Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 616
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Момичета пускам ви нещо страхотно дано да можете да го видите всички! Направо ми настръхна кожата може би защото не съм си в БГ ама направо е невероятно Simple Smile Страхотни момчета !

# 361
Клоди,много си щедра   Mr. Green ама като гледам никой не черпи с торта  newsm78 аз ги замествам  Mr. Green

# 362
Момичета пускам ви нещо страхотно дано да можете да го видите всички! Направо ми настръхна кожата може би защото не съм си в БГ ама направо е невероятно Simple Smile Страхотни момчета !

Това вчера го видях  Laughingстрахотни са Party

Релакс  bouquetголеми скръндзи са Mr. Greenаз чакам от снощи на Рали тортата Crossing Arms Mr. Green

Моя любимец има ден Heart Eyes
Скрит текст:

# 363
Момичета, пак с молба Praynig Кои епизоди гледахме вчера? Никога не мога да им хвана номерацията. Питам по нашата номерация.

# 364
Момичета, пак с молба Praynig Кои епизоди гледахме вчера? Никога не мога да им хвана номерацията. Питам по нашата номерация.
:hug:23 и 24 еп

# 365

# 366
Рени,  Hug Simple Smile Heart Eyes
Не съм забравила и ето, че ти предлагам торта, която била подходяща за студените зимни дни. newsm51

И към нея, чаша кафе

# 367
  • София-в сърцата на моите деца
 Hug

# 368
Ирка,  Simple Smile Hug Hug
Имаш и мята подкрепа и пожелания за успех! newsm10  bouquet wavey

# 369

Хей като ти видях снимката ти и ми изплуваха всички детски спомени,че чак си затананиках Simple Smile

Скрит текст:

# 370

Хей като ти видях снимката ти и ми изплуваха всички детски спомени,че чак си затананиках Simple Smile

Скрит текст:

тука в блока има един комшия където прилича на портокалчо от плодчетата и му викаме плодчо  Joy

# 371
Здравейте мацкиииии!
Аз все още съм на първото кафе.но бързам да ви "видя"...
Ренка,много ти се моля не бъди егосит за теб може и Емир и Деймън за мен не,аааамаха Naughty

Ирка успех и на теб на изпита....
Безумналудост не биваше такива стихотворения да постваш мила.....още ми е рано(сега ставам)и ме разплака.....Винаги стихчета такива ме разстройват.Може би защото и аз имам 2 момичета и времето безспирно си цъка и с моята майка не се виждам толкова често колкото ми се иска и винаги когато чета подобен род стихове една буца ми засяда в гърлото и плача.
Извинявам се за лиричното отклонение,ама понякога и такива неща се случват....

# 372

Скрит текст:

тука в блока има един комшия където прилича на портокалчо от плодчетата и му викаме плодчо  Joy
  bouquet Joy Joy Joy

Рали HugБлагодаря  love001сега ще си я делкаме с JANILINA Hug че тя сложи снимката а аз си изпросих тортата Mr. Green
Цитат
Ренка,много ти се моля не бъди егосит за теб може и Емир и Деймън за мен не,аааамаха
Чакай да се разбереме с тебе Mr. GreenЕмир го неща Naughtyаз съм Фемир Heart EyesДеймън ми като параван Mr. Greenа единствената либоф ми е тоз Heart Eyes
Скрит текст:

# 373
Рени това което пускаш са само откъси нали не цели епизоди?

# 374
Рени това което пускаш са само откъси нали не цели епизоди?
Това са еп от войо Peace

Общи условия

Активация на акаунт