Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 330
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
Ренкааа    Благодаря ти !!!

За теб са...да се заредиш със сила и енергия,че утре май пак ще стягаш нова темичка...хахаха

# 16
На кафе с Емир и в компанията на ФЕмир. Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=sI1e9XMCNB0
https://www.youtube.com/watch?v=xsdIC8cYtJQ
https://www.youtube.com/watch?v=NwM8HXDJK-s
https://www.youtube.com/watch?v=rwSNTyFn81M
https://www.youtube.com/watch?v=BI1U8wixTVE&list=PL487B8B4AEE15A0B2

ЩЕ ТРЪГВАМ…
Ще тръгвам...
Не съм от тук, за мъничко минавам.
Поспрях за ден в твоя свят.
Донесох ти от моите вълшебства
и няколко парченца красота.
Приших на джоба ти усмивка от лалета,
и в дланите ти нежност посадих.
Не съм от тук обаче. И ще тръгвам.
А ти ми обещай да си щастлив.
Ако понякога ти стане страшно тъжно за мен,
момичето незнайно откъде,
не гледай сред звездите да ме зърнеш.
Забравих се в твоето сърце.
Caribiana

# 17
Получих сърцебол,като слушам и гледам клипчето по-горе Cry Crazy...луда за вързване съм хорааааааааааааа

# 18
  • au bout du monde
Олеееее тая Ферия ми лази по нервичките,толкова ли не може да му се обади или да му пише,че няма да идва да не я чака...лично според мен те двамата изобщо не са гаджета...имам чувството,че докато не "ходеха" се виждаха по-често

Съгласната съм.  Peace

# 19
Емир и Фериха, съвременната приказка за Ромео и Жулиета.  Two Hearts  Two Hearts txtloves

http://www.facebook.com/photo.php?v=483469741716044

# 20
Здравейте  Hug

Рени, благодаря за темата   bouquet

Наде, за кафето   bouquet

И аз се чудя защо никой не пише,а всички сте се изнесли тук Simple Smile

# 21
Здравейте момичета! Имам едно въпросче! Само на мен ли субтитрите ги има до средата на всички части от 40, 41, 42 еп. Аз съм със VLC media player и KMPlayer. Благодаря предварително
HugНе е само при теб Peaceа причината и аз незнам Rolling Eyes

Може ли разяснение от къде сваляте сериите и субтитрите? Благодаря предварително!

Иначе има ли някъде английски субтитри поне.... това чакане е убийствено, а при положение че по бтв ще чакаме до 45 серия да се сдобрят......

Ужаст!

# 22
Скрит текст:
ФЕмир в апартамента му-30.
Ф-Какво правиш?
Е-Вземи, майка ти си забрави парите.
Ф-Наказваш ме чрез майка ми ли? Можеш да ме наказваш, но не можеш да го правиш чрез майка ми.
Е-Сметка ли ми държиш? Излез.
Ф-Ще ме изслушаш.
Е-Слушах те вече. Чух всичките ти лъжи.
Ф-Бях много притеснена първият учебен ден. Всички бяхте еднакви, само аз се различавах. Говорехте, че, ще ходите в чужбина в края на седмицата. Не можеш да кажа, че през живота си не съм ходила никъде и, че съм портиерска дъщеря.
Е-Нали не вярваш, че, ще те слушам.
Ф-Майка ми ходеше да чисти къщите, като тази. Аз ходех с нея и когато исках да се отърва от всичко ходихме в покрайнините на Бодрум. За никого не означавах нищо.
Е-За мен значеше Фериха, разбра ли, за мен!
Ф-Ти вярваш в класовите различия. Веднъж те попитах какво, ще стане ако съм портиерска дъщеря, но ти не ми отговори. Спомняш ли си? Защото тези неща бяха важни за теб.
Е-По-важни от теб ли Фериха? След като те обичах толкова много, дали бяха по-важни?
Ф-Излъгах себе си, после ме беше страх, че, ще те загубя и  мълчах.
Е-Ти ме излъга. Лъжеше ме от първият до последният ден Фериха.
Ф-Когато ти казах в библиотеката, че не те обичам, това беше най-голямата ми лъжа.
Ф-Казваше, че бягам, дори когато бях с теб. Ето това беше причината.
Е-Не ти вярвам.
Ф-Емир, от страх го направих, заради нищо друго, от глупост.
Е-Недей! Недей да ми казваш, че си го направила от глупост Фериха.
Ф-Обичам те.
Е-По дяволите, по дяволите.
Ф-Каквото искаш прави, но няма да промениш това.
Е-Бягаше, аз обвинявах себе си, казваше, че всичко свърши, пак обвинявах себе си, плачеше, отново себе си обвинявах. Хайде, защо не бягаш сега Фериха? Плачи! Кажи край!
Ф-Няма да бягам никога повече Емир.
Е-Ще те накарам да си платиш за всеки ден, за всеки час, за всяка минута затова, че ти вярвах. Всички, всички, ще си платите Фериха, разбра ли? Всички, ще си платите, всички, ще си платите.

# 23
Много силен момент.

Стана ми мъчно тогава и за двамата.

Ама Фери като заблъска по вратата и чак страх те хваща  Laughing

# 24
Ванина, честити нови дрешки.
Скрит текст:
Емир и Фериха в кафенето-15.

Емир:Има толкова неща за казване.
Фериха:Защо направи такова нещо?Помисли си,че чакам това ли?
Емир:Всичко,което изживяхме са били мои грешки.Моята слeпота.
Фериха:Какво искаш да кажеш?
Емир:Всичко се развали,когато дойде в моето заведение.Не ти повярвах.За първи път,онази вечер ти бях хванал ръката и за първи път онази вечер те нараних.
Фериха:Не разбирам защо разказваш тези неща.
Емир:Онова хапче е било капана на Ханде.Направила ти е капан.Седнах и го изгледах.
Фериха:Изгледа ли?
Емир:Онази вечер всичко е снимал Корай.Всичко е записано на един диск.Седнах и изгледах какъв капан са ти направили Фериха.
Фериха:Не разбирам нищо.
Емир:Фериха,ти винаги беше невинна.Беше толкова невинна....погледни ме.Може би аз не повярвах на това.Да започнем всичко отначало.Знам,че ми нямаш доверие и вяра,но от тук нататък сме само ти и аз.Единствената истина сме ние Фериха.Вече няма мълчане,няма бягане.
Фериха:Моля те Емир.
Емир:Фериха,ще говорим всичко.И Гюндже,и Ханде,всичко.
Фериха:Вече няма никакво значение.Вече е много късно.
Емир:Късно ли?Толкова ли те загубих Фериха?
Фериха:Моля те Емир,млъкни.
Емир:Добре!Сега млъквам,но не се отказвам от теб Фериха.Знам,че ми нямаш доверие,но ще ми се довериш.Ще те спечеля отново.Ще го направя.

# 25
охо Вани, ти с нова премяна честита  Flutter

# 26
Скрит текст:
Фериха и Емир в Хилс 18 серия, след появата на мацката от 12 епизод.                                                                                        

Е- Фериха, Фериха почакай, моля те почакай Фериха
Ф- Защо да те чакам Емир, ще имаш ли някакво обяснение(за мацката от 12 епизод).
Е-Нямам обяснение.
Ф-Идеално,това чаках да чуя.
Е-Фериха, не мога да ти кажа това което искаш да чуеш, но глупаво беше...казваше че свърши и се помъчих да  повярвам на това.
Ф-С други?
Е-Не можах Фериха, с никоя не можах.
Ф-Но опита да забрвяш...
Е-Напразно опитах.
Ф-Напразно, наистина напразно.
Е-ФЕРИХА!
Е-Трябва да ми вярваш.
Ф-Защо?
Е-Защото никога не те излъгах..вярно е че опитах да те забравя и затова тръгнах по най-лесния път, нямах сили Фериха, когато не беше до мене нямах сили, когато ти си до мене Емир има, а когато не си и Емир го няма, опитах се да играя на ролята на велиахат но не можах.
Ф-Никога не ме излъга?
Е-Никога...

# 27
  • София
Neidjal
Чета с удоволствие спойлерите ти  Heart Eyes и се обсебвам още повече от сериала  Laughing Laughing

# 28
Здравейте момичета, неуморни сте!
Привт и на новодошлите!
Рени, благодаря за усилията - за новата страхотна тема.
Снежи, аз съм овца и се заклевам, че това не е вярно - аз почти никога не лъжа ааааааа.

Да ви кажа, че днес Мелих/Мехмет има рожден ден. Добър актьор е, доколкото знам е и награждаван за това. Сега май е продължил с учението си. Да е жив и здрав, той не е виновен, че героят му е такава отврат тю.

# 29
Наде, Миленче, благодаря ви  Hug Май вече почнах доста често да сменям дрехите,но не ми пречи Simple Smile

Неви, да е жив и здрав.Добре си изигра ролята момчето,спор няма.

Като се замисля,
Скрит текст:
най-хубавия за мен епизод е тяхната сватба в хижата,а най- лошия при Халилудко.И в двата епизода не знаех какво да очаквам.Ще се оженят ли,няма ли да се оженят.Ще им направи ли нещо Халилудко,няма ли?!Бях на тръни през цялото време.  Rolling Eyes Но да ви кажа се радвам,че съм ги гледала и двата,нищо че бях на коренно различни емоции през двата епизода.

Общи условия

Активация на акаунт