Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 187
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Айви е разкошна, за мен лично няма никаква логика между тях двете да изберат Карън за Мерилин, като у нея няма нищо Мерилинско, даже с перуката и съответния грим на мен лично ми смехотворна. И е твърде кльощава и няма нищо сексапилно в нея. А след They Just Keep Moving The Line от миналия епизод, не знам как изобщо е останал някой Тийм Карън. Simple Smile В този епизод си пролича коя е по добрата.

Аз не търся логика,
просто Катрин (Карън) е много по-известна заради Айдъла и тя е главната героиня.
Другото което ме дразни е прическата и в свободното време, с тая шнолка ми е като леличка.
Айви е перфектната Мерилин без-спор-но, но развитието наистина кърти, Карън би била много по-подходяща за ролята на Сесил.
Чакам да видя повече и от Дженифър Хъдсън.

# 61
  • в морето до колене
И аз като Бумър като приех, че Карън ще е Мерилин заради по-продаваемото име на изпълнителката... и съм в мир със себе си  Simple Smile
Но авторите все пак са се постарали да използват до край факта, че Айви изглежда най-правилния избор. И в началото се бяха постарали да дадат мотивация на режисьора да предпочете друга... само че тази мотивация трябва да се поддържа постоянно, за да останат мотивирани и зрителите. Пък те решиха, че вече не е нужно и отслабиха хватката... и това го отчитам като минус.

# 62
Някой гледа ли  Luna- El misterio de Calenda?

# 63
  • UK
Меган е реално по известното име в тези среди, обаче, с един куп мюзикъли зад гърба си, включително Уикед, където играе на мястото на Кристин Ченоует, което си е нещо ОГРОМНО за новак като нея тогава... Доста от хората, гледащи Smash са всъщност хора, следящи тези неща, мюзикъли, Бродуей, и за тях Меган е звезда, а Карън просто участничка в Америкън Айдъл. Хората, искащи музикален сериал, но не Бродуей такъв, по скоро гледат Glee, понеже е по комерсиален, с популярна музика, има си и мюзикъл изпълненията, но не като Smash, където са наполовина. За съжаление затова рейтинга на Smash е толкова нисък...

# 64
  • в морето до колене
Ами продуцентите може да са имали за цел да привлекат по-голяма част от втората група публика, МГМ.
Друг е въпроса, доколко им се е получило.
Мен са ме привлекли точно от тая група  Mr. Green Само дето аз не им правя рейтинг.  hahaha

Ама то при мен стана малко навързано...
Някои от имената (и лицата) в СМАШ, които са светила на Бродуей, ги чувах за пръв път... Привлякоха ме имена, които знам от телевизията.

А после започнах да гледам Bunheads заради това, че вече знаех, коя е изпълнителката на главната роля Сътън Фостър (Бродуейска звезда от средна величина и бивша съпруга на Крисчън Борл), а не защото сериалът е на Ейми Шърман Паладино и в него играе "баба Гилмор"...  Wink

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 16:31 от мячик

# 65
  • UK
Така или иначе сериалът е за живота в тези среди, нормално е да привлеча хора, които се интересуват от това, както и хора, които не се интересуват, разбира се, никой сериал не е толкова тясно специализиран. Simple Smile Просто мисълта ми беше, че за основната част от гледащите Smash, Меган е по популярното име. Иначе със сигурност разчитат на голяма част от феновете на карън от АА, да го гледат заради нея, но лично за мен тя просто не е добра Мерилин, нито като визия, нито като звучене, твърде поп е.

# 66
  • Разпиляна във въображението
Аз от първи епизод ме се каня да го зарежа,честно казано  hahaha hahaha hahaha

А аз го зарязах още на първи. Дори не го гледах както трябва

# 67
  • в морето до колене
Аз от първи епизод ме се каня да го зарежа,честно казано  hahaha hahaha hahaha

А аз го зарязах още на първи. Дори не го гледах както трябва

Аз пък на базата на вашите мнения изобщо не го и погледнах и направо го изтрих  Mr. Green
Чакам да кажете нещо и за КУЛТ - май днес излиза втория епизод... та да видим, дали няма да го трия и него.  Simple Smile

# 68
  • КиТ
За Култ все едно гледаш малко The Following Thinking Първи епизод биваше,ще видим втори newsm78

# 69
МГМ,
Аз гледам на сериала като на реклама на Бродуей, с цялото задкулисие на този бизнес, това което виждах 1-ви сезон ми хареса, съгласна съм, че сега нещо се поомотаха, дано влязат скоро в релси.

Още заради Шонда бях почнала да се интересувам от Бродуейските изпълнители и този сериал беше като джакпот, имах едно време период в който слушах радиошоуто на Роузи О`Донъл, та тя пускаше много бродуейска музика и разправяше за спектаклите, но друго си е и да ги виждаш

Ще погледна Bunheads, мерси Мяч   bouquet

Между другото преди време гледах Wicked в Лондон, не ме впечатли чак толкова, но може би мюзикъла не е моя жанр

# 70
  • София
На мен ми хареса пилотката на Култ... не съм гледала The Following, но и в коментарите много ги свързват...

# 71
  • в морето до колене

Между другото преди време гледах Wicked в Лондон, не ме впечатли чак толкова, но може би мюзикъла не е моя жанр

Аз пък много обичам мюзикъли - и филми мюзикъли си имам любими, дето си ги гледам периодично.
А на театрална сцена мюзикъли съм гледала само в Русия - Котките, 12-те стола... за жалост Юнона и Авось не можах да го гледам, защото Н.Караченцов се разболя точно преди спектакъла, за който аз имах билети  Cry

Но стига спам.  Simple Smile
Мерси, момичета, за инфото за Култ - ще изгледам тогава контролните 3 серии и ще реша...

# 72
  • UK
Аз обожавам Уикед, и музиката, и всичко. Един приятел казва, че съм мъж, гей, под прикритие. Simple Smile Много се радвам на Smash, но, както ти каза, дано скоро влязат в релси, иначе просто няма да има трети сезон, а ще е жалко. Рейтинга му е нисък...

# 73
  • София
мячик - 2 серии са Simple Smile за третата - другата седмица Simple Smile

# 74
  • в морето до колене
Тъй де  Grinning
Аз на новите сериали им трупам първите три серии; гледам ги накуп... и ако ми харесат, си го отбелязвам да го следя, или просто да го свалям, пък да го гледам като остане време.
Наричам ги "контролни 3 серии"  Mr. Green
Само от една серия ми е трудно да реша...

Е, в случаи като The Following, дето съм го заплюла и го чакам още като чуя, че го снимат  Flutter - минавам без "контрола".

Общи условия

Активация на акаунт