Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 427
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • в подножието на планината
Привет, момичета! Hug

Мнооого сте писали, но сега не мога да чета... Rolling Eyes

Клодиии,   love001 благодаря за прекрасната темичка! newsm51 newsm51 newsm51

# 287

Скрит текст:
Докато сте на тема Деймън искам да ви питам нещо , тъй като не следя ДНВ , но ми стана любопитно Елена после влюбва ли се в Деймън или остава до края със Стефан

# 288
  • Pleven, Bulgaria
Единственото за което може кажа браво на Мехмет,е че се отказа от тази раббота,но това не го оправдава,че е мрънкало и само навиква и се цупи,ама виж бащата и не се чуди.А Раза просто немога да повярвам какъв е наивник,не може да приеме Зехра да продава сладко,а той бизнес ще прави и то ще се довери на човек,които е в черния списък на банките.
Лара и тя с тия кучета направо става банална.Тя се вманиачила в кучета,Джансу в Емир и после се смеят,че Фери излиза с Емир и я има в списанията.
Лека нощ и от мен

# 289
Абе момичета светнете ме малко,Емко разбира ли че русата гъска е наела фотографа...по скоро КОрай открива ли?

# 290

Скрит текст:
Докато сте на тема Деймън искам да ви питам нещо , тъй като не следя ДНВ , но ми стана любопитно Елена после влюбва ли се в Деймън или остава до края със Стефан

Скрит текст:
Да играта малко загрубява в четвърти сезон, в смисъл че преспиват заедно

# 291
Привет, момичета! Hug

Мнооого сте писали, но сега не мога да чета... Rolling Eyes

Hug Hug HugНоща е пред те скъпа Laughing

Ганушка лека Hug

# 292

Излязах за цигари и гледам пред магазина едно бяло БМВ ме чака-вие ще се обаждате......а той пред нас

Не в грешка си Wink друг ще е с това БМВ ама не е Емко/Чаги , днес специално за мен е с Мерцедеса  Mr. Green

Даже ми звъни , че е долу smile3534

# 293
Абе момичета светнете ме малко,Емко разбира ли че русата гъска е наела фотографа...по скоро КОрай открива ли?
Корай разбира но не казва на Емир а Емир разбира от Ханде преди да катастрофират двамата Laughing

# 294

Скрит текст:
Да играта малко загрубява в четвърти сезон, в смисъл че преспиват заедно

Скрит текст:
И какво става...нямам време честно казано да тегля сезоните и да гледам(аз не знам и колко са) но напоследък го гледам след 12 по БТВ и мн ми харесват Елена и Деймън като двойка...Стефан ми е малко казано антипатичен

Опа сърцетуппп* едвам го познах ,майко котьооо ела пис-пис

# 295
Хахаха дай 5 лв  hahaha Рени,давам без пари...

# 296
Хахаха дай 5 лв  hahaha Рени,давам без пари...
Аааааа аз само чрез заплащане  Mr. Greenдаром тц Joy

# 297
Цитат
Дай 5 лв на JANILINA са

За феновете не може ли безплатно?
newsm26

# 298
Евита,
Скрит текст:
След като стана вампир,Елена в нея се засилиха чувствата и тя разбра,че като вампир обича Деумън,а като човек Стефан.Докато не се стигна до разяснението,че щом Деймън я е превърнал във вампир тя му е подчинена и за това го обича,въпреки,че тя твърди,че наистина го обича без да му е подчинена.Имаше някаква връзка с това,че в самото начало тя първо среща Демън и се влюбила в него,но той и въздействал да забрави всичко и в един момент се появява Стефан и тя се влюбва в него.Малко е завъртяна историята,защото според мен все още има чувства към Стефан,но и Деймън не и е безразличен.Нека се включат и другите  момичета.Може аз да не съм разбрала правилно,но го гледам от 1 сезон та до момента.

# 299
Внимание внимание , жени със слаби сърца и ангели да не гледат скритите снимки , че водят до....подмокряне Mr. Green
Скрит текст:

h

Значи можем да сме спокойни за края на филма....Фери не умира...всички си купонясват а Емир и Левент си пииват

Виждала съм и други такива снимки и не разбирам , защо я няма Фери

СД-то на Макс

Общи условия

Активация на акаунт