Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 338
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
а смеете се вие,ама в кой епизод е това-Рени,Наде кажете де....
Кое бе Иве от кой епизод е?
За шев и кройка пита Joy

# 691
а смеете се вие,ама в кой епизод е това-Рени,Наде кажете де....
Кое бе Иве от кой епизод е?
с шевовете....

Релаксче-Коцето и моето вино много вървят Mr. Green

# 692
щом върви коцето ето още един

# 693
Аз тоя много го харесвам на Диди и песента Heart Eyes

Скрит текст:

# 694
Иве, наздраве, Коцето, ФЕмир и винце, три в едно, зле ли ти е.
Скрит текст:
На пикника-24.
Фериха:Като каза,че искаш да отидем на тихо място не мислих , че си измислил този пикник.
Емир:Просто исках малко да поговорим.Фериха..
Фериха:Абе,какъв е този пикник .. Няма чай, барбекю или нещо такова..
Емир-Въпреки, че си млада знаеш много за пикника.
Фериха:Боже,боже .. нали в старите турски филми правят така,та затова..Както и да е и това не е лошо.Ягода?
Емир:Защо не ми каза ''да''?
Фериха:Ами.. както ти казах,много е рано..Но ако ме гледаш така , няма да говоря.
Емир:И без това не говориш..Същите неща ми ги казваш по 10 различни начина.Много е рано,не е на време,не му е дошло времето..
Фериха:Колко е хубаво,нали?Тихо,спокойно..
Емир:И ти си такава..Тиха,хубава,но неспокойна.
Фериха:Емир,аз ти казах ‘’да’’.Многократно ‘’да’’,до края ‘’да’’, но чакам правилното време , за да не сваля онзи пръстен никога.
Емир:Разбирам те,опитваш се да си разумна.Всичките онези кавги,раздяли те карат да се замислиш,не можеш да ми се довериш.Свикнах с неуравновесената Фериха,мога да свикна и с разумната.
Фериха:Две различни Ферихи.Всъщност всички имаме повече от едно лице.Което не искаме да показваме,страх ни е да го покажем,дори когато гледаме в огледалото не искаме да ги виждаме.
Емир:Зад това красиво лице има някоя ,която не познавам, така ли?Тогава трябва да разбера за онази Фериха , която въобще не познавам..Аз съм влюбен във всички нейни лица..
Фериха:Това не го казваш просто така, нали?Винаги ще го помниш,нали?
Емир:За да си го спомня ми стига да погледна лицето ти,което и твое лице да е.

# 695
Аз тоя много го харесвам на Диди и песента Heart Eyes

Скрит текст:

Peace

# 696
Скрит текст:
В края на серията и последвалия шамар Cry-53.
Ф; Даде ли й всеки ден по 1000 лири за всеки изминал ден(на Сахер за да държи Мехмет далеч от нея)?
Е; Фериха, не прекалявай.
Ф; Какво друго купуваш с пари?
Е; Какво... какво говориш?
Ф; Платил си на онова момиче, за да се махне.
Емир: Фериха, дръпни се от пътя ми.
Ф; Наясно ли си какво изживявам?
Е: Фериха..
Ф: Ако аз бях..
Емир: Фериха, не продължавай изречението си.
Фериха: Защо? Защото ти си мъж, а аз -жена ли?
Е; Фериха, дръпни се от пътя ми.
Фериха:Ами ако си бяхме разменили ролите? Само за да те накажа
Емир: Фериха, недей!
Фериха: Ако бях прекарала само една нощ с г-н Левент?
Емир: Стига!

# 697
Зравейте! HugИмам едно просто въпросче.Емир и Фериха правят секс за първи път,когато се ожениха,нали?И май това им беше първия и последния път newsm78

# 698
Привет!Страхотни сте!  smile3501
Ренате,мила,големи красоти си сътворила!Поздравления!!! Two Hearts
Наде,незнам какво щяхме да правим без теб...целувки!!!Оказа се,че май повечето сме гледали 2 сезон,четейки назад в темите  newsm78 Да беше трудно,но ФЕмир ни плениха и си заслужаваше труда!!!Да те питам...имаше ли го 2 сезон със суб. във Викито?Защото уж не били изтрили сериите,а само ги били "прибрали"  newsm78 и щяли да ги качат някога пак...Българските оператори така са орязали сериите,че ... #2gunfire Искам ги оргиналните... Praynig

# 699
Зравейте! HugИмам едно просто въпросче.Емир и Фериха правят секс за първи път,когато се ожениха,нали?И май това им беше първия и последния път newsm78
Не, Тоня. Те се ожениха в 46 епизод, а се кексираха в 52 на острова и дотогава с изключение на преспиването му с Руя, Емир беше на пост и молитва всеки Божи ден. Joy
В 53 серия на дивана в хола в апартамента им също бяха интимни. Някои момичета писаха, че според тях е имало и в 62 след като се сдобриха в чифлика на Ханде и се върнаха, но според мен, нямаше трети път.
ФЕмир всякак си ги харесвам и на фона на всякакви песни.
Снежи, Hugпървите месеци ни замазваха очите с подобни писаници, че преводите ни се пазят и т.н., нооооо този ден, в който да отблокират Викито, така и не дойде. Crossing Arms Rolling Eyes
Превеждахме до 50, 51 или 52 серия, там някъде и и до там бяхме с преводите и после започнаха директни преводи и разяснения в ефир по време на излъчване на епизодите от момичета знаещи турски.

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 22:30 от Neidjal

# 700
Тц тогава не после като отиват на острова 52 еп ориг Peace

Снежи Hug

# 701
Р.Д.на Емко...един от най-любимите ми моменти,ама Пиги ги наказа в последствие...http://www.facebook.com/photo.php?v=116817745153172 Мръсна гадина... bambamИ малко видео...от сета на 40 bolum  http://www.facebook.com/photo.php?v=120513528118508

# 702
Р.Д.на Емко...един от най-любимите ми моменти,ама Пиги ги наказа в последствие...http://www.facebook.com/photo.php?v=116817745153172 Мръсна гадина... bambamИ малко видео...от сета на 40 bolum  http://www.facebook.com/photo.php?v=120513528118508

Heart EyesАма прасето как ги гледа Mr. Green

Нова тема.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702763.new#new

# 703
Скрит текст:
офф пак въпросче, благодаря ви че винаги ми отговаряте, в 60еп Емир  натупва някакъв пред найт пред Едже, къв е тоя и защо се бият, по късно забелязвам че пиявицата Санем е с него

# 704
Скрит текст:
офф пак въпросче, благодаря ви че винаги ми отговаряте, в 60еп Емир  натупва някакъв пред найт пред Едже, къв е тоя и защо се бият, по късно забелязвам че пиявицата Санем е с него
Скрит текст:
Този, с когото се сби е Явуз, бившия на Едже, който все още е влюбен в нея, а тя пък в Емир. ooooh! И т.н., и т.н., заради нея ФЕмир се разделиха за три години. Sick

Лека Ви нощ. Hug

Общи условия

Активация на акаунт