ако не е много по темата   bouquet

Случва се да не се появяват пратките докато не тръгне курса, a понякога се показват чак когато пристигнат тук  след  обработката. Ако се е забавила може да не са успели да я натоварят 

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 10:22 от Banshee

Общи условия

Активация на акаунт