Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 372
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Момичетааа. Hug
В тази сцена паднах от смях,  hahahaГюлфиданката и гледачка стана.
Г-Боже мой. Виждам едно момче, тъмничко, добре сложено, с тъмни очи, който те мисли и ти него.......и завършека беше с намек, че това е Халил. Joy

# 571
Киара, благодаря,старая се  Flutter  Simple Smile

Звезде,Рени  Hug

Наде  Hug , Халил,ама не е Халил-не позна Гюлфиданчето,ама всичко друго май уцели   Laughing

# 572

...  аз и сега като се сетя за нещо, ровя старите теми... Rolling Eyes

Не рови, а питай, Hug може пък да измислим нещо.
Вие представяте ли си колко часа, че и дни му трябват на някой да изгледа целия втори сезон по този начин,  #Crazyровейки се като мишка в старите теми, при положение, че хал хабер си няма кога е започнал и от кой Петък да започне да търси. Rolling Eyes
Да са няколко серий и да се излъчва в момента разбирам, човек би засякъл Петъците, ами сега на този етап!? ooooh!
Затова щом знам нещо, ще помагам  в темата за да облекча всеки, който иска да знае.
И аз да бях се включила сега на този етап излъчвайки го по бтв, и аз щях да питам, честно Ви казвам.
Така е Ванина, Hug позна, но е и момчето.

# 573
и аз така гледах втори сезон  Mr. Green голямо ровене беше пък и 158 теми как се преглеждат и то не всяка отговаряше на самата дата до 2 3 часа се стоеше  Joy

# 574
Така е Наде,  Hug но е достатъчно да хванеш един петък и да видиш кой епизод се е излъчвал на тази дата, после, прсто, смяташ плюс или минус седем. Ровене си е, ама ако гледаш целия епизод така е много по- добре, защото преводът върви за почти всяка сцена. Не мисли, че омаловажавам труда, който полагаш да ни постваш различни сцени от различните епизоди. Мен това много ме радвам и ме връща към ФЕмир отново и отново, но ако гледах за пръв прът определено щях да искам да си проследя нишката. Всеки си преценява, предложила съм го като възможен вариант.  Peace

# 575
Вие представяте ли си колко часа, че и дни му трябват на някой да изгледа целия втори сезон по този начин,  #Crazyровейки се като мишка в старите теми, при положение, че хал хабер си няма кога е започнал и от кой Петък да започне да търси. Rolling Eyes

Още лятото бях пробвала по този начин...наистина ми беше нужно мнооого време и накрая се отказах - нямам търпение за такова нещо  Laughing
Сега като ви чета, пак ме провокирате да гледам напред, а така стисках зъби до сега за този втори сезон  #Shocked

# 576
и аз така гледах втори сезон  Mr. Green голямо ровене беше пък и 158 теми как се преглеждат и то не всяка отговаряше на самата дата до 2 3 часа се стоеше  Joy
smile3521

Цитат
Вие представяте ли си колко часа, че и дни му трябват на някой да изгледа целия втори сезон по този начин,  ровейки се като мишка в старите теми, при положение, че хал хабер си няма кога е започнал и от кой Петък да започне да търси.
Наде представи си ни Laughing Аз знаех кога е почнал от тук http://www.keyfiseyir.com/bg/shows/adini-feriha-koydum Ама съм се и смяла с глас и забавлявала на коментарите ви  Laughing

# 577

Още лятото бях пробвала по този начин...наистина ми беше нужно мнооого време и накрая се отказах - нямам търпение за такова нещо  Laughing
Сега като ви чета, пак ме провокирате да гледам напред, а така стисках зъби до сега за този втори сезон  #Shocked
Надя, мога само да те поздравя за това, че успяваш да устоиш на изкушението, аз не зная дали бих успяла да се въздържа без да надникна напред знаейки, че има къде да погледна.

# 578
и аз така гледах втори сезон  Mr. Green голямо ровене беше пък и 158 теми как се преглеждат и то не всяка отговаряше на самата дата до 2 3 часа се стоеше  Joy
smile3521

Цитат
Вие представяте ли си колко часа, че и дни му трябват на някой да изгледа целия втори сезон по този начин,  ровейки се като мишка в старите теми, при положение, че хал хабер си няма кога е започнал и от кой Петък да започне да търси.
Наде представи си ни Laughing Аз знаех кога е почнал от тук http://www.keyfiseyir.com/bg/shows/adini-feriha-koydum Ама съм се и смяла с глас и забавлявала на коментарите ви  Laughing
Рени, честно казано не мога да си представя, че трябва да започна да се ровя от 25 епизод с календарче в ръка, ooooh! че аз даже и такова нямам от миналата година, а камо ли от по миналата. Ако сега трябваше да се ровя за да гледам епизодите с превод, не бих го направила, защото, ще се пенсионирам,  Joyдокато изгледам втория сезон от 25-до 67 серия по този начин.

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 16:23 от Neidjal

# 579
  • в подножието на планината

Вани, Hug

Гюлфидан е голям образ...много се забавлявам с нея... Joy

Наде, Hug на мен също ми е много готино като постваш ФЕмирските диалози преведени, но все пак това, което Киара е написала също е вариант за тези, които са любопитни какво се случва напред в епизодите, аз, ако започвам сега да гледам сериала щях да пробвам всякакви варианти само и само да понауча какво се случва занапред...ох, добре, че съм го гледала в реално време... Mr. Green

# 580
Наде нямаше друг начин Laughingа мен ме човъркаше  Mr. Greenфинала не се знаеше още че ще такъв и викам еха турски филм с хубав завършек Laughingи кат се почна 2 седмици ми отне Laughingама стоях почти денонощно #Crazyлуда работа ooooh!за друг сериал не съм отделяла толкова енергия и инат Laughing

Цитат
Гюлфидан е голям образ...много се забавлявам с нея...
Peaceда не забравяме и Халилудко Mr. Green

# 581
моля ви имали накъде епизоди 59,60,61 с превод или дайте линк за изтегляне. благодаря ви предварително

# 582
Лелееееее, Рени, две седмици почти денонощно си се ровила и все още се е излъчвал, а сега!? ooooh!Не , нееее, аз не бих го направила. Гледала съм напред серий от един техен сериал за да видя финала, но на турски, но те така играят перфектно комшийте, че основата се хваща от мимиките им, от жестовете им, говорят с езика на тялото си, от погледите им, от интонацията на гласовете им. Страхотни актьори и актриси имат и то без да са учили актьорско майсторство като нашите по пет години. Sick
 anq71Тези епизоди ги няма с превод.

# 583
  • София
Здравейте момичета, виждам че много сте напреднали с епизодите - трудно ще ви догоня. Само да попитам епизодите 34-37 от Voyo има ли ги качени някъде?

# 584
Здравейте момичета!

От скоро гледам филма по бтв и виждам че има и други зарибени  Heart Eyes. Виждам, че има страшно много теми и четах, четах но....  страшно много е. Бих искала да попитам има ли някъде качени серийте на бг или поне с бг субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт