Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 354
  • 757
  •   1
Отговори
# 675

Емко страда-има ли добри самарянки сред вас???

Скрит текст:
Мчи КЪ няма да стради милия, като неговата възлюбена му заши раната с конец за почистване на зъби, Joy след като го рани.      hahahaПърво се бият, после се обичат до полуда и така до следващия път.
след това моята жена не може да шие ...моя мъж го естрах от доктори цяла нощ рева  Joy

# 676
Емир и Ханде в Хилс-41.
Скрит текст:
Х-Какво става, защо ме гледаш така?
Е-Ханде, стой далеч от мен!
Х-Какво става? Какво съм направила? Не съм Джансу, че да се държиш по този начин с мен.
Е-Защо се сгоди Фериха? Кой е виновен затова, че се сгоди? Това стана заради твоята игричка със списанието. Ти не виждаш това, което хората виждат. Ти си най-страшното нещо, което познавам. Не искам повече да виждам лицето  ти.

# 677
Наде-душата дай епизод в кой това...звучи интересно Mr. Green

# 678
Ренкаааааа, имам  изненадка за теб.
В дома на Корай когато всички са там и последвалия разговор навън между Емир, Айсун и Юнал-45.
Скрит текст:
Айсун:Значи..вие сте роднини?
Хале(майката на Корай): Не разбрах..Вие познавате ли се?
Сехер: Ооо и младоженецът дойде.
Юнал: Корай, поздравления. Архитекта на това щастливо семейство трябва да е Емир.

Тримата навън.
Айсун: Емир, отвори си очите вече.
Емир: Вие не знаете нищо. Заради гнева си към Фериха, ще забравите, че имате син.
Не усетихте отсъствието ми. Ти(Юнал) съжаляваше в болницата. А ти(Айсун) веднага след като излязох от болницата, започна да ме разпитваш за Фериха.

Юнал( в колата): Айсун не плачи. Ти си много добра майка.
Еееее слънце си ти  love001

http://vbox7.com/play:7c97302a

# 679

Скрит текст:
Мчи КЪ няма да стради милия, като неговата възлюбена му заши раната с конец за почистване на зъби, Joy след като го рани.      hahahaПърво се бият, после се обичат до полуда и така до следващия път.
след това моята жена не може да шие ...моя мъж го естрах от доктори цяла нощ рева  Joy
Много ме беше яд на Фериха, как можа да го унижи така пред доктора, че е ревал като магаре едва ли не цяла нощ. ooooh!Много е устата нашата мома, но лошото е, че е с уста за износ пред Емир, а другите я тъпчеха и принизяваха със земята. Cry

# 680
Емир и Ханде в Хилс-41.
Скрит текст:
Х-Какво става, защо ме гледаш така?
Е-Ханде, стой далеч от мен!
Х-Какво става? Какво съм направила? Не съм Джансу, че да се държиш по този начин с мен.
Е-Защо се сгоди Фериха? Кой е виновен затова, че се сгоди? Това стана заради твоята игричка със списанието. Ти не виждаш това, което хората виждат. Ти си най-страшното нещо, което познавам. Не искам повече да виждам лицето  ти.

Как се накефих тука Mr. Green

# 681

Скрит текст:
Joy Joy JoyМного се смях Laughing

# 682
Любов ли бе да я опишеш.Тяхното не беше кавги,то не беше удари а бе общо взето всеки път бяха в екшън. Чудиш се сега като са се сдобри ли дали ще продължат мирно и кротко да ама не.

# 683

правете ми компания  Mr. Green

# 684
Ренкаааааа, имам  изненадка за теб.
В дома на Корай когато всички са там и последвалия разговор навън между Емир, Айсун и Юнал-45.
Скрит текст:
Айсун:Значи..вие сте роднини?
Хале(майката на Корай): Не разбрах..Вие познавате ли се?
Сехер: Ооо и младоженецът дойде.
Юнал: Корай, поздравления. Архитекта на това щастливо семейство трябва да е Емир.

Тримата навън.
Айсун: Емир, отвори си очите вече.
Емир: Вие не знаете нищо. Заради гнева си към Фериха, ще забравите, че имате син.
Не усетихте отсъствието ми. Ти(Юнал) съжаляваше в болницата. А ти(Айсун) веднага след като излязох от болницата, започна да ме разпитваш за Фериха.

Юнал( в колата): Айсун не плачи. Ти си много добра майка.
Еееее слънце си ти  love001

Скрит текст:

http://vbox7.com/play:7c97302a
Охххххх, глас, като медовина, знаеш как да ме размекнеш. Heart Eyes

# 685
# 686
а смеете се вие,ама в кой епизод е това-Рени,Наде кажете де....

# 687
Лудосче честити гащи Laughing

anilevI 56-57 еп

# 688
27  Sick
Скрит текст:
Айсун-Прочетох всеки ред, който си написала. Запомних писмото .Как може да постъпваш така със сина ми?
Фериха-Не знаех…, че толкова много, ще се обикнем…, че ще се привържем толкова много един към друг..., че ще живеем толкова много…
Айсун-Но сте живели. Докато синът ми е живял в лъжа с теб, ти си живяла живот с него. Наясно ли си, какво си направила? Синът ми почти се ожени за теб.
Фериха- Но аз знаех, че не мога да се омъжа за него.
Айсун-Да. Не му каза-ДА, но и-НЕ не му каза. Вчера Емир ме представи на майка ти.
Фериха-Г-жа Санем.
Айсун-Коя е тази жена? Какво е мястото и, в тази срамна ситуация?
Фериха…Не ме питайте нищо повече, моля Ви.
Айсун-Вие, Вие, какви хора сте? Вие, какво правите със сина ми? Ако ти не му кажеш, ще го направя аз.

# 689
а смеете се вие,ама в кой епизод е това-Рени,Наде кажете де....
Кое бе Иве от кой епизод е?

Общи условия

Активация на акаунт