На море в Гърция 2013 - II

• 84 329
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Това за Закинтос и пияните англичани леко ме притесни, но аз за там гледам предимно настаняване в студио - дали и в такова няма да има отърване от тях?  Или те само по хотелите се търкалят?
http://www.maistrali-apartments.gr/en/

Написаното по-горе е за тези апартаменти.  Wink  Те са хем апартаменти, хем са в общи сгради като в хотел. Балконите гледат към басейна, около който е бара, а там са забавите на англичаните. Разбира се, не се знае дали и тази година ще са там.  Wink Нито пък има гаранция, че ако избереш друг хотел, и там няма да намериш англичани.

# 721
Танче , права си  Peace Аз обаче гледам чартъри, не със собствен транспорт ...и трябва да избирам от предлаганите хотели...а тези по-бюджетните все са с кофти рейтинг и дори девойката от агенцията с половин уста каза, че не смее да ми препоръча никой от тях  Rolling Eyes
Иначе то е ясно, че стигнем ли там ще се обикаля, да се поогледа, но пък и ми се ще и да си полежа, че до друга почивка кой знае кога ще се доредя  Sick та така, че много се чудя къде да е златната среда  #Crazy
Ако някой ходил с чартър може да препоръча изпробвам хотел би било супер  Peace

# 722
  • София
Преди да се насочим към чартъра бях си избрала района на Василикос, като място с най-хубави плажове. Но пък като наемем кола ще ходим, където си искаме на плаж, тъй като островът не е голям.
Обаче погледни дали ще ти допадне плажа там. Аз плажът на Лаганас не го видях, но като ходихме до Agios Sostis минахме покрай плажната им ивица, еми то такава хич си нямаше, имаше само около 50 см камъни.
Плажът на Лаганас изглежда добре, плитко море. Само, че ми казаха, че пясъкът там бил малко странен, сплъстен, нещо като пръст.

# 723
Я сърчнете назад темите от м.г., сигурна съм, че имаше поне 2 препоръки за хотели на почивали в Закинтос с чартърните пакети. Едното си спомням, че беше хотел с чехи предимно - нямаше англичани. Ма как се казваше... newsm78

# 724
  • София
Това за Закинтос и пияните англичани леко ме притесни, но аз за там гледам предимно настаняване в студио - дали и в такова няма да има отърване от тях?  Или те само по хотелите се търкалят?
http://www.maistrali-apartments.gr/en/

Написаното по-горе е за тези апартаменти.  Wink  Те са хем апартаменти, хем са в общи сгради като в хотел. Балконите гледат към басейна, около който е бара, а там са забавите на англичаните. Разбира се, не се знае дали и тази година ще са там.  Wink Нито пък има гаранция, че ако избереш друг хотел, и там няма да намериш англичани.

То  за  това  ми дава такава добра цена. Значи отпада като опция. Благодаря Таня    bouquet

# 725
  • София
Тодоричка, все пак бих казала, че за парите си е много добро попадение. Беше чисто, имаше басейн, балконът беше голям и вечер се събирахме 2 семейства на по бира и пържени картофи. Само англичаните малко се напиваха, но на острова са толкова много, че вероятността да попаднеш на хотел с осезаемо тяхно присъствие е много голяма. Все пак е далече от брега и рекламираната гледка към морето е силно преувеличена. 

Ето го плажът на Лаганас:  Wink

Е, има и части без саксии, но не се различава съществено. Wink

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 21:54 от Тaня67

# 726
А при чартърите хотели в Аргаси няма ли? Така хем ще сте близо до града,хем до хубавите плажове.

# 727
  • София
Офф. Тъкмо си харесах едно местенце на Тасос - бунгало, на брега, имат и свободни места, и се оказа, че точно там плажа е много красив, но и за съжаление много, много дълбок. Даже имало и силни подводни течения  Shocked

Вече разпратих няколко мейла до Тасос-ци, засега цените за юни са 35/40 е на студио, което си е нормално май. Обаче я да попитам Параход а и други запознати с острова, през юни как е там морската вода?? То май трябваше да се сетя да питам преди да се ориентирам натам, но чак сега ми хрумна, че всъщност можем и да позъзнем в морето  Mr. Green

# 728
  • София
Тодоричка, все пак бих казала, че за парите си е много добро попадение................

При мен също водеща е цената, защото и ние като вас се прибираме само за спане  и душ, но обичаме вечер да поседнем на терасата, с чашка ципуро и рецина. Още повече, че ако е Закинтос, смятам да сме без дете   Mr. Green 
За детето може да направим един-два къси паса до Ситония, ако има време и пари и ако заслужи   Mr. Green  , че тази година ми е седмокласничка и сме на вълна кандидатстване.

# 729
Нова тема в снежен ден   grinning039

Общи условия

Активация на акаунт