На море в Гърция 2013 - II

• 84 335
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • с/у ОколоМръсТното
Danaya-Rayana - приятно е.
Опцията храна е отделно и се смята според исканията на почиващите.

# 691
Миналата година бяхме тук  http://www.ledapelion.com/ 
прекарахме страхотно тази година пак ще сме там
комплексът е със хотелска част с апартаменти,стаи но аз ви препорачвам да си вземете някоя вила
през целия ден работи детски център с аниматори,цените в сайта са със закуска,обяд и вечеря
плажа е просторен,има бар,безплатни чадъри и шезлонги,до плажа има й басейн
самия хотел се намира в един малък град има много заведения а около града има малки села
вилите на хотела са със самостоятелен басейн и са на два етажа имат две бани и 3 спални с голям хол
Защо не мога да видя цените newsm78 Линк, плийз Praynig

# 692
  • София

на мен ми ги даде, като букнах дати.... от 01.09 - 2+2д по 70 евро само нощувката....

# 693
Здравейте!

И аз се записвам във вашата поучителна тема Simple Smile
Моля и за помощ - безнадеждно се опитвам да реша след два дни ровене къде точно на Халкидики да отидем... С дете на близо 3 години сме - искам хотелът да е на плажа / или на максимум 100 метра и да сме на all inclusive... И плажът да е хубав, де... пясъчен - като за малкия...
Съвсем се обърках... Тъкмо харесам нещо, то се окаже, че няма места.

Моля, помагайте със съвети за хотел...
Можете ли да споделите отзиви например за Akrathos хотел на Атон и за Akti Ouranopoli? Simple Smile
Ситония ли е по-добре или Атон...

Много ви моля, дайте съвет, че вече съвсем се изнервих...

# 694
  • с/у ОколоМръсТното
на мен ми ги даде, като букнах дати.... от 01.09 - 2+2д по 70 евро само нощувката....

да от 01.09. цените падат.
Аз също проиграх дати... После прибавих изхранване (3 кратно) и накрая се оказа, че последното е малко повечко отколкото само нощувките...  Crazy Stop
Е, няма начин за 7 дни да ми искат над 1000 Е за манджа. Да уточня, че това се отнася за 2 семейства.

# 695
Здравейте!
Миналата година благодарение на темата изкарахме много хубава почивка в Дафни/Никити.
Сега имам молба да ме ориентирате за подобен тип студия в някое от градчетата на Касандра, опитах да чета последните теми, но тези места явно са доскучали на редовните и нищо конкретно не видях..
Ще бъда благодарна:)

# 696
  • Cофия
Здравейте,
по назад в темите обсъждахме, че през май ще посетя Антемус Спа, сега обаче се оглеждам за септемврийското море. Спряхме се на една по далечна дестинация - Закинтос и по-конкретно на  тези вили
http://www.stjohnvillas.gr/en_index.php

Ако някой е посещавал, ще се радвам на отзиви  Grinning

И нещо малко извън темата - как пътувате на дълги разстояния с малко дете? Има ли някакви хитринки за спокоен път?  Simple Smile

# 697
  • София
Ехх, любимата ми тема, напоследък съм ви изпуснала, че имахме разни здравословни проблеми, но вече си дойде времето за планове и резервации  Sunglasses

Параход, тези дни усилено си мислех за Тасос като близка алтернатива на Ситония, но ти сега ме хвърли в размисъл  Hug  Simple Smile

Изобщо и аз като СКО и се чудя и не мога да избера къде ще сме тази година...хем ми се иска много да опитаме нещо ново и различно, като Закинтос например, хем ме плаши мисълта да пътуваме с три годишно дете 800-900 км  Rolling Eyes
Иначе специално на Закинтос много съм харесала едни местенца в букинга, цените са им супер също, обаче километрите са си доста... А някак не ми се ходи пак на Ситония, за не знам вече кой път... а ако след всичките ми планове и желания накрая това лято пак се озовем във Вурвуру, просто ще се гръмна  hahaha

RS, мястото е разкош  Heart Eyes Иначе точно дългия път е и нашата дилема.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 10:23 от Tаис

# 698
RS,
ние пътуваме три дена с камили, буквално Grinning
Писала съм и преди - до места като Кефалония и Закинтос спим 2 пъти по пътя, като отделно спираме за обяд или разходка и в други градове, които ни харесват. Общо взето гледам на всеки 4-5 часа да правим солидна почивка, не само пиш или зареждане на бензин за 5 мин. Дете да потича, да поиграе на площадка, да ядем - такива работи. Вашето виждам, че е малко - може би и ще спи, моето като правило не спеше от бебе.
То, трудността не е само за децата - и мен ме мързи да се лашкам 10 часа нонстоп, дори до Халкидики много пъти сме пътували с 1 междинно спане.
А и сума ти Гърция опознах така, ей Simple Smile

# 699
  • София
Моето е свикнало на дълъг път от бебе - на 6 м. пропътува около 900 км., на 11 м. - 1200 км, това наведнъж, с почивки само за тоалетна/кафе/нещо бързо за похапване. Редовно проспива половината от пътя, независимо колко е дълъг, само пита дали ще пътуваме дълго, за да знае дали да спи. Laughing
Обичайно зареждаме преди да тръгнем, за да не се налага да спираме по пътя, докато спи - иначе всяко спиране я събужда, дори 1/2 час да е спала.
Освен това в колата имам дискове с песнички/приказки, убиват още 1-2 часа от пътя, е, като съвсем й омръзне - спираме за хапване и разходка.

# 700
...Изобщо и аз като СКО и се чудя и не мога да избера къде ще сме тази година...хем ми се иска много да опитаме нещо ново и различно.....
Rolling Eyes 2K ...демак аз  hahaha тази година е на път да стане досадник номер 1 в темата  Mr. Green
В главата ми е каша вече от ровене и четене  smile3555 и само сменям дестинацията и правя резервация или почти...и после нещо се случва и се оказва, че не е това мойто, или свършили местата докато се чудя, или...   #Crazy Ако ми видите мейла направо ще паднете от оферти и посоки ....
То не беше Кипър, па Крит, па Кавала, па Олимпийска ривиера ...сега съм на вълна Закинтос, ама с чартър  Wink и дето вика мъжа ми от много чудене накрая ще стигнем септември пак в Торони   Joy и аз като Таис тогава лично ще се гръмна  #2gunfire

....та на въпроса за Закинтос ...заслужава ли си да се метна на по-скъп хотел там..че тези по-бюджетните варианти на агенциите все са ми странни, а не са навити да ползваме само чартъра ...или може да се рискува и с подобно предлагане  newsm78

# 701
  • Cофия
Благодаря за отговорите   Grinning
Ние пътувахме до Закинтос, когато бях бременна и беше с едно преспиване. Сега също мислим да го направим така -  да се отбием в Атина, и от там през Коринт до Килини за ферибота.  Не знам малката как ще е по време на пътуването, но ще спираме по-често и се надявам да няма проблеми.

# 702
  • София
Имам питане за Гърция освен европейски здравни карти, необходимо ли е някакъв вид застраховка и ако да, каква?

# 703
Ако имаш европейска здравна карта - общо взето, не. Повечето хора нямаме и затова правим срочни застраховки за времето на пътуването Simple Smile

# 704
  • София
2K  Hug  Simple Smile Ти ако видиш моя списък с вероятни гръцки дестинации за това лято, ще се респектираш. И точно заради това 'богатство' от възможни местенца, накрая ще цопнем във Вурвуру....Миналия септември бяхме на три места, уж за да има разнообразие (а и нали се объркаха резервациите) - ми освен Сикя, и Агиос Николаос, третото  пак се оказа Вурвуру. Изобщо май всички пътища водят натам, мъжът ми вчера направо предложи да си отидем в Топ Студиос и да се приключва с предстоящата драма.  

Сега пак ще сме поне десет дена, и мен много ме блазни идеята да попътуваме повечко, обаче явно съм от шубелиите.
RS кефя ви се от сърце, че не се притеснявате да тръгнете на дълъг път с малко дете  Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт