На море в Гърция 2013 - II

• 84 679
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Резервирахме във Вурвуру, цената беше 40 евро за края на юни. Това е мястото http://halkidiki.holiday-in-greece.net/vourvourou/vourvourou_hotels.html, студио Анна. Познат го препоръча. Странното беше че като попитах в ОББ колко ще поискат за превод тъй като банката на студията е в National Bank of Greece, а те са свързани, от кол центъра ми каза че таксата е 6 лева, а всъщност днес ми взеха 15лева тъй като се била променила тарифата.

# 391
във вурвуру сме отсядали в Lazaros studios, цената за края на август-началото на септември беше 40 евро, на партера са апартаментите са по 60 евро. от къщата се излиза направо на плажа. къщата има 2 апартамента и 4 студиа, които са леко захабени/занемарени като оборудване, но са чисти. на плажа има шезлонги и много румънци и сърби;)))

Благодаря ти nedunka! А как е плажа? Бързо ли става дълбоко и пълни ли се с хора? Мисля за юни или септември.

Студио Ана ми изглежда далече от плажа.

А плажа  Livrohio хубав ли е? Интересува ме дали има камъни и бързо ли става дълбоко. Гледам студия и там.

# 392
във вурвуру сме отсядали в Lazaros studios, цената за края на август-началото на септември беше 40 евро, на партера са апартаментите са по 60 евро. от къщата се излиза направо на плажа. къщата има 2 апартамента и 4 студиа, които са леко захабени/занемарени като оборудване, но са чисти. на плажа има шезлонги и много румънци и сърби;)))

Благодаря ти nedunka! А как е плажа? Бързо ли става дълбоко и пълни ли се с хора? Мисля за юни или септември.

Студио Ана ми изглежда далече от плажа.

А плажа  Livrohio хубав ли е? Интересува ме дали има камъни и бързо ли става дълбоко. Гледам студия и там.
Точно пред двора на Студио АНА има плаж, бил пясъчен, но не съм ходила. Избрахме студиото заради голямия двор, тъй като сме с двама малчугана които ще тичат и играят на тревата

# 393
Благодаря ви за отговорите, момичета  bouquet!!
Още ще чета от библиотеката и ще следя , че нещо не мога да реша. Така или иначе има много време до август.
Сигурно е само, че ще е остров  love001!

# 394
  • София
Две поредни години ходихме на Закинтос, тази мислим да отидем до Лефкада. Естествено, имам някои въпроси. Преглеждам редовно темата, но някак с търсачката не се разбираме. На Закинтос ходихме с организиран транспорт и агенция, но тъй като за Лефкада не виждам подобни оферти, май ще бъдем с личен транспорт. Интересува ме най-вече времето. Каква е температурата през септември? На водата най-вече. И въобще каква е туристическата активност на острова? Ако не се резервира предварително място за нощуване, лесно ли се намира нещо на място. Не сме претенциозни откъм условията, не търсим ал инклузив и някакви глезотии. И в коя част на острова е по-удобно да се отседне, предвид факта, че по-хубавите плажове са в южната му част. Благодаря. Simple Smile
Били сме след 20.09. на Лефкада и времето беше перфектно. Темпераурата на водата също, особено по западните плажове водата ми се видя много топла. По това време имаше хора, но си личеше, че е края на сезона. Но не мога да кажа, че беше и празно. Ние си бяхме резервирали апартамент предварително. Аз не съм от тези авантюристи, които си търсят настаняване на място. Не бих казала, че в южната част на Лефкада плажовете са нещо особено, въпреки че ние бяхме отседнали точно там. В западната част плажовете са много по-живописни и интересни.
Би ли разказала нещо за Закинтос - плажове, други интересни места, защото ние сме се насочили натам. Най-вероятно ще пътуваме със самолет.

# 395

Плажа пред Lazaros е хубав, пясъчен, морето също е с пясъчно дъно, плитко е, максимум 40-50 см е дълбоко, поне 50 метра навътре е така. Е не е хубавият бял пясък на Кариди, но за деца е много добър. Двора на Lazaros не е много голям и нямат детски занимания - люлки, пързалка и тн, но за мен по-важно е плажа да ни е на една крачка с 4 годишна фурия, която не излиза от водата:)

# 396
Страхотна темичка, наистина много информация може да се намери тука Simple Smile но може би аз съм зле и не намирам почти нищо за Керамоти Sad Дали бихте ми помогнали, да ми препоръчате нещо изпитано, за предпочитане студио или апартамент.
И още нещо, началото на юни ставали или още е хладно и как са комарите, за първи път мисля да ходя в Гърция а чета само за оси или комари...
Благодаря предварително Wink

# 397
Керамоти, още и пак.

Топло е през юни. Заливът е плитък и водата се стопля бързо. Комари има. Оси - казват, не.

# 398
Керамоти, още и пак.

Топло е през юни. Заливът е плитък и водата се стопля бързо. Комари има. Оси - казват, не.

Благодаря, пак прегледах линковете, но това с многото комари силно ме притеснява Sad  "имало езеро и оризови полета и комарите били несравнимо повече"

Случайно да може да ми препоръчаш друго подобно място в Гърция с подобен плаж но с по малко комари Simple Smile и за предпочитане да не е някой остров Simple Smile може дори ръкавите

# 399
  • София
Хетера,
определи ценова категория и дали да бъде в населено място (пешеходна близост до магазини, ресторанти и т.н.), или по-важни са ви тишина и близост до плажа. Тогава ще е по-лесно да ти помогнем Simple Smile

Цените започват от около 30е на нощ за юни-септември. За лятото са от 50 нагоре. Кухня и двор има общо взето навсякъде - повечето студиа, които се предлагат на Халкидики и в района, са за семейно настаняване и тези неща са приоритет.

Мерси за помощта Параход.
Принципно ще сме с кола и дори да са далече няма да е проблем,но май по-добер да сме по-близо до цивилизация,за да им акъде да се разхождаме с бебка. Оптималния вариянт за нас е да е що годе близо до плажа и до някакви магазини.
Още веднъж мерси за помощта  Hug

# 400
По питанията за Лефкада - НЕ препоръчвам това място.

# 401
Би ли разказала нещо за Закинтос - плажове, други интересни места, защото ние сме се насочили натам. Най-вероятно ще пътуваме със самолет.
Не съм Ina, надявам се, че и тя ще се включи, но предполагам, че повече мнения няма да са ти излишни.
Ние бяхме на острова миналия юли. Обиколихме го целият и мога да кажа, че всеки плаж е интересен сам по себе си, а и всички са много различни. Тук качихме отзив от мястото, където бяхме отседнали, има и снимки, можеш да погледнеш, че в момента не разполагам с други.
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g776001-d2721156-r152 … #CHECK_RATES_CONT

# 402
Здравейте, момичета!
Има ли някоя от вас, която да е почивала в дървените къщички на къмпинг Талата в Каламици? Моля за малко инфо каква е ситуацията там.
Благодаря предварително!

# 403
Здравейте, на всички посещаващи темата.
И аз имам нужда от помощ. През август наши приятели ще си идват от САЩ и искат почивка в Уранополи.Харесали са хотел EAGLES PALACE.Някой, ако има отзиви за него. Искат много да направят и разходка около Атон,заради това избират и там да почиват. Предполагам,че от там има туристически корабчета.
Благодаря на всички отзовали се.

# 404
Здравейте.Намерих много добра оферта за Nea Potidea, но плажът ми изглежда каменист.Много ще съм ви благодарна ако някой може да сподели мнението си-има ли камъни в морето?

Общи условия

Активация на акаунт