Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 448
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=425567970855483&set= … ype=1&theater
Момичета,имам нужда от помощ.Вече ми се привиждат Фериха и Емир навсякъде та това Хазал ли е?Много ми заприлича на нея в очите,но не съм сигурна...

Тя е  Peace А къде са тези дублирани епизоди?

# 256
По-добре за Емирчо Party

# 257
20 епизода!?!?ох мамооо ще се съсипя,ще се свърша..какво е това протакане..м/у другото ренка страхотна темичка и клипа е мн хубав..извинете че пиша гадно ама от телефона и е мн досадно

# 258
Ще учим френски Joy

# 259
20 епизода!?!?ох мамооо ще се съсипя,ще се свърша..какво е това протакане..м/у другото ренка страхотна темичка и клипа е мн хубав..извинете че пиша гадно ама от телефона и е мн досадно
Не, няма протакане, просто нещата се объкаха, излезнаха извън контрол и изпуснаха правилното време за да се сдобрят, а бяха на крачка да го сторят.
Предстоящите серий са много наситени на действия и няма да са Ви скучни.
Вие сега поне гледате всяка вечер, а ние преди по една на седмица. Rolling Eyes ooooh!

# 260
Благодаря виииии,златни сте!

# 261
  • London
Аз пък много искам да видя Лара и Мехмед като двойка , но ми се струва , че няма да ме огрее. Знаете ли нещо повече за тези двама артисти след сериала , нещо пикатно , дали имат други проекти и прочие. Sunglasses

# 262
През тези епизоди, ще се появи много ключов герой, който, ще остане до последно и, ще изиграе съществена роля за предстоящите събития.

# 263
Galq222,мн свеж сценарий и оптимистичен Peace
Релаксче,милото мъниче Laughing
Беше ми приятно да си побъбрим по време на серията.Благодаря ви.  bouquet
Лека вечер! Hug

# 264
Аз пък много искам да видя Лара и Мехмед като двойка , но ми се струва , че няма да ме огрее. Знаете ли нещо повече за тези двама артисти след сериала , нещо пикатно , дали имат други проекти и прочие. Sunglasses
Нищо, нито в сериала, нито извън него.
Скрит текст:
Мехмет, ще се ожени за една кака мецана от класата на Ханде по мръсотий и, ще му разкаже играта на "големия мъж".

# 265
Скрит текст:
Според Иан, шансовете Елена да е наистина влюбена в Деймън са 50 на 50. Джули отново иска да разплаче Делена феновете. - Delena ще и извия вратъ на джули ще и пусна Халилчу  Mr. Green

# 266
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=425567970855483&set= … ype=1&theater
Момичета,имам нужда от помощ.Вече ми се привиждат Фериха и Емир навсякъде та това Хазал ли е?Много ми заприлича на нея в очите,но не съм сигурна...

Тя е  Peace А къде са тези дублирани епизоди?
http://www.videoclip.bg/user/desert тук има качени Peace

# 267
Galq222,мн свеж сценарий и оптимистичен Peace
Релаксче,милото мъниче Laughing
Беше ми приятно да си побъбрим по време на серията.Благодаря ви.  bouquet
Лека вечер! Hug
Меги , Hug сладки сънища

# 268
  • London
Нищо, нито в сериала, нито извън него.
Скрит текст:
Мехмет, ще се ожени за една кака мецана от класата на Ханде по мръсотий и, ще му разкаже играта на "големия мъж".

Жалко нямаше да е зле да има повече любовни истории от централната. Все пак повечето герои са млади и е някак глупаво да живеят без някаква лична история. Мехмет само страдания и мъки изкарващи го пълен неудачник. Разбирам защо момчето е напуснало сериала. Joy Нямаше да е зле и нещо за Лара и Джансу да има....така само фигурират. Cry

# 269
Скрит текст:
Според Иан, шансовете Елена да е наистина влюбена в Деймън са 50 на 50. Джули отново иска да разплаче Делена феновете. - Delena ще и извия вратъ на джули ще и пусна Халилчу  Mr. Green
Ххахахахаха и аз идвам #2gunfire #2gunfire #2gunfireпоне се натискат малко на сцената Mr. Green

Меги лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт