Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 370
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета!

От скоро гледам филма по бтв и виждам че има и други зарибени  Heart Eyes. Виждам, че има страшно много теми и четах, четах но....  страшно много е. Бих искала да попитам има ли някъде качени серийте на бг или поне с бг субтитри.
Прочети последната и ще разбереш.

# 586
# 587
Аз на Гюлфидан и викам госпожа 1 и 30 нали беше отишла една вечер в 1 и 30. Много забавен образ само дето Фериха мисли за Емир.

# 588
# 589
Аз заради това го постанах, да не вземе някой да се заблуди как свърши легендата за Емир и Фериха.  Wink

# 590
Дано Praynig някой ден по бтв завършат по този начин сериала както е в клипа, за да спестят на многобройната си българска публика горчивия вкус от финала.
Въпреки, че четох, че и трите сезона са закупени, за последния имам съмнения заради незавършеността му.

# 591
Здравейте компанията... smile3525

В джаза ли сте всички...???

Ето един малко по-различен поглед върху мистерията Фемир, който сътворих тия дни...
дано ви хареса...

# 592
Наде голяяямооо  Hug Hug Hug Hug за това че постваш преводи от тук от там.
Изгледах първия сезон и съм пристрастена. Попреглеждам турските серии, и добре че си ти да схвана поне малко за какво става въпрос.  Heart Eyes
Давай ощеееее  Peace

# 593
Здравей Ренате и поздравления за ФЕмирският ти клип.  bouquet

# 594
Дано Praynig някой ден по бтв завършат по този начин сериала както е в клипа, за да спестят на многобройната си българска публика горчивия вкус от финала.
Въпреки, че четох, че и трите сезона са закупени, за последния имам съмнения заради незавършеността му.
Дано Rolling EyesИ аз се съмнявам 3 сезон да са го купили.

Цитат
Аз заради това го постанах, да не вземе някой да се заблуди как свърши легендата за Емир и Фериха.
PeaceДа няма заблудени Laughing

Адашчееее Hugти с гръм и трясък се появяваш Heart Eyesсупер клипче си направила smile3501 newsm51

# 595

Адашчееее Hugти с гръм и трясък се появяваш Heart Eyesсупер клипче си направила smile3501 newsm51

Адашче txtloves беше ми много мъчно тия дни... ама не за село и за мотиката пети номер Joy Joy Joy

# 596

Адашче txtloves беше ми много мъчно тия дни... ама не за село и за мотиката пети номер Joy Joy Joy
Joy Joy JoyА за поничките нали Laughing

# 597

Joy Joy JoyА за поничките нали Laughing

Мдааааа ... мазни като курбан ... Joy Joy Joy

# 598
Ренате много хубаво клипче Hug И за финала съм съгласна.Приемам него за единствен !  Hug
Наде благодарности и от мен за постовете с диалози.Абе изобщо голяма работа сте всички,които се грижите за нас по повод любимото сериалче с толкова много инфо,снимки,клипове.... Hug Hug Hug

# 599
  • в подножието на планината

Ренате, Hug клипчето е супер!  bouquet

bouquet И за мен това е финала... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт