Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 460
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Направо се давя вечеее ooooh!

Рени-как можа да ми го причиниш Mr. Green,а аз сън не спя да изгледам всичките епизоди които качи,не мога да пиша и тук,че всяка свободна минута съм във филма Embarassed
ИСКАМ ОЩЕ....след 64ти имали още до края на първи сезон???

ето ви нещо красиво,за англоговорящите е още по-подходящо,текста е 1:1 с историята в нашия филм

Наде какво си казват моля теееееееееее кажи ми Rolling Eyes

# 556
Здравейте на всички неуморими Фемирки! HugБлагодаря за дублираните епизоди  bouquet-няма да се спи,но това сигорно ви е познато!Защо в 2-ри сезон Емир се мести в блока на Ферия ? newsm78

# 557
Hug  Много хубава песен   bouquet

Меги Hug Романтичка HugРая HugГаля Hug  bouquetЛудосче  bouquet

anilevI Hugтова е 1 сезон до 63 еп бг аудио Peace 2 сезон го чакаме ама не се знае кога Laughing

Наде оставих ги Heart Eyesако беше някоя от лудетините в темата едва ли Mr. Green

Tonqqq Hugмести се да и отмъщава Laughing

# 558
Наде, а в кой епизод
Скрит текст:
Корай разбира истината за Фериха
Още в 28 епизод, даже отиде у тях. Cry

Привет и на появилите се по-късно.

https://www.youtube.com/watch?v=Yi3SexfehcE

# 559
здравейте! бих те ли сложили и другите серии от 56 епизод с бг превод нататък. предварително ви благодаря

# 560

Наде какво си казват моля теееееееееее кажи ми Rolling Eyes

Скрит текст:
В спалнята вечерта

Ф; Кога смени стаята?
Е: Когато бяхме на острова.
Ф; Де да беше толкова лесно да сменим и случващото се.
Е;Толкова беше щастлива и не можах да се изправя пред теб и да кажа, че мога да стана татко. А и не е сигурно, че аз съм бащата.
Ф: Сигурен ли си?
Е; Как да повярвам на това момиче? Тя лъже. Плащаме за една безсмислена нощ. Много съжалявам. Много е трудно. Но трябва да повярваме, че това ще го преодолеем.
Ф; Не знам. Гнева, болката, нищо не знам, но не искам тази  безсмислена нощ да ни повлияе.

# 561
Добър ден и от мен!  Hug Hug Hug

Благодаря за почерпките и всичко останало!   bouquet Диди, снощи си се развихрила  Simple Smile

Вани, аз за себе си го отдавам на това, че съм в Сатурнова дупка, макар че не вярвам много на тези неща. Ама сега щом и ти, и Илда го споменахте да кажем, че е от времето и, че скоро планетите ще се разместят в наша полза.  Simple Smile Whistling

Хубав ден от мен!  Hug
Скрит текст:
[/b]

# 562
# 563
За всички момичета, които искат да разберат какво се случва в сериала поствам линк към една от темите, в които са правени, така да се каже, преводи на живо. Търсете си петъците из съседните номерации, тогава излъчваха сериала и тогава някои от момичетата (най - вече Неси) превеждаха. Много е трудоемко, но хубавите неща стават трудно. Peace

Надявам се да съм от полза.  Simple Smile

Този линк е преводът на 54 епизод - http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WEz0pGJbClk … ct=clnk&gl=bg

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 15:29 от k_kiara3

# 564
Добър ден  Hug

Киара,дано отмине,ех има и такива дни в които не върви...

Мисля,че момичетата,които сега за първи път гледат не трябва да се оплакват много-много  Mr. Green Гледат почти всеки ден,понякога по 2 епизода дори Simple Smile .Знаят какво предстои-и хубаво,и лошо.

Ние гледахме само в петък,не знаехме какво да очакваме,ама си беше хубаво и емоционално.

# 565
За всички момичета, които искат да разберат какво се случва в сериала поствам линк към една от темите, в които са правени, така да се каже, преводи на живо. Търсете си петъците из съседните номерации, тогава излъчваха сериала и тогава някои от момичетата (най - вече Неси) превеждаха. Много е трудоемко, но хубавите неща стават трудно. Peace

Надявам се да съм от полза.  Simple Smile

Този линк е преводът на 54 епизод - http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WEz0pGJbClk … ct=clnk&gl=bg

Hug Peace Моя милост така гледа 2 сезон Peace

Катеричката Heart Eyes

# 566
Ах, Вани чак сега забелязвам, че си се преоблякла. Съвсем отговаряш на ника си Hug  Hug Hug

Ренка, моя любимец   love001

# 567
здравейте! бих те ли сложили и другите серии от 56 епизод с бг превод нататък. предварително ви благодаря
Има ги по назад Peace

# 568
Киара знам Hugтая песен от както я научих още съм под въздействие на нея #Crazy

# 569
  • в подножието на планината

Наде,  bouquet Релакс,  bouquet

Киара, Hug много правилно си го написала... Peace аз и сега като се сетя за нещо, ровя старите теми... Rolling Eyes

Клоди, Hug благодаря за Таркан!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт