На море в Гърция 2013 - II

• 84 623
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Някой беше питал напред за лагонизи студиа на Вурвуру, т.е. преди Вурвуру. На мен ми оферираха там за юли големия апартамент-мезонет за 150 евра. Досега не съм била във Вурвуру и тази година смятам да опитам. Привличат ме вилите на самия бряг и хубавите градини.

Еей, оляли са се! Като почивала във въпросния мезонет, отговорно заявявам, че не струва 150 евро. Виж за 100-110 - да, защото е за 5-6 човека.

Мда. Анна Кара и тя подобен апартамент, само че не мезонет, го оферира за 150. Моето наблюдение е, че 20 до 30 евра нагоре на нощувка искат тази година. Много от тях, които си обявяват  цените по сайтовете, дори не са си направили труда да си редактират миналогодишните цени.

Някой да е бил на Платанос Хаус?

# 496
  • София
Ще съм благодарна ако някой се включи с отговор на следното ми питане:
За Кефалония от къде е добре да се хване ферибот - от Василики, Лефкада (струва ми се най-близо) или от Астакос (това пък четох, че е по-сигурно, защото ферибота от Лефкада не бил редовен)?!

От опит мога да кажа,че от Василики,Лефкада е най-близо.Фериботът не пътува когато в морето има голямо вълнение,но това може да се разбере предварително.От Астакос не съм пътувала, от Килини съм ходила на Кефалония.

# 497
veka, Килини си е доста по-на юг, иска ми се да си спестим малко от пътя. Май е по-добре да заложим на сигурното, ние и без това ще сме в Сами, така че ферибота от Астакос може би ще ни е и по-удачен вариант. И все пак ако решим да минем през Лефкада как можем да проверим дали ферибота върви?

# 498
  • София
Добро утро на всички  Hug
На път съм да направя резервация на Скиатос, обаче още не е излязъл графика на ферибота за септември, та се чудя дали по график ще има всеки ден ферибот до там Thinking

# 499
  • с/у ОколоМръсТното
И аз да се похваля, резервирах самостоятелна къща в Тузла, на 100 м от плажа, 100 евро на ден, от 22.06 . Ето я http://tpetkova.snimka.bg/travel/k-shta.722557

честито!
С какъв капацитет е къщата?

# 500
  • София
veka, Килини си е доста по-на юг, иска ми се да си спестим малко от пътя. Май е по-добре да заложим на сигурното, ние и без това ще сме в Сами, така че ферибота от Астакос може би ще ни е и по-удачен вариант. И все пак ако решим да минем през Лефкада как можем да проверим дали ферибота върви?

Щом смятате,че това е най-сигурния път за вас - хванете си ферибот от Астакос.  Peace

# 501
  • София
И аз да се похваля, резервирах самостоятелна къща в Тузла, на 100 м от плажа, 100 евро на ден, от 22.06 . Ето я http://tpetkova.snimka.bg/travel/k-shta.722557

честито!
С какъв капацитет е къщата?

Честита Баба Марта!
Мерси! Има 3 спални /1ви етаж/, на 2я - хол и кухня.

Много се изкушавах пак за Керамоти, много хубав плаж за деца. И апартамента дето харесах, на българи, за две семейства, ми го даваха за 70 евро, но ми се искаше и нещо ново, затова избрах Тузла, дано е нашето място!

# 502
  • София
Добро утро на всички  Hug
На път съм да направя резервация на Скиатос, обаче още не е излязъл графика на ферибота за септември, та се чудя дали по график ще има всеки ден ферибот до там Thinking
Със сигурност ще има всеки ден ферибот, но са в различен час. Някои дни са много рано сутринта - около 8:00ч., а в други е около обед.

# 503
  • с/у ОколоМръсТното
Мерси, Спокойна Simple Smile
Къщата само за твоето фемили ли си я предвидила? Или ще сте с някой друг?
Аз също съм се изкушавала за подобни вили, но поне да сме с още 1 семейтво...

И ЧБМ на всички  Grinning

# 504
  • София

Не, за сами ми идва скъпичко... Ще бъдем 2 семейства с 4 деца / 9, 7, 5, 2/  Mr. Green Мен градината самостоятелна ме впечатли. И в тези камънаци, сигурно няма да ми трябва климатик /каквито не понасям/.

# 505
Mistery,
фериботът Астакос-Сами е веднъж дневно, минава и през Итака и пътува май около 2.30 ч (не помня вече).
Василики-Фискардо е най-бързият, 40-50 мин., но наистина се случва да го няма заради силен вятър. Но!! Веднъж седмично (а може и два да бяха), най-вече през уикенда - трябва да се следи разписанието - има и кораб Сами-Василики, който е голям колкото Астакос-кия.
На нас денят ни се падна удобен, пътувахме с него на връщане и така изпълнихме намеренията си да минем и през Лефкада. И добре, че него взехме, а не този от Фискардо, защото този ден имаше силен вятър и голямо вълнение.

На отиване ползвахме Астакос-Сами като по-сигурен вариант.

# 506

Не, за сами ми идва скъпичко... Ще бъдем 2 семейства с 4 деца / 9, 7, 5, 2/  Mr. Green Мен градината самостоятелна ме впечатли. И в тези камънаци, сигурно няма да ми трябва климатик /каквито не понасям/.

A може ли да дадеш линк или координати за да си я запазя в списъка за следващата година.   bouquet

# 507
Честита Баба Марта, момичета!
Параход, много ти благодаря за информацията!  bouquet
За този кораб ( Василики-Сами) къде трябва да проверя кога и дали пътува(имам предвид, когато излязат летните разписания на фериботите, нещо линкче дали ще може  Praynig) ?

# 508
  • София

A може ли да дадеш линк или координати за да си я запазя в списъка за следващата година.   bouquet

Аз не мога да дам лични впечатления преди юли. Но http://kostestate.com/ това е сайтът. Няма я в сайта, аз я имам по препоръка. Казват й каменната къща  Mr. Green Жената на тел е много мила.

# 509
За този кораб ( Василики-Сами) къде трябва да проверя кога и дали пътува(имам предвид, когато излязат летните разписания на фериботите, нещо линкче дали ще може  Praynig) ?
www.gtp.gr

Нашият беше в неделя по обед.

Общи условия

Активация на акаунт