Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 42 598
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • КиТ
Аз си почивам в момента от сериали и ми много хубаво,направо се бях побъркала,сега на ден по един гледам само Mr. Green Crossing Arms Joy Joy Joy

# 376
И аз съм в почивка, както и повечето сериали. А тези които все още излизат ще ги наваксвам другия месец  Flutter

# 377
  • София
Аз си почивам в момента от сериали и ми много хубаво,направо се бях побъркала,сега на ден по един гледам само Mr. Green Crossing Arms Joy Joy Joy

каква почивка само... от моите останаха само 4, от които на 2 им остават само по 1-2 епизода...пълна драма...явно ще се отдавам на книжки Simple Smile

# 378
  • КиТ
Е те миналата седмица бяха малко,ама тая седми започнаха някой от летните,та дето викаш...има още какво да се желае Crazy Peace

# 379
  • София
аз явно тези не ги гледам...голяма пустуш ми е... чакам само кръвта и декстър като се замисля...

# 380
  • срещу двата комина :)))
и на мен почти ми свършиха сериалите, затова почнахме семейно "Arrow"  Joy  не е зле, но не е нещо невероятно  Peace

# 381
На мен ми започна Teen Wolf, чакам финала на Троновете и ще си догледам Лъжкините, че ще започва новият сезон.

# 382
  • София
не беше ли това финала на троновете?

# 383
# 384

Според IMDB още един ще има. Wink

# 385
  • в морето до колене
Намерих малко време сега и реших да натракам програмата за втората десетдневка на юни (отново ще отбелязвам и премиерните дати за нови сезони на вече излъчваните сериали)
И отново напомням, че давам датата на излъчване в САЩ * т.е. за торенти смятайте следващия ден.

11.06. -  започва четвъртият сезон на Pretty Little Liars.  Вчера би трябвало да са излъчили нулев епизод със заглавието A LiArs Guide to Rosewood – може би е нещо като преглед на случилото се досега или подготовка за новия сезон, не знам. Има го по торентите, ако някой реши да види за какво става въпрос.

*ABC Family започват излъчването на нов сериал Twisted (2013– ) . Всъщност според IMDb излъчването започва на 11.06, но това не е съвсем така – първата серия е била излъчена още през март и я има в торентите. Дали ще я повторят на 11.06., или направо след седмица ще излъчат втората серия, не можах да разбера с абсолютна сигурност. Но май повечето източници сочат направо към втора серия на 18.06.

12.06. - започва пети сезон на Royal Pains
                     - започва трети сезон на Necessary Roughness

13.06. - започва втори сезон на Sullivan & Son. Това е 30-минутна комедия, която се излъчва по TBS. Не знам дали някой е гледал нещо от нея...

14.06. - започва втори сезон на Magic City. Този ми е в списъка на „чакащите” още от първия сезон, защото харесвам Джефри... Но не знам, кога ще го вместя.  ooooh!

16.06. - започва шести сезон на True Blood . Това фенките си го знаят, та можеше и да го пропусна сигурно  Grinning
                     – по британската ITV ще се излъчи първият филм от шестия сезон на Agatha Christie's Marple. Казвам филм, защото това си е поредица от двучасови телевизионни филми, а не традиционен тип сериал. За този сезон казват, че са поръчани само 3 филма (всички предишни са били по четири).

* според MyEpisodes ВВС-1 започва излъчването на новия сериал The White Queen (2013– ), който мисля, че доста хора чакат. Ето ви нещо, с което да замените Троновете.  Wink

19.06. - започва трети сезон на Franklin & Bash с двоен епизод
                      – седми сезон на комедийната анимация Futurama се завръща на полусезона с двоен епизод (какъв ти полусезон, прекъсването е от края на август 2012...)

20.06. - започва втори сезон на Wilfred

След няколко дни още една порция новини за третата десетдневка на юни.

# 386
мячик   bouquet

Magic City определено ще следя втори сезон, много ми хареса първи - и историята, и Джефри.   Peace

# 387
  • София

Според IMDB още един ще има. Wink

хахаха, мн съм зле...то било 9 юни, аз го чета последното като 9 епизод и си помислих, че това е било финалето Simple Smile супер още една серия...

# 388
# 389
А случайно да знаете Newsroom и Political Animals дали ще има през лятото?

Общи условия

Активация на акаунт